Støt brysterne med disse 15 lækre produkter
gallery

Støt brysterne med disse 15 lækre produkter

LØBETRØJE
Aktiv pink ribbon løbetrøjen fra Adidas støtter kampen mod brystkræft og gør løbeturen i vintermørket lidt lettere.
Pris 280 kr.

ARMBÅND
Årets Støt Brysterne-armbånd kan købes i flere af dine dagligvarebutikker landet over. Det enkle armbånd med det gode budskab findes i flere farvevarianter og detaljer.
Pris 40 kr.

HÅNDCREME
Aveda forkæler dine kulderamte hænder med velduftende pleje, der blandt andet indeholder ekstrakt fra økologisk lavendel og ylang ylang.
Pris 275 kr.

LØBETIGHTS
Det er ikke kun din løbeoverdel, du kan købe med god samvittighed. Disse tights med en diskret lyserød sløjfe på siden støtter også kampen mod brystkræft.
Pris 258 kr.

HUDPLEJE
Derma er skånsomt for både hud og miljø og har lanceret et samlet hudplejesæt, der støtter sagen. Du får rensegel, ansigtscreme og bodylotion samt renseservietter gratis. 50 kr. går direkte til Støt Brysterne.
Pris 175 kr.

LÆBEPOMADE
EOS har for andet år i træk lavet en pakke, der støtter brysterne. Her får du en håndcreme og to Lip Balm, en på dåse og en stick, som kun kommer i begrænset oplag med jordbærduft.
Pris 237 kr.

NEGLELAK
Essie har lanceret en kollektion af tre pink nuancer, der alle støtter det gode formål. De tre lakker kan købes hos din Essie-forhandler og har navnene: 'Pinking about you', 'Pink happy' og 'I pink I can'.

T-SHIRT
Boozt.com gået sammen med designeren Julie Fagerholt, der står bag mærket Heartmade, om at producere den officielle top til Kræftens Bekæmpelses store kampagne, der afholdes i samarbejde med TV2 i oktober måned. Med toppen støtter du den brede forskning, hvilket bestemt også en god sag.
Pris 399 kr.

HÅNDKLÆDE
Pynt badeværelset med et lækkert håndklæde i 100 % bomuldsfrotté og økotex certificeret. Håndklædet fås både i pink og lilla samt forskellige størrelser.
Pris fra 39 kr.

VASE
Kähler har givet deres lille Omaggio vase en tur med den pink pensel og skabt en særlig udgave, som minder os om, at vi skal huske at kæmpe.
Pris 149 kr.

TRÆFIGUR
Kay Bojesens klassiker, Sangfuglen Ruth, er opkaldt efter hans svenske svigerdatter. Sangfuglen blev tegnet af Kay Bojesen i 1950'erne og har, lige som sine fem farverige søskende, aldrig tidligere været sat i produktion.
Pris 499 kr.

SENGESÆT
Hos Jysk kan købe et specielt designet sengesæt, der støtter den gode sag til en billig pris i et smukt, grafisk print.
Pris 149 kr.

TERMOKANDE
New Wave har lavet en fin lyserød termokande, Queen Anne, med lyserødt gummi på ydersiden – perfekt til at tage med ud i den kolde årstid.
Pris 159 kr. for æske med 2 stk.

T-SHIRT
Årets Støt Brysterne t-shirt er designet af Julie Brandt og har påskriften 'Be somebody's reason to smile – today, tomorrow, everywhere, anywhere, anytime and always', formet som den karakteristiske Støt Brysterne-sløjfe.
Pris 199 kr.

VISKESTYKKER
Hos Jysk er der også fine ting til dit køkken. Disse to viskestykker giver et strejf af farve og god samvittighed.
Pris 29 kr. for 2 stk.

Vi er trådt ind i oktober måned, der står i brysternes tegn. I den officielle Støt Brysterne-måned sættes der nemlig fokus på en af de mest hyppige former for kræft hos kvinder landet over. Det betyder, at du kan donere penge direkte til projektet eller gennem et særligt køb, der støtter den gode sag. På ALT for damerne har vi samlet en række af de lækre produkter du kan købe, og dermed støtte den gode sag, her.


LÆS OGSÅ: Linda: "Jeg troede, det værste ville være at miste håret"