Støt Brysterne Kbh 2014: Det får du i din goodiebag

Støt Brysterne Kbh 2014: Det får du i din goodiebag

Se hvad du får i årets lækre goodiebag til ALT for damerne Støt Brysterne-løbet 2014 i København.

REMA 1000
Rema1000 er hovedsponsor til Støt Brysterne Løbet igen i år. REMA1000 sørger for, at du både får ½ liter vand og et økologisk æble, når du løber i mål. I goodiebaggen finder du et af deres nye produkter - en pose med frugt- og nøddemix.

Royal Greenland - Sampling opskriftshæfte
Det er ikke altid let at få fisk to gange om ugen. Royal Greenland gør det nemt at lave sunde hverdagsretter, som hele familien kan lide.
Royal Greenland har mange generationers erfaring i at bringe havets skatte op til overfladen og ind på dit middagsbord. I din taske finder du et dejligt opskriftshæfte med lækre seafood-opskrifter til hverdag og gæster. Fælles for dem alle er, at de indeholder ganske få og enkle ingredienser og kan laves på et øjeblik.

Tena / SCA Mölnlycke – Tena Lady Mini
TENA sponsorerer Støt Brysterne Løbet igen i år. Måske har du allerede mødt Tena til tidligere kvindeløb, men ellers kender du måske følelsen af at være nervøs for lækage, når du løber, hopper, griner eller hoster?
Du er langt fra den eneste. Faktisk oplever hver fjerde kvinde en form for inkontinens på et eller andet tidspunkt i deres liv. Tena giver dig muligheden for at teste deres produkter, da du finder en prøve i din goodiebag.

Derma – Woman Rensegel
Glæd dig til at prøve Derma Eco Womans nye økologiske rensegel. Rensegelen har en lækker og letskummende konsistens og renser huden skånsomt og effektivt – helt uden parfume, parabener og farvestoffer. Derma Eco Womans er både Svanemærket, økologisk certificeret af Ecocert og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Det er ren forkælelse og sund fornuft.

Compeed - Vabel Medium Plaster
Compeed Vabel Medium plaster lindrer smerter øjeblikkeligt. Plasteret absorberer fugt og danner en beskyttende pude for at give øjeblikkelig smertelindring og optimale helingsbetingelser for vabler.

Estee Lauder - Advanced Night Repair Øjencreme
Dette banebrydende serum optimerer hudens naturlige reparationsevne om natten. Reparation er afgørende for, at huden kan forny sig og se yngre ud.

Naturlig- Frugt- og nøddebar
Frugt- og nøddebaren 'Naturlig' kommer nu i en ny variant med lakrids - fuld af naturlige ingredienser. 'Naturlig' giver god, sund mæthed for kun 85 kalorier. 'Naturlig' med lakrids har en blid smag af lakrids og en fin sødme. Produktet er uden tilsat sukker, farvestoffer og konserveringsmidler. Et ærligt produkt med få, gode ingredienser, der holder hjernen og kroppen oppe på lakridserne.

Colgate Palmolive – Sanex Dermo Moisturising Shower Gel
Sanex Dermo Moisturizing Shower Gel er særligt udviklet for normal til tør hud og godkendt af dermatologer. Showergellen hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance og er beriget med olier, der efterlader huden blød, fugtet og smidig.

Colgate Palmolive – Maximum Protection Caries tandpasta
Colgate har gjort en revolutionerende opdagelse og lancerer en ny fluortandpasta med Sugar Acid Neutralizer™. Tandpastaen neutraliserer sukkersyrer i plak - den primære årsag til huller i tænder - før de kan angribe og beskadige tænderne. Der ligger otte års forskning med over 14.000 personer involveret bag det nye produkt.

SB12 boost
SB12 boost er et sukkerfrit tyggegummi, der styrker tænderne og giver dig god ånde i 2-3 timer. Tyggegummiet findes i to varianter og indeholder flour, xylitol og zink, som giver dig frisk ånde og stærke tænder. SB12 boost kan anvendes fra 12 år

Tresemmé
Tresemmé Renewal Hair & Scalp – shampoo og conditioner – en nyhed som plejer både hår og hovedbund. Formlen i salonkvalitet med solsikkeolie og tea tree-ekstrakt plejer i dybden og giver næring til din hovedbund og dit hår for et salonsmukt resultat hver dag.