Vind kjole og strømpebukser fra Wolford, og kom med til eksklusivt event

Vind kjole og strømpebukser fra Wolford, og kom med til eksklusivt event

Hvis du tror, tatoveringer er for livet, kan du godt tro om igen. Wolford har lanceret Wolford INK Nude 8 serien, som er en kollektion af fine strømpebukser med smukke tatoveringsmønstre

Nu behøver du ikke længere lægge dig under nålen for at få et personligt motiv på benet.

Fredag den 3. og lørdag den 4. maj inviterer Wolford til en eksklusiv event på Østergade 61, 1100 København, hvor den talentfulde tatoo-kunstner Galya Gisca sidder klar til at tatovere dit yndlingsmotiv på et par lækre strømpebukser fra Wolford. 

Den eksklusive event markerer lanceringen af kollektionen Wolford INK i Danmark, som er fintvævede strømper med motiver, der til forveksling ligner elegante tatoveringer.

Wolford INK er resultatet af et inspirerende samarbejde med fem berømte tatoo-kunstnere fra Hamburg, Milano, Amsterdam, Paris og London.

Inspiration fra mytologien og naturen

Galya Gisca kom til Amsterdam fra Moldova, da hun var 18 år. Når hun ikke laver sine kreative illustrationer, studerer hun kunst på Gerrit Rietveld Academy.

  • Intet gør mig mere glad, end når jeg kan lave et personligt kunstværk for mine kunder og ved, at det markerer personens liv på en meningsfuld måde”, fortæller Galya Gisca, som får sin inspiration fra mytologien og naturen.

Wolford INK er detaljen, som giver merværdi til hele looket. Nude 8 serien har fem eksklusive designs, som takket være en innovativ bi-komponent garn-sammensætning efterlader benet tilsyneladende bart med smukke mønstre på ”huden”.

Du kan se Wolford INK Nude 8 serien i galleriet nedenfor: 

KONKURRENCE

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i eventet d. 3-4 maj, hvor Galya Gisca tegner netop dit ønskemotiv, har du muligheden for at vinde et par Tatoo Tights fra nude 8 serien og en Wolford Fatal Dress i sort. 50706_7005_1[2].jpg

Antal vindere: 4
præmieværdi: 1485

Vi trækker lod blandt alle deltagere. 

logo.jpg