Få adgang til 45 af Danmarks bedste magasiner.

Få adgang til 45 af Danmarks bedste magasiner.

5 interviews med inspiration til en sundere livstil

Hver måned afslører kendte personligheder, hvad der inspirerer dem til en sundere livsstil i fit Living. Vi har samlet og kortet fem af de bedste interviews og tip ned lige her.

Sponseret indhold Af Præsenteret af Flipp 07.mar.2016 Sundhed

Hver måned kan du i fit Living møde inspirerende personligheder, der, som de fleste af os, ønsker at leve et sundere liv. Vi har samlet fem virkelig gode leveregler, der kan fungere som inspiration eller springbræt til alle os, der også gerne vil leve et sundere og bedre liv.

1. "Få en personlig træner"
Stjernekokken Thomas Herman har fundet en sundere balance i sit liv. I et stort interview, hvor han også fortæller om sin skilsmisse og livet som far, afslører han, hvad der holder ham sund. Et af tippene kræver en investering, men det er det værd. "Få en personlig træner. Det bedste, jeg har gjort for min krop, er at få en personlig træner. Det er dyrt, men efterhånden lærer man at kunne selv." "Jeg har stået med vægte mange gange, uden at det rigtig rykkede, men en dag gik en træner forbi mig og rettede mine arme. Jeg kunne mærke forskel med det samme." 

2. "Spis så få kulhydrater som muligt"

Professionel håndboldspiller Jesper Nøddesbo fortæller om de leveregler, han efterfølger for at kunne yde de nødvendige toppræstationer. En af dem handler især om, hvad han ikke gør. "Jeg spiser så få kulhydrater som muligt. Tidligere har jeg kørt striks stenalderkost, men jeg bor i en by med masser af lækre kager og desserter og vil gerne kunne spise en is med min datter. Men jeg sover bedre nu, min eksem er væk, min mave er mindre oppustet, og jeg har fået meget mere energi. Jeg undgår kulhydrater, mælkeprodukter og sukker, fordi jeg har det bedre uden, men jeg er ikke fanatisk. Og så drikker jeg ikke op til en kamp, men jeg fejrer gerne en titel med stil. Man skal jo huske at fejre de små sejre! "

3. "Værdsæt nydelsen"


Sundhedsguru Michelle Kristensen har udviklet sin egen bootcamp, udgivet talrige bøger og er en hyppig gæst i spalterne hos fit Living. Hvis hun vil holde sig slank og sund, har hun behov for at være meget bevidst om, hvad hun spiser. Det gælder også, når det er mindre sundt. "Værdsæt den nydelse, du tillader dig. Hvis du spiser kage en gang om ugen, en trerettersmenu til en middag eller går i byen en gang imellem, så nyd det! Hvis du bliver for rigid omkring dine kostregler, får du nemlig sværere ved at holde dem." 

4. "Du skal styrke din krop"


Tidligere håndboldspiller på landsholdet, Rikke Hørlykke, er i dag personlig træner. Hun er stor tilhænger af styrketræning, når du vil i form. "Din muskelmasse er ekstrem dyrebar. Både i forhold til din sundhed, men også i forhold til at få det udseende, du gerne vil have, hvis en tonet krop eller nogle kilo af vægten er dit mål. Det er nemlig ofte din muskelmasse, der afgør, hvor god din forbrænding er. Du kan få en fastere krop og opnå en flot, tonet muskulatur ved at træne klogt og spise smart. Og du får det bedste, mest effektive og sundeste resultat, når du styrker hele kroppen. Herefter kan du finjustere i forhold til bestemte muskelgrupper og din fedtprocent."  

5. "Vær mere fysisk aktiv"

Chris MacDonald kender du måske fra tv eller fra hans bøger, hvor han inspirerer danskerne til en sundere livsstil. Men selv har han også lært en del undervejs, som han fortæller i det her inspirerende interview i Fit Living."Som tidligere atlet har jeg altid været meget aktiv, men jeg ville gerne tidligere have vidst, hvor meget fysisk aktivitet mellem træningerne egentlig betyder. Jeg trænede meget, men lå ellers bare på sofaen. Vi bør sigte efter mindst 10.000 skridt om dagen, og det skal være ud over vores motion. Mange timers træning om ugen er ikke nok til at kompensere for en ellers stille siddende livsstil, så man skal udfordre sig selv til at bevæge sig mere i hverdagen." "Skru op for den daglige fysiske aktivitet, også selvom du træner. Har du stillesiddende arbejde, er det vigtigt at gå små ture rundt på kontoret, tage trappen i stedet for elevatoren, stå af bussen et stop for tidligt osv."

Kunne du tænke dig at få adgang til fit Living og 45 af de mest inspirerende magasiner for 99 kr. om månenden?

Det kan du med Flipp - en digital abonnementsservice, der gør det muligt for dig og hele familien at dykke ned i alt fra Anders And & Co. over Euroman til fit Living, RUM og Gastro.

Deltag her i et gratis 3 måneders abonnement til Flipp 

Hvad får du med Flipp

fit Living er et af de magasiner, der hører ind under Egmont Publishing. Udover fit Living udgiver Egmont Publishing også en masse andre inspirerende livsstilmagasiner som Euroman, ALT for Damerne, Gastro, RUM og mange flere. Udover pladsmangel, kan det hurtig blive en dyr fornøjelse, hvis du skal ud og have abonnement til dem alle sammen.

Derfor er Flipp også et kærkomment tilbud – en app, der for 99 kr. Om måneden giver dig adgang til over 45 inspirerende magasiner. Og der er magasiner for hele familien, hvorfor du gennem Flipp app'en kan oprette fire profiler, som passer til dine barn, din kæreste og dig selv. Samtidig kan du tilgå Flipp fra 5 forskellige enheder på samme tid. Du får derfor mulighed for tage Flipp med dig på farten, hvor end du måtte befinde dig - i toget på vej til arbejde, på ferie med din familie, eller blot hjemme fra sofaen.

God læselyst.


Henter...