Støt Brysterne Løbet 2015
Foto: ALT for damerne Støt Brysterne Løbet 2015

Takket være alle jer, har vi slået indsamlingsrekord til Støt Brysterne 2015

Mere end 7.000 seje mænd, kvinder og børn deltog i årets ALT for damerne Støt Brysterne Løb.

ALT for damerne Støt Brysterne Løbet i København den 20. september og senest i Aarhus den 27. september gik over al forventning. Rekordmange seje løbere og walkere var mødt op for at støtte op om den gode sags tjeneste og hinanden ikke mindst.

Den massive opbakning til årets løb har gjort, at indsamlingsbeløbet til Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse foreløbigt er oppe på intet mindre end 350.000 kroner. Det er langt mere, end hvad vi har, turde håbe på.

Chefredaktør Tina Nikolaisen

Det vækker stor begejstring hos ALT for damernes chefredaktør, Tina Nikolaisen, at så mange børn, mænd og kvinder var med til at bakke op omkring den gode sag:

– Jeg er glad for, at så mange ville løbe med. Det betyder jo først og fremmest, at vi kan bidrage til forskningen i kampen mod brystkræft, som alt for mange kvinder rammes af. Derudover har vi som bekendt godt af at få rørt os, siger Tina Nikolaisen, som også selv havde løbeskoene på forrige søndag på ruten i København.

– Og vi glæder os allerede igen til næste år, understreger Tina Nikolaisen.

Rørende øjeblikke og hyggelige stunder

Ud over at vi har fået samlet en masse penge ind til det gode formål, har alle jer løbere og walkere været med til at røre os dybt her på redaktionen. Det var fantastisk at se, hvordan I står sammen og kæmper for hinanden, dem I savner og dem I ikke kan undvære. I beviste i den grad at sloganet: "Sammen er vi stærkere", er sandt.

Vi håber at se jer alle sammen til næste år, så vi endnu engang kan få svinget hofterne til en god omgang opvarmning med nogle af Danmarks bedste dansere, få en masse kilometer i benene og selvfølgelig få samlet endnu flere penge ind til det gode formål.

Har løbet givet dig blod på tanden til endnu et hyggeligt arrangement i motionens tegn?Så er datoerne for ALT for damernes Kvindeløb 2016 faslagt. Læs mere om eventet her.

LÆS OGSÅ: "Vi snakker ikke nok om den psykiske nedtur, kræft giver"

LÆS OGSÅ: "Jeg tænker tit på, hvornår kræften mon rammer mig"

LÆS OGSÅ: "Vi har alle sammen kræft inde på livet, så hvorfor skal vi ikke også støtte brysterne?"