Støt Brysterne Løbet 2015
Foto: ALT for damerne Støt Brysterne Løbet 2015

Værd at vide om Støt Brysterne Løbet 2015

Få svar på hvornår du får din t-shirt, hvor du henter din gavetaske og meget mere.

1. Hvor/hvornår kan jeg få min T-shirt?
Har du bestilt en T-shirt fra Støt Brysterne, kan du afhente den i Støt Brysternes telt på løbspladsen fra kl. 11 på løbsdagen. På dit startnummer vil du finde afrivningskuponer til både din T-shirt og din gavetaske, så du skal tage dit startnummer med, når du skal afhente din T-shirt.

LÆS OGSÅ: Tilmeld dig Støt Brysterne Løbet 2015 

Såfremt du alligevel ikke har mulighed for at løbe, kan du kun få udleveret din T-shirt på selve løbsdagen i Støt Brysternes telt mod fremvisning af dine kuponer og startnummer. Vi har desværre ikke mulighed for at eftersende.

2. Hvor/hvornår kan jeg få min gavetaske?
Udleveringen af din gavetaske foregår i det store stævnetelt, efter du er kommet i mål.

Såfremt du alligevel ikke har mulighed for at løbe, kan du kun få udleveret din gavetaske på selve løbsdagen i det store stævnetelt mod fremvisning af dine kuponer og startnummer. Vi har desværre ikke mulighed for at eftersende.

Vi udleverer desværre ikke gavetaskerne inden løbet, da det vil medføre overbelastning af værdiopbevaringen.

3. Hvor skal startnummeret sidde?
Husk at tage dit startnummer og de 4 sikkerhedsnåle med som du har modtaget med posten. Du skal placere dit startnummer synligt foran på løbeblusen da chippen som registrerer din tid er lagt bag på dit startnummer. Derudover er det vigtigt, at vores mange vejvisere kan se dit startnummer således at de kan guide dig rigtigt rundt på ruten.

Startnummeret er personligt og unikt, og skal fastgøres på forsiden af din løbebluse. Husk at intet startnummer eller forkert placering af startnummer betyder at vi desværre ikke kan registrere din tid. Startnummeret skal bæres synligt på brystet for registrering af din tid og hvis vi i målfeltet kan se dit startnummer så er du måske er du en af de heldige løbere, som vinder en af vores fine spurtpræmier.

4. Hvad hvis jeg ønsker at løbe en anden distance?
Ønsker du at løbe en anden distance kan du kun ændre denne ved at henvende dig til løbskontoret på pladsen, som du finder for enden af det store stævnetelt. Ønsker du at overdrage dit startnummer til en anden person, skal du ligeledes sørge for at få det ændret ved at henvende dig ved løbskontoret

5. Hvornår begynder opvarmningen?
København 20. september
Vi starter kl. 12.15 med peptalk v/ Charlotte Bircow og velkomst for alle deltagere ved start. Derefter opvarmning for 10 og 15 km. v/ Marc & René Christensen fra "Vild med Dans".

Aarhus 27. september
Vi starter kl. 12.15 med peptalk v/ Charlotte Bircow og velkomst for alle deltagere ved start. Derefter opvarmning for 10 og 15 km. v/ Vicky Jo fra "Vild med Dans"

Når du går hen mod startområdet vil du finde opsatte skilte og startbåse som angiver den gruppe, som passer til dit startnummer og hvorfra du skal starte. Tag gerne plads i din startgruppe, da opvarmning foregår på græsplænen ved startområdet.

6. Hvad er programmet for løbet?
Se programmet for de enkelte byer på http://event.altfordamerne.dk/stot-brysterne-lobet/

7. Hvad med toiletforhold?
Der er toiletfaciliteter på løbspladsen.

8. Hvad med spurtpræmierne?
Der vil igen i år være et væld af opløbspræmier fra ALT for damerne og løbets sponsorer, som du kan være heldig at vinde, når du løber i mål.
Alle præmier skal afhentes på løbsdagen, og vil ikke blive eftersendt.

Præmierne udtrækkes af ALT for damerne medarbejdere ved målfeltet. Du kan på tavlen ved ALT for damernes telt se, hvilke numre der har vundet, ligesom præmier også afhentes her.

9. Værdiopbevaring?
Der vil være mulighed for opbevaring af en mindre taske på løbspladsen ved et område med afgrænset indhegning, hvor der vil være en vagt. Vi gør dog opmærksom på, at værdiopbevaring er på eget ansvar.

Bemærk at gavetasker ikke kan indleveres i værdiopbevaringen

10. Hvordan får jeg min tid?
Resultatlister vil løbende kunne ses online på ALTfordamerne.dk/kvindelob/, hvor du også kan udskrive dit eget flotte diplom.

Såfremt du har opgivet dit mobiltelefonnummer, da du tilmeldte dig, vil du modtage din tid på en sms umiddelbart efter, du er løbet i mål.

LÆS OGSÅ: Se hvad der gemmer sig i årets goodiebag til Støt Brysterne Løbet 2015