Slankeapps

Slankeapps

5 apps, der får dig i form

 Vil du gerne i form til sommer, eller trænger du til at sætte fokus på din kost? I dag er der en app til det hele, og vi har fundet nogle af de bedste – uanset om du vil være mindfull, dyrke yoga eller blot have styr på kalorieindtaget.


Moves
Lad din telefon fortælle dig, hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag. Denne app registerer dine aktiviteter, både når du går, løber og cykler. Appen er altid tændt, og du kan sætte daglige mål såsom 10.000 skridt om dagen eller konkurrere i kilometer eller skridt med vennerne, som motivator for at få rørt dig mest muligt.
Pris: Gratis


iYoga
Dyrk yoga hjemme på stuegulvet. Med denne app får du mere end 150 yoga-øvelser, og hvad enten du vil sammensætte dit eget program eller vælge et blandt app'ens forskellige øvelsesprogrammer, får du masser af mulighed for at rulle måtten ud og komme i yogaform. I hver øvelse viser figuren dig, hvordan du skal gøre, samt en fortæller guider dig igennem øvelsen. Visuelt kan du også se, hvilke muskelgrupper hver øvelse bearbejder.
Pris: 32 kr.

LÆS OGSÅ på fitliving.dk: Tab 5 kilo før ferien


Mindfulness Appen DK
App, som hjælper dig med det, der er sværest ved mindfulness - nemlig det at være mindfull. Ved at guide dig igennem meditation og andre øvelser hjælper app'en dig med at blive mere nærværende i hverdagen. Ønsker du mindre stress, er denne app helt perfekt.
Pris 13 kr.


Daglig Træning
Masser af effektive øvelser, som du kan lave derhjemme. Øvelserne bliver vist af en certificeret personlig træner, som sikrer, at du får arbejdet med alle de store muskelgrupper. Øvelserne er vist med video og stopur, der gør det nemt for dig at finde ud af, hvordan de skal laves korrekt.
Pris: 25 kr.


Calorie Counter & Diet Tracker by MyFitnessPal
Hold styr på din vægt med My FitnessPal, som er en hurtig og nem kalorietæller. App'en har en fødevaredatabase med over 2 millioner fødevarer og drikkevarer at vælge imellem. Den hjælper dig med at få et overblik over, hvad du spiser, og hvor mange kalorier du indtager i løbet af en dag. Indtast dine personlige data, skriv hvor meget du vil tabe dig eller tage på, og app'en udregner for dig, hvor stort et kalorieindtag du skal have pr. dag for at holde vægten, tabe dig eller tage på – afhængig af hvad dit mål er.
Pris: Gratis

Se flere apps på Fitliving.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Apps