3 grunde til, at rosiner er den perfekte snack – for hele familien

3 grunde til, at rosiner er den perfekte snack – for hele familien

Lidt ekstra energi på farten, et sødt indslag på morgenbordet eller prikken over i’et i weekendens hjemmebag? Der er både sunde og lækre fordele ved at give rosinerne en fast plads i snackskabet derhjemme.

Vi kender alle den lette sult, som ofte melder sig sidst på eftermiddagen. Og når den gør, er det nemt at komme til at gribe ud efter de usunde snacks, der kun giver energi på den korte bane. Især på travle hverdage hvor tiden er kneben.

Men der findes også et sundere alternativ, som på akkurat lige så hurtig og bekvem vis kan give dit energiniveau et tiltrængt boost. Rosiner er nemlig ikke bare lækre i smagen, men også rige på et væld af vitaminer og mineraler, der gavner dig og din krop.

Her er tre gevinster ved den lille, lette og naturlige snack.

1. Det 100% naturlige valg

Det kan være lidt af en jungle at gennemskue varedeklarationerne på samtlige produkter, man lægger i kurven i løbet af en indkøbstur. Men det ér altså bare rart at vide, hvad store såvel som små i familien egentlig putter i munden. Netop det er du aldrig i tvivl om, når du vælger californiske rosiner. De er 100% naturlige, fri for tilsætningsstoffer og er fremstillet med intet andet end solskin og rent smeltevand fra bjergene i San Joaquin-dalen.

Drying-small.png

2. Rig på næringsstoffer

Bløde, saftige rosiner giver præcis den søde tilfredsstillelse, lækkersulten tigger om i de lange timer mellem frokost og aftensmad. Samtidig er de også en god kilde til naturlig energi og indeholder et væld af forskellige næringsstoffer. I én portion rosiner får du både C-, K- og B6-vitamin og jern, magnesium og calcium, ligesom de har et højt indhold af fibre, som har en gavnlig effekt for vores fordøjelse. De små, tørrede druer passer med andre ord perfekt ind i sund og aktiv livsstil og er en nem måde at inkludere gode vitaminer og mineraler i kosten.

3. Uafhængig af sæson

Udbuddet i det lokale supermarked ændrer sig med sæsonerne, men du kan finde californiske rosiner på hylderne året rundt. I modsætning til årstidens frugter kan de nemlig opbevares i op til 12 måneder uden at miste hverken farve, smag eller næringsværdi. Det betyder, du kan have den sunde snack som fast makker i tasken, ligegyldigt hvad kalenderen siger. Rosiner komplementerer også mange forskellige madretter. Brug dem fx i en lunende karrygryde i de kolde vintermåneder eller som topping på sommerens sprøde salater.

California Raisins – det sunde valg

Der er god grund til at kigge efter mærkatet ”Produceret i Californien” eller ”Produceret i USA” på pakken, når du køber rosiner. Californiske rosiner er nemlig kendt for deres søde, saftige og store smag af frugt. Samtidig er de fremstillet med strenge produktionsprocesser og omhyggelige kvalitetskontroller, så du til enhver tid kan være sikker på, at rosinerne er 100% naturlige og fri for unødvendige tilsætningstoffer. Se mere på californiaraisins.eu