Grønt hår fra pool

Foto: Privat Sara Katrine Falkenberg.

Grønt hår fra pool

Sådan undgår du grønt svømmehalshår

Du har den ofte med i tasken, men vidste du, at det lille mirakel også kan bruges til at hjælpe dit hår af med det grønne skær.

Én hovedpinepille. Det er alt, hvad der skal til for at redde dine lokker fra det hårde klorvand. Aspirin kan nemlig afhjælpe grønt hår fra svømmehalsvandet, fortæller Sara Katrin Falkenberg, Head of Color hos Studio Cim Mahony, der her giver sine bedste tips til sundt hår i sommervarmen.

LÆS OGSÅ: Kan neglelak blive for gammel?

– Solens stråler, klor og saltvand kan være rigtig hårdt og skadeligt for håret, derfor er det super vigtigt at pleje det ekstra godt efter sommeren, siger Sara og fortsætter:

– Du skal også huske, at beskytte dit hår ved at bruge en leave-in-conditioner, som fylder håret op med fugt, og skåne det med en hat, hvis du skal på badeferie, når sommeren har forladt det danske land.

– Skulle dit hår blive misfarvet af vandet i poolen (eller svømmehallen, red.), kan du opløse en smertestillende brustablet, som indeholder aspirin og komme det i hår, der er tørret med et håndklæde. Gør det hver dag efter poolen, og du må gerne vaske håret bagefter. Det løfter på magisk vis misfarvningen ud af håret.

Hårfarve af Sara Katrin Falkenberg.

Så skal der svømmes baner!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hår, Svømning og Skønhed