Kom helskindet igennem overgangsalderen

Kom helskindet igennem overgangsalderen

Overgangsalderen, menopausen, klimakteriet … uanset, hvad vi kalder det, kommer det for nogle som en tyv om natten; overraskende og uden forvarsel. Og hele systemet kan blive påvirket; humør, energiniveau, søvn … for ikke at tale om de fysiske ændringer, når menstruationen forsvinder, hvor hedeturene tager til og huden føles tyndere og tørrere. Uanset hvad du oplever i din overgangsalder, er der flere ting, du selv kan gøre for at hjælpe din krop godt på vej.

Den dårlige nyhed er, at alle kvinder skal igennem overgangsalderen. Den gode nyhed er, at alle kvinder kommer igennem den. I overgangsalderen ændres kroppens østrogen- og cortisolniveau mærkbart. Hvor østrogen mindskes, stiger cortisol, og begge kan have direkte indflydelse på, hvordan du og din krop har det.

Det er utroligt forskelligt, hvilke gener og udfordringer der venter den enkelte. Nogle danser let gennem årene, hvor andre bliver mere påvirkede. For alle gælder dog, at overgangsalderen kan inddeles i to faser: Først selve overgangsalderen, derefter de sidste stadier af den og tiden efter. Hvor huden i første fase mister sin fasthed, har den i anden fase behov for ekstra næring og fylde.Vichy-Neovadiol-Photo-Model-Barbara-2401-RBV-(5)1.jpg

5 tips til overgangen

1: Spis essentielle fedtsyrer, fyld op med kalk og D-vitamin og skær ned på fedt og sukker.

2: Prioritér faste spisetider og søvnmønstre, og prøv at undgå stress.

3: Dyrk motion, da det påvirker hormonbalancen positivt. Alt tæller – også gåture i højt tempo.

4: Tilpas dine hudplejerutiner: Brug et mildt renseprodukt, og husk god creme både dag og nat.

5: Husk, at det kun er en overgang – din krop skal nok finde tilbage til et stabilt leje igen, så pas godt på dig selv.

En ekstra plejeindsats med store resultater

Der er ingen kur mod overgangsalderen, og ingen ved præcis, hvor længe den varer for den enkelte. Derfor er det bedste, du kan gøre at undgå at være for hård ved dig selv og i stedet fokusere på de gode rutiner: Sund mad, fast søvnmønster, daglig motion og nærende hudplejeritualer.

I mere end 20 år har Vichy, en verdenskendt producent af dermokosmetiske produkter, forsket i især de ændringer, der sker i årene før, under og efter kvinders klimakterie. Hvor huden i ungdomsårene og op til overgangsalderen ofte lettere kan stilles tilfreds, er sagen en helt anden, når vi først nærmer os de magiske 50 år. Og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken creme man bruger, for der skal forskellige ting til i de forskellige faser.

Derfor relancerer Vichy nu Neovadiol – deres serie af hudplejeprodukter, der er udviklet for at kompensere for overgangsalderens effekt på huden. Revitaliserende Neovadiol Peri-Menopause  bruges i selve overgangsalderen og hjælper med at redefinere ansigtskonturerne og gøre huden fastere. Neovadiol Post-Menopause er en nærende creme, der er udviklet til de senere stadier i overgangsalderen og efter overgangsalderen for at give huden fylde og næring.

Vichy-Neovadiol-Photo-Still-Application-Susan-1-RBV-LD-(2).jpg

Uanset hvilket produkt, du vælger, er Neovadiol hypoallergen, velegnet til sensitiv hud og testet under dermatologisk kontrol. 

Læs mere om, hvad der sker i kvinders overgangsalder her 

I OVERGANGSALDEREN

Vichy-Neovadiol-Peri-Day-Cream-Phtoto-Pack-087-RBV22.jpg

Neovadiol Peri-Menopause Dagcreme indeholder blandt andet Proxylane, der er kendt for at have en revitaliserende effekt på slap hud samt gøre huden fastere og hyaluronsyre, der giver huden fylde.

Dokumenteret virkning:

39 % forbedret spændstighed1 

22 % forbedret elasticitet

Efter første brug: Huden er øjeblikkeligt fugtet og føles plejet, blødere og mere elastisk.​

Efter tre måneder: Huden er fyldigere og mere​ opstrammet. Konturerne er redefineret.

1Instrumental test n = 40

EFTER OVERGANGSALDEREN

Vichy-Neovadiol-Peri-And-Post-Creams-Photo-Pack-065-RVB-(1)1.jpg

Neovadiol Post-Menopause Dagcreme indeholder blandt andet Poxylane, B3-vitamin, der bekæmper ujævne hudtoner og omega 3-6-9 med en plejende effekt.

Dokumenteret virkning:

25 % mindre slap hud2

50 % mindre tør hud

 Efter første brug: Huden er øjeblikkeligt fugtet i op til 24 timer og føles fastere.

​​Efter tre måneder: Huden er fugtmættet, mindre tør og mere spændstig.

2Objektiv bedømmelse af dermatologer, hvor hudens tilstand vurderes med en given scoring ud fra en standardiseret skala før brug af cremen og efter 3 måneder på 220 personer fra 50-67 år.
%-satsen beskriver udvikling på denne skala.

Køb Neovadiol på webaboteket.dk