Ursula Andress Dr No
SPONSORERET indhold

Her er verdenshistoriens 10 mest berømte bikinier

Ja, denne liste falder nok i kategorien af ”vigtig viden/ligegyldig info”, men der er alligevel nogle ret sjove facts i blandt, som selv overraskede os. Vidste du for eksempel, at den første bikini så dagens lys i 1946, hvor ingen modeller ville bære den? Få styr på verdenshistoriens 10 mest berømte bikinier her.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
18. apr. 2018 | Mode | ALT.dk

Mest sexede bikini øjeblik

Ingen top 10 uden et dansk islæt – og hvilket islæt, Helena Christensen sammen med Chris Isaak i musikvideoen til sangen ”Wicked Game” fra 1989. Videoen skabte en del furore i Amerika, fordi Helena tager sin bikinitop af og løber topløs rundt på stranden. Ikke overraskende er videoen gang på gang blevet kåret til den otteste og mest sexede video nogensinde.

Kendte bikinier

Bond Babe nummer 1

En af de mest berømte bikiniscener i filmhistorien – Ursula Andress i Bond klassikeren ”Dr. No” fra 1962.

Kendte bikinier

Den første

Verdens første bikini så dagens lys i Paris i juli 1946, da Louis Réard fremviste denne vovede kreation for en måbende modepresse. Louis Réard kunne dog ikke finde en model, der var villig til at stille op i bikinien, så han endte med at hyre en eksotisk danser ved navn Micheline Bernardini til at gå model for sig. Modebranchen var dybt forarget, og spåede ikke den tarvelige strandbeklædning mange chancer.

Kendte bikinier

Bond Babe nummer 2

I stort set alle Bond film efter Dr. No har man forsøgt at (gen)skabe scenen med en smuk bikiniklædt kvinde, der kommer op af vandet. Det er aldrig lykkedes helt, men forsøget med smukke Halle Berry fra ”Die Another Day” i 2002 kommer meget tæt på.

Kendte bikinier

Den franske

Brigitte Bardot bliver faktisk tilskrevet en del af æren for bikiniens popularitet i Europa, efter hun optrådte i bikini på St. Tropez’ strande i filmen ”And God Created Woman” i 1956.

Kendte bikinier

Den forhistoriske

I USA kneb det dog lidt med populariteten af den dristige strandbeklædning, men da Raquel Welch viste sin bikiniklædte krop i filmen ”One Million Years B.C.” i 1966 hoppede amerikanerne også med på bikinibølgen.

Kendte bikinier

Den gyldne

Carrie Fisher slap det meget ærbare udtryk fra den første ”Star Wars”-film, da hun som Princess Leia optrådte i denne guld metal bikini i ”Return of the Jedi” i 1983.

Kendte bikinier

Bikinibruden

Pamela Anderson gav begrebet hvid brud et twist, da hun i august 2006 giftede sig med rockmusikeren Kid Rock i en hvid bikini og kaptajnskasket. Brylluppet fandt sted på en yacht i Saint Tropez, og ægteskabet holdt indtil november. Samme år.

Kendte bikinier

Den dyreste

Verdens dyreste bikini er designet af Susan Rosen, og ses her på modellen Molly Sims i Sports Illustrated’s Swimsuit Issue fra 2006. Bikinien består af ikke færre end 150 Steinmetz diamanter, og i stedet for stof er der brugt platinium. Bikinitoppen, underdelen samt den medfølgende halskæde har en værdi af 30 millioner dollars.

Kendte bikinier

Den ondeste

En vandopløselig bikini – jo den er god nok! Bikinien opløser sig selv efter cirka tre minutter i vandet. Den sexede sorte bikini ser ud og føles som en helt almindelig bikini, men er lavet af et materiale, der opløses, når det kommer i forbindelse med vand. Bikinien er blevet markedsført som den ultimative ”Tak for sidst” gave til forsmåede mænd. Og den kan købes her, hvis du skulle have brug for det.

Kendte bikinier

Mangler du en ny bikini? Så se vores favoritter her:

Anbefalet til dig