Foto: Getty

6 små tips: Sådan får du sneget træning ind i en travl hverdag

…uden sved og uheldige svedskjolder.

Sponseret indhold Af 25.okt.2017 Sundhed

Vi kan altid skabe tid til træning i hverdagen. Det er jo bare et spørgsmål om at prioritere, ik’...

Jo. Ja. Vi ved det, vi ved det! Men så er der alligevel de der dage og uger, hvor der hverken synes at være tid, energi eller overskud til at få snøret løbeskoene på eller okse af sted på trappemaskinen nede i fitnesscentret. Men så kunne du jo bare løbe eller cykle på arbejde, prikker den dårlige samvittighed. Og Ja, det kunne man jo, men hvem har lyst til at præsentere projekt for chefen, mens panden glinser af sved og de gule svedskjolder tager til under blusens arme?

Her får du 6 tips til, hvordan du faktisk kan snige lidt træning (og god samvittighed) ind i hverdagen, uden det skal være ensbetydende med svedperler og uheldige skjolder på tøjet.

 1.  Sæt tempo på skridtene
  Man siger, at 10.000 skridt om dagen er optimalt, hvis du skal gå dig i form, men mindre kan også gøre det. Du skal blot søger for at sætte tempoet op, når du går. Gå derfor gerne til bussen, toget eller bilen i et så højt et tempo, at pulsen stiger og du føle dig forpustet.

 2.  Få flad mave i toget
  Sidder du meget ned på dit arbejde eller pendler du hver dag fra og til arbejde, kan du oplagt arbejde lidt på mavemullerne. Sug vejret helt ned i nederste maveregion. Ånd derefter ud, men uden at slappe af i mavemusklerne. Hold spændingen i 30 sekunder og gentag så øvelsen 6 gange.
   
 3.  Stå op på kontoret
  Det kan også være sundt, hvis du så vidt muligt får rejst dig op i løbet af en dag på kontoret. Her er hæve-/sænkebordet et must. Hvis du kombinerer det med 5x50 hælløft, mens du står, så er der faktisk tale om en lille minitræning.

 4.  Træn uden at svede
  Man kan godt styrketræne, uden at sveden skal springe frem på panden. Hvis du kan squatte 40 gange, så squat 20 gange, men gør det flere gange om dagen. På den måde undgår du at svede, men du har alligevel fået trænet.

 5.  Tag trapperne
  Det er egentlig ret så simpelt og effektivt måde at få sneget træning ind i hverdagen - hvis bare du er konsekvent og sørger for at gøre det i et raskt tempo. Tag trapperne i stedet for elevatoren og storcentrets rulletrapper!

 6.  Gåturen frem for fitnesscenter og café
  Står valget mellem et tur i fitnesscentret og en kop kaffe med veninden, du i forvejen ser for lidt til, skal disciplinen være næsten militaristisk, hvis du tager i fitnesscentret. Men du kan godt både se veninden og få motionen. Gå jer en lang tur sammen og drop caféen, kaffen og kagen, der jo altid sniger sig med på en sidetallerken.

Kilder: Aktivtræning.dk, Fit Living, Naturli.dk

Rexona Motiontense

Rexona Motiontense er en banebrydende og unik patenteret teknologi fra Rexona, der indeholder såkaldte smart-kapsler. Kapslerne responderer direkte på dine bevægelser.  Jo mere du bevæger dig, jo bedre virker Rexona Motiontense. Mens almindelige deodoranters duft og beskyttelse gradvist fordamper i løbet dagen, så lægger Rexona Motiontense mikrokapsler sig på hudens overflade og brister, når der er underarmsfriktion. Det betyder, at Rexona Motiontense løbende gennem dagen udløser ekstra pust af frisk duft og beskyttelse, bekæmper svedlugt fremfor at kamuflere den og beskytter dig og dit tøj mod uheldige svedskjolder.

Rexona BioRythm er et direkte resultat af Rexonas Motiontense-teknologi. Deodoranten tilpasser sig perfekt til dine daglige rutiner, sikrer dig en feminin og frisk duft, alt imens deodorantens mikrokapsler sørger for ekstra beskyttelse, når du har brug for det i løbet af dagen.

Foto: Rexona

Henter...