Støt Brysterne 2013

Foto: Mi Skjold Brix Camilla Ottesen er for fjerde år i træk konferencier ved Støt Brysterne Løbet.

Støt Brysterne 2013

”Jeg gør det også for mig selv”

Camilla Ottesen var for fjerde år i træk konferencier ved ALT for damernes Støt Brysterne løb. Men det er ikke kun, fordi hun som ambassadør for Kræftens Bekæmpelse føler, hun skal, at hun har taget tjansen.

For fjerde år i træk afholdt ALT for damerne søndag 15. September 2013 det årlige Støt Brysterne Løb til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Som konferencier var skønne Camille Ottesen klar ved mikrofonen, hvor hun har stået alle fire år. TV-værten hun husker tilbage på, hvorfor hun i sin tid valgte at takke ja til at være vært ved Støt Brysterne.

- Jeg sagde selvfølgelig ja, og har i tre år været vært ved TV3's indsamling og er ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, så det var oplagt. Men jeg sagde også ja, fordi jeg fandt ud af, hvor mange kvinder, der bliver ramt, og fordi jeg har mødt så mange gennem TV, der har været igennem det. Det er meget rørende, siger hun til ALTfordamerne.dk, da vi fanger hende i vores telt, efter hun selv har været ude på ruten.

- Jeg gør det også for mig selv. Jeg synes, det er en rigtig fed dag og stemningen er simpelthen så god. Og når man så er ude på ruten og kan løbe og læse, hvem folk løber for, er det altså ret rørende, siger hun.

Desuden mener hun, at stemningen ved ALT for damernes kvindeløb er helt særlig.

- Jeg synes, det er helt vildt fedt, at der ikke går konkurrence i den. Folk er søde, og smiler til hinanden derude. I år kom der en dame hen til mig og spurgte, om jeg ville have en hårelastik, fordi jeg havde glemt at tage en med og derfor havde løst hår. Kvinderne hjælper hinanden i dag, og vi løber for en sag og ikke for et godt resultatet. Det giver en helt unik stemning, og der er ingen, der bruger albuer for at komme frem, siger hun og fremhæver, at især skiltene, løberne har på ryggen, hvor der står, hvem de løber for, og som blev indført i 2012, er med til at gøre det hele endnu mere specielt.

Som noget nyt kunne løbere og støttere på pladsen få taget deres billede i en Photobooth med en donation på 20 kroner til Støt Brysterne eller mere.

- Det er altså også en skæg idé og en måde at få et godt minde med hjem fra en god dag, siger TV-værten og sætter tænderne i en sandwich.

SE OGSÅ: Støt Brysterne 2013: Her er de bedste billeder

Se, hvad vi ellers skriver om: Camilla Ottesen og Kræft