Vi satser på en eventyrlig sommer, ik!

Vi satser på en eventyrlig sommer, ik!

Vi har higet efter det; sommer og sol. Længslen efter at komme ud og afsted – få nogle nye oplevelser og luft under vingerne.

Denne sæson er lig med masser udeliv, getaway, farverige festivaler og eksotiske rejsedestinationer. Og ikke mindst vandring og overnatning ude i det fri. Sommeren skal nydes i stor stil.

614x500 PAM.jpgFoto: Fjällräven-rygsæk

Så hvad byder din sommer på i år? Er det de små dagsture, med tasken pakket, og destination sat mod havet? Hvor du har tid til bare at sidde og nyde havets saltede dufte og bløde bølger, mens der lige så stille falder sommerro i sindet?

614x500 PAM4.jpgFoto: Fjällräven Totepack

Eller er det, det rolige og enkle sommerhus liv, der lokker i år. I afslappet look, med plads til bare at være og sætte tempoet helt helt ned?

614x500 PAM2.jpgFoto: Fjällräven taske

Det kan være, at du har brug for mere action; med en vandrerygsæk på ryggen. Tag på opdagelse og kom ud til de store åbne vidder, hvor luften er frisk, udsigten er grønt så langt øjet rækker, og skabe en ny tilknytning med naturen.

614x500 PAM5.jpgFoto: Fjällräven vandrerygsæk

614x500 PAM6.jpgFoto: Fjällräven kasket  og Skort

Det behøver ikke at være tunge kufferter, det behøver ikke være besværligt. Vælg din yndlingstaske pak lidt mad, drikke og måske en varm trøje, en kasket og så af sted, det er opskriften på en hurtig getaway denne sommer

614x500 PAM3.jpg

Praktiskguide til at komme på outdooroplevelser

Eventyret venter lige rundt om hjørnet denne sommer – og på denne side har Fjällräven lavet en nem guide, blandt andet til oplevelser i naturen, rejser eller skovturen, fx til hvordan du pakker en rygsæk eller hvis du vil overnatte i naturen denne sommer. www.fjallraven.dk