Yogatips
Foto: Peter Nørby

Yogatips

4 bud på gode træningskombinationer

Dyrker du yoga eller pilates? Vidste du, at du kan blive endnu bedre, hvis du kombinerer din træning med en anden sport? Se her, hvad du skal kombinere med, for at få mere ud af timerne i centeret.

YOGA eller PILATES
Yoga og pilates er intensiv styrke- og smidighedstræning. Men hvor almindelig styrketræning typisk fokuserer på en enkelt muskelgruppe, kræver yoga og pilates koncentration og kontrol over hele kroppen, især coreregionen (mave, ryg og balder).

De to træningsformer giver styrke, bedre balance, smidighed og for mange ro i sindet, til gengæld er de ikke de store kalorieslugere, og derfor kan du med fordel kombinere med en mere energikrævende sportsgren.

OPTIMER DIN TRÆNING MED…

1. RONING er hårdt arbejde, der giver dig en super kondition og tager fat i alle de traditionelle kvindeproblemområder: lår, balder, mave og arme. Kombineret med yoga og pilates giver roning en stærk, smidig og symmetrisk krop.
RONING: 275 kalorier på 30 min.

2. SPINNING eller cykling er et perfekt valg for dig, som ikke kan tåle de gentagne stød fra løb, eller som synes, at det langsomme tempo er kedeligt. Begge dele former dine ben og balder og er kaloriemæssigt supereffektivt.
CYKLING: Op til 350 kalorier på 30 min. SPINNING: 300 kalorier på 30 min.

3. BOKSNING er hård træning, der forbedrer din styrke, kondition, koordinationsevne og balance. Godt, hvis du kan lide at presse dig selv.
BOKSNING: 350 kalorier på 30 min.

4. LØB eller POWERWALKING. Powerwalking forbrænder mange kalorier på kort tid, især hvis du har et sæt vandrestave. Fordelen i forhold til løb er, at du kan powerwalke hver dag, mens løb kræver restitutionspauser.
POWERWALK: Op til 250 kalorier på 30 min.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Yoga, Pilates og Træning