træningstøj

Foto: PR Her får du lækkert træningstøj til kvinder

Træningstøj til kvinder

14 toppe til cardio & yoga

Hold barm og maveskind på plads under yogatimen, og giv den gas med cardio i en let, svedtransporterende top.

CARDIO

HVAD: Dyrker du træning med høj intensitet som løb, HIIT, spinning og boksning, har du brug for en svedabsorberende top i åndbart materiale. Bevægelsesfriheden er også vigtig for, at du kan give dig selv 100 procent hen til træningen.
HVORFOR: Det svedabsorberende materiale i stoffet gør, at du uden bekymring kan fortsætte din træning, når sveden dribler af dig. Det svedabsorberende materiale tørrer nemlig hurtigere, så du kan holde dig forholdsvis tør under træningen og samtidig tilpas kølet.
HVORDAN: Når du skal vælge den rette træningstop til cardio, så gå efter fleksibilitet, komfort og åndbarhed. Den skal være i lækkert design, men også være rar at have på, så den ikke gnaver eller generer dig under træningen. Heldigvis er de fleste træningstoppe efterhånden lavet i svedabsorberende materiale, fordi du oftest sveder mest på overkroppen.

Nike, 209 kr. 


Ivy Park, 149 kr. 


H&M, 99 kr


Adidas Performance, 279 kr. 


H&M, 60 kr. 


Casall, 400 kr. 


Adidas by Stella McCartney, 599 kr.


Nike, 350 kr. 

YOGA & PILATES

HVAD: Dyrker du yoga eller pilates, skal du kunne bevæge dig frit under timen og koncentrere dig om at bøje og strække dig ud i alle yogaens stillinger – uden at bekymre dig om dit tøj strammer, sprækker eller andet ubehag.
HVORFOR: Din top skal være let, blød og behagelig. Gå efter en, der sidder tæt ind til kroppen, og som ikke begrænser dig. Den gode yogatop lukker desuden til om brystet med en høj udskæring, så du heller ikke kommer til at flashe for meget bryst.
HVORDAN: Tætsiddende toppe med stretch giver dig god bevægelsesfrihed, uden at at du bliver forstyrret af, at den for eksempel falder ned, og du viser maveskindet for hele holdet, når du står på hovedet. Vil du sikre dig, at du ikke skiller på midten, kan du med fordel vælge en træningsbodystocking med stretch. Dyrker du yoga, hvor du sveder lidt ekstra, skal du vælge materiale som meryl og suplex, der transporterer sveden væk fra kroppen. Er du mere til et loose fit, så gå efter en top med elastik i taljen og lukker til omkring brystet. Bambusmateriale giver dig desuden en ekstrem blødhed og komfort. Dyrker du hot yoga, skal du have mindre tøj på og kan hoppe i en cool cropped top, der sidder tæt ind til kroppen og lukker til ved brystet. No Balls, 398 kr. 

Intermezzo, 358 kr.

Zen Wear, 350 kr.

 

 Grishko, 498 kr. 


Moshi Moshi Mind, 299 kr.

Filippa K, 350 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning og Yoga