6 lækre spahoteller i Norden

6 lækre spahoteller i Norden

Prøv at tag en weekend (eller bare en dag) ud af kalenderen til afslapning, forkælelse, god mad og opladning. Her er 6 gode bud på skønne getaways, der tager dig væk fra daglige bekymringer og gøremål.

 

Danmark

Hotel Vejlefjord ligger helt fantastisk smukt og omgivelserne alene har en beroligende effekt på sindet. Hotel Vejlefjord byder på en rækkevis af forkælende spa behandlinger. Vi har hørt en fugl synge om at massagen kaldet ’Thailands lille hemmelighed’ skulle være helt fantastisk. Lige nu er der et sommertilbud, hvor du får to retters menu, en overnatning, morgenmad og en spa-behandling, hvor du kan vælge mellem ’Ren Lyksalighed’ eller ’Salt & Olie Scrub’, for 1395 kr.

 

Se mere her: http://www.hotelvejlefjord.dk/

Danmark

Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør og tager du herop er der mulighed for at slappe helt af med spa behandlinger og god mad og får I brug for et kulturelt indspark ligger både Louisiana, Kronborg og Rungstedlund tæt på. Siden opdateres med aktuelle tilbud fra alle Comwell hoteller i landet: »www.comwellborupgaard.dk/

Sverige

Havudsigt, hyggelig indretning, massage, skøn mad og ro ligger lidt mere end en times kørsel fra København, hos Ystad Saltsjöbad.

Tag for eksempel en ’Luksus dag’: Kom om morgenen og nyd spaet, spis en god frokost og afslut aftenen med en treretters middag (ekskl. drikkevarer), der indgår tillige en valgfri 50 min behandling, for 1195 SEK.

Det yderst charmerende hotel har flere gode tilbud, se mere på: http://www.ysb.dk/

Sverige

Varbergsstadshotell i Sverige er et rustikt hotel med moderne indretning og japansk inspireret spa. De luksuriøse omgivelser ligger ca. 2,5 time fra København og det ser ud til at være hele turen værd. Du får eksempelvis 3 dage med 2 overnatninger, middag, frokost, fri adgang til spa og aktiviteter såsom yoga, for 2990 SEK. Se mere på http://www.varbergsstadshotell.com/

Sverige

Hotel Tylösand er et stort kysthotel, som bla. er kendt for deres gennemførte spa. Og hvis det kribler i benene efter en dags afslapning, er der også mulighed for en sving om i den tilhørende natklub, hvor der efter sigende skulle være godt gang i den om sommeren. Derudover finder du intet mindre end 4 forskellige restauranter på hotellet. En dag med fuld spa, middag og morgenmad koster ca. 1654 SEK.

 

http://english.tylosand.se/

Norge

På Norefjell Spa Resort i Norge er der både mulighed for familieferie eller par-tur, du kan enten bo i en af de smukke suiter eller leje en hytte til hele familien. Det er indrettet med øje for komfort og æstetik og det samme gælder for den smukke spa, hvor du bliver forkælet fra top til tå. Tryk dig videre til ’Resortet’ fra forsiden på hjemmesiden for at se mere: http://www.norefjellsparesort.no/

Se, hvad vi ellers skriver om: Norge og Sverige