Læber

Foto: Instagram@beyou.byjoh

Vilde krystallæber har overtaget Instagram

Et lille stykke kunst er landet på læberne af makeupartist Johannah fra New York. Flere modemagasiner er ved at dåne, og måske du også er en af dem, der glæder dig til en guide?

Med inspirationskilder som ametyster, krystalringe, nattehimlen og sandstrande har den professionelle makeupartist Johannah fra New York skabt nogle af de smukkeste kunststykker på sine læber. Det er mildest talt imponerende, hvordan hun laver så stor lighed til sin inspiration i både tekstur og udseende.

Instagram er gået amok over Johannahs evner med makeup, og billederne bliver delt overalt på det sociale medie. Store amerikanske magasiner som Teen Vouge, People Magazine og Cosmopolitan er også faldet for de krystallignende læber, som de har skrevet artikler og delt Snapchat-historier om. De kalder læberne for det smukkeste beauty-look, der findes på Instagram lige nu.

Det er fra sin profil @beyou.byjoh, at Johannah deler de mange fotos. Hun har også andre makeup-looks, som pynter hendes farverige Instagram, men det er klart læberne, som får mest opmærksomhed.

Vi har fundet frem til produkterne bag de smukke læber. De består af små krystaller, flydende læbestift og metallisk flydende læbestift. Nu glæder vi os bare til, at Johannah laver en makeup-tutorial på Youtube, så vi selv kan eksperimentere med de vilde læber. Vi kan godt blive enige om, de måske hverken er gode til hverdag eller fest, men så ser de garanteret fantastiske ud på et selfie.

Første video fra Johannah ligger på Youtube, hvor hun lover snart at guide os igennem det ekstravagante look. Vi holder øje. Og indtil da kan du nyde de mange #lipart, hun har lavet.

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 25. Sep 2016 kl. 3:53 PDT

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 22. Jul 2016 kl. 6:11 PDT

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 20. Sep 2016 kl. 2:48 PDT

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 10. Sep 2016 kl. 2:43 PDT

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 17. Jun 2016 kl. 5:20 PDT

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 10. Jun 2016 kl. 6:10 PDT

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 28. Maj 2016 kl. 4:13 PDT

Et billede slået op af Johannah (@beyou.byjoh) den 27. Mar 2016 kl. 2:49 PDT

LÆS OGSÅ: Har du også et ar efter din Madonna-piercing?

LÆS OGSÅ: De 10 bedste makeup-profiler på Instagram

LÆS OGSÅ: Her får du efterårets 10 flotteste frakker på tilbud

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed