Triumph støtter op om vor tids kropsidealer (i flertal)

Triumph støtter op om vor tids kropsidealer (i flertal)

Hvad er det kvindelige skønhedsideal anno 2017? Og eksisterer det egentlig overhovedet?

I 1950’erne var man ikke i tvivl, når det gjaldt kropsidealet. Marilyn Monroes fyldige timeglasfigur var ’looket’, som alle kvinder skulle ligne. Men så kom modreaktionen  - først i form af den spinkle model, Twiggy fra 1960’erne, og sidenhen med singer/songwriteren Joni Mitchel, der var en af 1970’ernes store stilikoner, selvom hun nok i virkeligheden ikke kerede sig synderligt om sin stil. Sidenhen blev det Madonna, der var det kvindelige kropsideal i 1980’erne, Cindy Crawford og de andre supermodeller i 1990’erne, mens lidt fyldigere (og sundere udseende) kvinder som Scarlett Johansson og Titanic-Kate Winslet blev idealet op gennem 00’erne.

Men hvad er egentlig det kvindelige kropsideal anno 2017? Eksisterer det overhovedet?

Ja, det gør det, og det vil det nok altid gøre. Det kan der ikke herske megen tvivl om. I 2017 vil vi gerne være slankere, men vi vil også gerne have figur og kurver. Dermed er der også tale om et skønhedsideal, der er kendetegnet ved at være mere alsidigt end tidligere tider. Og selvom man måske kan have sine forbehold overfor vor tids stigende kendiskultur- og tilbedelse, hvor det er Beyoncé, Selena Gomez og Jennifer Aniston, der agerer tidens ’supermodeller’ og kropsidealer på alverdens kampagneplakater, så vidner det alligevel om en tendens, der synes at bevæge sig mod et mere og mere alsidigt kropsideal.

En sanselig feminin silhuet
Det er et netop kropsidealet (i flertal), som Triumph nu støtter op omkring. Og i mere end én forstand. Med Triumph shapewear får vi undertøj, der med sin ekskvisitte shaping-effekt på én gang hjælper og støtter op omkring figuren, barmen og kurverne.

Contouring Sensation, bodystocking med bøjle, B-E 75-90, 599 kr. hos Triumph

I shapewear-kollektionen i Triumphs Online Shop finder du bøjle-bh’er, der skaber besnærende décolletage med cups formede af et blødt materiale, figurformede underkjoler, som strammer talje og mave op på behagelig vis, mens shapewear-trusser- og underskørter komplimenterer via formgivende, bløde materialer, der målrettet strammer lår op uden at gå på kompromis med komforten – tværtimod! Kollektionen af trusser, undertøj og bh’er er alle og én kendetegnet ved sit elegante design, sine sarte detaljer og silkeagtige, bløde materialer. Kort sagt: Det nye shapewear fra Triumph skaber en uforlignelig shaping-effekt og fremtryller den sanselige og feminine silhuet, du har drømt om!

Contouring Sensation, bh med minimizer, C-G 70-95, 399 kr. hos Triumph

 

Contouring Sensation, højtaljet trusse, 38 - 48, 349 kr. hos Triumph

Få hjælp til den rigtige bh-størrelse i Triumph

Det er faktisk kun 30 procent af de dansk kvinder, der bruger den rigtige bh-størrelse. Er du i tvivl om din bh-størrelse, kan du altid henvende dig hos nærmeste Triumph-forhandler, hvor du kan blive målt og få hjælp til at finde den rigtige størrelse og pasform.