Her brillerne til dig, der kræver høj kvalitet og stærkt design

Her brillerne til dig, der kræver høj kvalitet og stærkt design

Et ikonisk brillemærke, som emmer af kvalitet, æstetik og håndværk i særklasse. Her er selvfølgelig tale om det østrigske brillemærke Silhouette, som i år kan fejre 20-året for deres unikke brillemodel, Titan Minimal Art – dette fejres med en stilfuld solbrillekollektion, som hylder Silhouettes populære brille.

Et ikonisk brillemærke, som emmer af kvalitet, æstetik og håndværk i særklasse. Her er selvfølgelig tale om det østrigske brillemærke Silhouette, som i år kan fejre 20-året for deres unikke brillemodel, Titan Minimal Art – dette fejres med en stilfuld solbrillekollektion, som hylder Silhouettes populære brille.

I disse tidlige forårsdage bevæger vi os rundt i et Danmark med regn, blæst og grå horisonter, men før vi ser os om, kan vi endnu engang byde sommeren velkommen – når vi mindst venter det, kan vi endelig trække i shortsene, de korte kjoler og pakke vintertøjet væk. Solen bryder frem, og pludselig leves livet udenfor under åben himmel.

I den forbindelse findes der en vigtig accesorry over dem alle, nemlig solbrillen. Ikke nok med at den beskytter vores øjne og holder rynkerne på afstand, så er der samtidig intet som de perfekte solbriller, der for alvor kan fuldende forårets og sommerens enkle outfits. Du griber dem på vej ud i dagens første stråler, og du lægger dem først fra dig, når aftensolen har kastet sit sidste lys – solbrillen bliver en trofast følgesvend på de lune dage. Der er derfor al grund til at finde det helt rigtige par, som passer netop til dig. Fordi mærkerne er mange og kvaliteten svinger, kan det være svært at beslutte sig. Men det anerkendte brillemærke Silhouette har gjort jagten på den perfekte solbrille til en leg.

Accent Shades_8164_75_3530_2 -intext.jpgSilhouette - Accent shade

Et brillemærke for livet

’You’ll never want to wear anything else again’. Det er et af de slogans, som knytter sig til det østrigske brillemærke, Silhouette – et mærke, der er båret af både kongelige, kendte, NASA-astronauter og ikke mindst millioner af mennesker verden over. Den brede kundeskare tager ikke fejl, for mærket leverer briller i en klasse for sig, og de har gjort det siden 1964. I alle disse år har de gang på gang revolutioneret den måde, vi tænker brilledesign på. Det bedste eksempel på dette er deres innovative model Titan Minimal Art, som netop i år kan fejre 20 års fødselsdag.

Den særlige brillemodel er kendetegnet ved sine lette glas, det smukke håndværk og det stort set usynlige stel. Idéen om så elegant en brille er kun mulig at realisere takket være gennemtænkt design, lækre materialer og den nyeste teknologi. Æstetikken er i højsædet, når det gælder TMA, og derudover finder du en komfort og en lethed, som er usammenlignelig. Det er derfor med god grund, at TMA er Silhouettes bedst sælgende brille i virksomhedens historie, og her tyve år efter brillens lancering kan du blive den lykkelige ejer af en ’special edition’-solbrille.

Silhouettes TMA findes med mange forskellige glas former såsom runde, hexagon, cateye og rektangle.  

SUN TMA Special Edition_8167_6660_2 -intext.jpgTMA 20 years - Cateye
SUN TMA Special Edition_8710_6560_2 -intext.jpg
TMA 20 years - runde

Kollektionens design er dedikeret til år 1999, hvor brillen for første gang så dagens lys. Den henter inspiration i eksempelvis The Matrix og falder dermed perfekt ned i tidens modetendenser, hvor du bliver (for)ført tilbage til 90’erne. I sidste ende er udtrykket minimalistisk med et arkitektonisk tvist, hvilket bliver yderligere forstærket af kollektionens spændende farvevalg – brillerne er nemlig skabt med reflekterende glas i såvel sølv som guld. Denne helt særlige brillekollektion kommer til salg i starten af året, men bliver kun solgt i en begrænset periode, så du skal straks bevæge dig ind i Silhouettes æstetiske univers, hvis du skal nå at opgradere sommerhalvåret med disse ikoniske solbriller.

SUN_couple sujet_Accent Shades_Infinity Collection -intext.jpg