Tusnelda Schmidt Frellesvig

Foto: Oscar Meyer Tusnelda arbejder som personlig assistent for den danske kunstner Tal R.

Tusnelda Schmidt Frellesvig

“Hvis jeg er meget festligt klædt på, kører jeg ikke vilde smokey eyes. Det er lidt som at putte sukker på sin cupcake”

Tusnelda Schmidt Frellesvig, 38, vil hellere være overdressed end underdressed og sørger altid for lækker hud med få produkter og bruger hellere tørshampoo end hårvask. Det skal nemlig gå lynhurtigt.

Hvordan gør du dig klar til fest?
"Jeg tager et bad og smører mig ind, så jeg dufter godt, og gør noget ud af at at ordne mit hår og give det god krop og fylde. Negle er også noget af det, jeg tager mig tid til, og valget falder ofte på en rosa nuance."

Hvordan ser din festmakeup ud?
"Jeg lægger en let makeup og skaber lækker hud, der ikke afspejler, at jeg har siddet på et kontor hele ugen. Jeg bruger aldrig mere end en halv time, når jeg skal ud, og det er inklusive føntørring. Jeg bruger Vitamin C Serum fra Mario Badescu, 599 kr. og derefter min dagcreme Oil Free Moisturizer SPF 30 fra Mario Badescu, 360 kr., men jeg kan også finde på at tage natcreme på, når jeg skal ud, da den giver lidt mere fugt. Jeg bruger concealeren Touche Éclat fra YSL, 295 kr. til at dække de værste småting. Jeg er ikke til tung foundation og går meget ind for less is more. Jeg markerer mine bryn med Brow Pencil No. 1 fra Tromborg, 150 kr. og bruger Hoola Bronzing Powder fra Benefit, 250 kr. og Diorshow Mascara fra Dior, 265 kr. Jeg plejer mine vipper med Conditioning Care Complex fra M2 Beauté, 390 kr., når jeg ikke har mascara på. Jeg har brugt N° 5, edp 50 ml fra Chanel, 580 kr., så længe jeg kan huske, og bliver mere til tungere dufte med alderen."

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du gennem vinteren: 6 tips fra skønhedsredaktør Bea Fagerholt

Hvad med dit festlook?
"Hvis jeg er meget festligt klædt på, kører jeg ikke vilde smokey eyes, men hellere lidt røde læber. Ellers bliver det lidt som at putte sukker på sin cupcake. Jeg synes, det er sjovt at dresse op, men jeg er heller ikke bleg for at tage jeans på. Men så har jeg altid hæle på. Jeg er 178 cm, og da jeg var yngre, følte jeg mig meget høj, når jeg havde hæle på. I dag er jeg mere komfortabel, og jeg synes bare, det er sjovt at være højere end fyrene. Det er klart sjovere at være overdressed end underdressed."

Hvad er det første produkt, du griber ud efter, når du skal til fest?
"En god tørshampoo. Jeg er blevet ret vild med Dry Shampoo fra Organic Hairspa, 188 kr."

Hvad gør du ved dit hår?
"Jeg føntørrer det med Moroccanoil Oil Treatment fra Moroccanoil, 329 kr. og giver det saltvandsspray for at give det struktur. Jeg bruger en kur en til to gange om måneden og aldrig balsam. Jeg vil hellere bruge tørshampoo end vaske hår."

Hvad er dit ultimative favorit-skønhedsprodukt?
"Jeg har brugt Diorshow Mascara fra Dior, 265 kr. i 10 år. Kombineret med min øjenvippebukker fra MAC kan jeg virkelig komme langt."

Hvad har du altid med i tasken?
"Jeg har altid denne farvede læbepomade Eight Hour Cream Lip Stick i farven Berry fra Elizabeth Arden, 200 kr. på mig."

LÆS OGSÅ: "Selv om min mor er en hårdhudet kvinde, fortjener hun at blive forkælet"

Hvad er en god fest?
"Det er enten den super velplanlagte fest, hvor den gode vært har tænkt på alt fra den lækre velkomstdrink til den skønne natmad. Eller den spontane, hvor man mødes efter arbejde til en øl, og det udvikler sig. Alt derimellem gider jeg faktisk ikke. Jeg går ud et par gange om måneden og er rimelig socialt anlagt. Jeg går ikke så meget på diskotek mere og er ret god til at trække mig ved to-tre-tiden. Jeg foretrækker klart privatfester frem for klubber."

Hvad gør du dagen derpå?
"Jeg tager altid B- og C-vitaminer og drikker masser af vand, når jeg kommer hjem om natten. Misosuppe og grøn te hjælper samt rens af huden og masser af fugt. Det er ikke altid, jeg får det gjort, når jeg kommer hjem, men det er klart det bedste at gøre. Når jeg har været ude, renser jeg med mandelolie og bagefter skumrens Cleansing Foam fra Tromborg, 260 kr."

LÆS OGSÅ: 8 par sko til dit nytår

LÆS OGSÅ: Klumme: Selvfølgelig er nytårsaften ikke årets fest

LÆS OGSÅ: Marianne Tromborg: "Ved du, hvor cremen virker? På huden og ikke på hylden!"

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil