3 kosttilskud, som kan gøre det lettere at indfri dit mål

3 kosttilskud, som kan gøre det lettere at indfri dit mål

Vil du være mere fit, få en stærkere krop eller bare leve lidt sundere? Du kan ikke helt komme udenom motion og en balanceret kost, men der er heldigvis hjælp at hente. Her har vi samlet nogle kosttilskud, der kan hjælpe dig godt på vej.

Du kender det helt sikkert. Julen er ovre, og du ser tilbage på en måned, hvor de dårlige vaner har været lidt mere velkomne, og alt det sunde er skubbet lidt til side. Det skal der også være plads til, men nu er det på tide, at slå et slag for de gode vaner igen. Og skal 2021 ikke være året, hvor du bliver en endnu bedre udgave af dig selv? 

For mange af os, er nytårsforsæt en gammel kending, og mon ikke du på et eller andet tidspunkt i har indgået et med dig selv, hvorefter det hurtigt er røget i glemmekassen? Men er der en ting, der er vigtigt at huske og fokusere på, er det dig og din sundhed. Så hvis dit nytårsforsæt er at tage bedre af dig selv, smide et par kilo eller komme i bedre form, kan du med stor sandsynlighed se frem til større livskvalitet. Derfor kommer her de tre kosttilskud, som kan gøre vejen til at nå dit nytårsforsæt både nemmere og hurtigere - uanset dit mål:

alt-personalprotein-text-photo (1).jpg

1. Proteinpulver skræddersyet til dig og dit mål

Du kender nok allerede til proteinpulver. Men er der noget, der har givet anledning til en del misforståelse, er det kosttilskud. Mange tror nemlig, at det kun er noget, de helt store bodybuilders nede i træningscentret har godt af – men det er ikke helt sandt. Hvad end dit mål er muskelopbygning eller vægttab, så har din krop brug for ekstra protein, og her er proteinpulver grundstenen til at gøre det nemt at opnå dit mål. 

En typisk fejl ved brug af proteinpulver er, at vi bruger et produkt, som ikke indeholder de ingredienser, der gavner det specifikke mål. Det problem har Fitnessguru løst med sit nye personlige proteinpulver, hvor der ud fra 13 spørgsmål bliver skræddersyet et pulver, der lever op til dine individuelle behov. Tag testen gratis her og find ud af, hvilket protein blend, der passer til dig, din krop og dit mål!

alt-mct-text-photo1.jpg

2. MCT-olie

2020’s nok hotteste kosttilskud til vægttab og sundhed var klart MCT-olie, og det ser ikke ud til at ændre sig i 2021. Sjældent er et kosttilskud blevet så populært på så kort tid. MCT er en forkortelse af det engelske term “Medium Chain Triglycerides” . Kort forklaret er der tale om en speciel gruppe fedtsyrer, der indeholder en række unikke egenskaber. Den mest populære og rene MCT-olie i Danmark kan du købe lige her (de har tilbud på produktet lige nu).

alt-superfoods-text-photo (1).jpg

3. Superfoods

Uanset, hvad dit mål er, hjælper en god mængde grønt dig altid godt på vej. Superfoods er kosttilskud, der har høje værdier af vitaminer, mineraler og mineraler og er en super godt supplement til enhver kost. Det kan for eksempel være gurkemeje, ashwagandha-rod eller alger, såsom spirulina og chlorella. 

Hvem vil ikke gerne have en lidt sundere hverdag, når det kan gøres så nemt og lækkert?

Superfood Bundle fra Fitnessguru har samlet nogle af de bedste superfoods fra hele verden i tre produkter med hvert sit formål - alle er 100% økologiske og indeholder kun etisk forsvarlige ingredienser.

Er du klar til at gøre 2021 dit år?

Listen stopper dog ikke her. Udover de tre kosttilskud, så findes der på Fitnessguru.dk en masse andre effektive produkter, som kan hjælpe dig med at nå dit mål om en sundere livsstil både hurtigere og mere effektivt. Hele deres sortiment finder du her.

Så nu til det helt store spørgsmål. Er du klar til at gøre 2021 dit år? Fitnessguru står i hvert fald klar til at hjælpe dig på vej, så du når dine mål på bedste vis.