TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Træningstøj
Foto: PR

14 sunde nyheder: Fra allergimærket makeup til pæne løbesko

Vi har samlet 14 sunde og skønne nyheder, som kan forsøde hverdagen lidt, mens vi venter på foråret.

I anledning af jakkens 50-års har Fjällräven lavet en opdateret version af den originale Greenland Jacket. Fjällräven har ikke ændret på den originale stil, men designerne har opdateret pasformen, arbejdet med detaljer, bæredygtigheden og tilføjet nye farver. Perfekt til nye eventyr i naturen.

Women's Greenland Jacket, 2.049 kr. Set hos Outnorth.dk (sponsoreret)

Matas står bag Danmarks første Astma-Allergi godkendte makeup. Matas BB Ansigtssolcreme og Matas Cover Stick har fået Astma-Allergi Danmarks godkendelse og kommer dermed til at bryste sig med det anerkendte stempel, som er garant for, at produkterne er allergivenlige. Udover at bære Den Blå Krans er nyhederne også Svanemærket.

Matas BB Ansigtssolcreme Medium, SPF 15, 50 ml, 60 kr. Matas Cover Stick medium, 4,5g, 50 kr.

Nike er aktuelle med en ny let løbesko, Nike React, som er designet til at imødekomme hvert eneste stød, der opstår, når du løber, og sikre, at du ikke mister energien på løbeturen - og så er den pæn!

Nike Epic React, 1.250 kr. Set hos Sportmaster.dk

Ikea udvider sortimentet og lancerer kollektionen Hjärtelig, der sætter fokus på naturen, balancen og ikke mindst pausen. Med produkter som yogamåtter, pudebetræk og sengetøj har de to designere bag kollektionen, Andreas Fredriksson og Maja Ganszyniec, fokuseret på vigtigheden i den personlige og indre ro.

Yogamåtte fra Ikea, 129 kr.

K-beauty aka skønhedsprodukter fra Korea har de seneste år vundet mere og mere frem, og netop innovation, rene produkter, smuk indpakning til en fornuftig pris er noget de fleste kan lide. Produkterne fra Klairs indeholder hverken farvestoffer, alkohol, parabener eller parfume, og dermed perfekt til sensitiv hud. 

Klairs Deep Cleansing Kit med renseolie, facepolish og sæbe, 479 kr. Set hos Kocono.dk   

En hoodie er uundværlig i garderoben, og denne kan bruges både til hverdag eller til og fra træning. Denne er i en strikket bomuldsblanding med flotte detaljer.

Hoodie fra Kari Traa, 749 kr.

Sportsbh med optimal støtte og bounce-control. Materialet er både åndbart og let, og de polstrede skåle er i hulmønster, der sikrer optimal temperaturregulering.

Sportsbh fra Triumph, 315 kr.

Superbløde og hurtigtørrende tights uden irriterende sømme og med strækbar støtte. De er perfekt til yoga og fitness, men også en søndag hjemme på sofaen.

Tights fra Hummel, 350 kr.  

Ultimativ kalender/dagbog, der giver brugeren mulighed for at skabe overblik over sine daglige gøremål, såvel som at notere personlige mål, visioner og refleksioner. Kalenderen er udateret og gælder for både 2018 og 2019.

My Favorite Planner fra Forlaget Aronsen, 250 kr.


Træningstaske fra Adidas by Stella McCartney, der også kan bruges som rygsæk. Tasken har flere lommer, og en aftagelig pose til dine fugtige træningssko. 

Taske fra Adidas by Stella McCartney, 999 kr.

B12 er et vitamin, der bl.a. bidrager til nervesystemets normale funktion og dannelsen af nye blodceller. Kroppen producerer ikke selv B12, og vi skal derfor have det via kosten eller kosttilskud. De vigtigste kilder til B12 er animalske og derfor vil særligt vegetarer, veganere eller meget kræsne personer også være i risiko for B12-mangel. Dailycare har lanceret et kosttilskud med to naturlige former af B12, der er særlig effektive og optages direkte.

Dailycare Extra B12 VIT, 60 stk., 254 kr. Fås på apoteket.

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning