sponsoreret indhold
9 gode boost til en sundere livsstil
SPONSORERET indhold

9 gode boost til en sundere livsstil

Vil du have et nyt take på en sundere livsstil, trænger du til et skub i den rigtige motionsretning eller mangler du en madplan, der matcher til dig og din hverdag? Så læs med her.

Foto: Getty Images
30. jun. 2022 | Sundhed

Nogle gange har man brug for lidt hjælp, hvis der skal ske en livsstilsændring, eller der skal laves om på vanerne. Vi har fundet 9 eksperter, der fortæller, hvordan de kan hjælpe dig godt i gang – uanset om det er madindtag, træning eller hormonbalance, du gerne vil have justeret.

Bliv overspisningsfriMette-Fuglsang-Larsen_614.jpg

Er du træt af konstante tanker om mad og dårlig samvittighed over ikke at kunne styre dit madindtag? Havner du gang på gang i overspisninger, hvor du føler, at du mister kontrollen over dit madindtag, når du godt ved, at du ikke burde spise det?

Hvis du ønsker at ændre dit forhold til mad, forstå hvorfor du overspiser og fjerne årsagen, kan Mette Fuglsang Larsen hjælpe dig. Mette er spisepsykologicoach og hjælper til daglig kvinder fri af overspisninger.

Du kan lære mere om Mette ved at lytte til podcasten: “Når maden dulmer” eller ved at følge hende på Instagram.

Få eksperthjælp til dine fordøjelsesproblemerRootclinic_NY.jpg

Du skal bruge en skræddersyet plan og ikke bare en one-size-fits-all skabelon. Denne plan er konstrueret sammen med dig til netop dine problemstillinger. Dit helbred er unikt ligesom dig.

Tine Jørgensen er ekspert i mave- og tarmproblemer og har en kandidatgrad i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. I Roots Clinic hjælper hun hundredvis af klienter af med forskellige typer af fordøjelsesproblemer. Hvis du døjer med en irritabel tyktarm, forstoppelse, diarré, halsbrand, kronisk tarmbetændelse eller andre mavesymptomer, er du i kompetente hænder hos Tine og Roots Clinic. Du har også mulighed for at komme med på online gruppeforløb.

Tag kontakt til Tine, og slip dine mave-bekymringer.

Boost din sundhed med nydelsesfuld bevægelseWarlo-Fysioterapi_614.jpg

Vi ved alle, at bevægelse er godt for sundheden. Men føler du også, at du skal i motionscenteret syv gange om ugen eller gå 10.000 skridt dagligt, før det er “godt nok”? Så er det måske derfor, du har svært ved at finde lysten til regelmæssig bevægelse.

Amanda Louise er fysioterapeut og Certified Intuitive Eating Counselor med over 10 års erfaring som personlig træner.

På onlinekurset ’Kom godt i gang med nydelsesfuld bevægelse’ hjælper hun dig godt i gang med regelmæssig bevægelse – også selvom du starter fra 0 eller føler, at lysten til bevægelse er væk for altid.

Varigt vægttab og mere overskud med kostændringerriis_614.jpg

Heidi på 45 år har i mange år kæmpet med overvægt og har – som mange andre – prøvet adskillige kure uden langvarig effekt. For et par år siden så hun en annonce om at læse til kostvejleder, livsdesigncoach og outdoor træner. I første omgang gjorde hun det for at arbejde med sig selv, men hun havde stor succes med vægttabet samt fik indsigt i, hvad der havde bremset hende i at ”tage sig sammen”. Derfor valgte hun at starte Riis Kostvejledning, så hun kunne hjælpe andre. Hun tilbyder blandt andet online sessioner og træningsprogramer. 

Principperne har fokus på gode råvarer samt sammensætning og mængder af næringsstoffer. Alt dette for at opnå et stabilt blodsukker, der forhindrer os i at falde i snackfælden. Der tilbydes fysiske konsultationer og en kostplan, der er tilpasset den enkelte.

Se mere på Facebook og Instagram.

Fra strikse slankekure og kropshad til frihed, stolthed og en krop i balanceMadmentor-Louise-Dreibøl_614.jpg

Endnu en slankekur, endnu en kostplan, endnu en madvare på ¨forbudt-listen” … trods madregler og viljestyrke kæmper stadig flere kvinder med en krop, de er kede af.”

Sådan fortæller madmentor Louise, der selv har kæmpet med kropshad og et utal af slankekure, og derfor i dag hjælper kvinder med at gøre deres krop til et tempel – ikke til et fængsel. For som Louise siger; ”Vi har alle ret til at føle os fri i vores krop”.

Derfor må vi ændre fokus fra hvad vi spiser, til hvorfor vi spiser. Derved finder vi de bagved liggende årsagerne.

Se mere på Facebook og Instagram.

Til dig, der bare gerne vil have et naturligt forhold til mad!IngerBols_614.jpg

Hvor længe må vægten styre dit liv? Inger Bols, Vægtneutral diætist: Danmarks første vægtneutrale diætist.

Drømmer du også bare om at have et naturligt forhold til mad? Til at kunne levne – også af desserten. Til at kunne have søde sager i huset, uden at du udrydder dem (i smug.)

Flyt fokus fra kalorier og kostplaner til nydelse, velvære og selvomsorg med Intuitiv Spisning

Bryd ud af din slankekursforstyrrelse, og læs bogen, hvis du er færdig med at være på kur. Vi blev jo ikke født med en ustyrlig trang til slik, chips og chokolade.

Vægttabsforløb uden forbud og afsavnHeidi-Olsen_614.jpg

I et vægttabsforløb hos Heidi arbejdes med realistiske mål og livsstilsændringer, der er tilpasset din hverdag, og som er til at leve med resten af livet.

De færreste opnår deres mål ved at undvære det, som de godt kan lide, og som de nyder at spise. Hos Heidi er der derfor ikke forbud, men fokus på mængder, så du taber dig uden følelsen af store afsavn.

Hun vejleder på en letforståelig måde, og du får konkrete redskaber og strategier, der støtter dig i de sunde valg og gør det nemt for dig at spise det samme som resten af familien, uanset om I spiser hjemme eller ude.

Sammen arbejdes med de livsstilsændringer, der er rigtige for dig, og der kigges på mønstre og mindset, som spænder ben for et varigt vægttab.

Fra kaos i hormonerne til overskud i hverdagenBolette-Graven_614.jpg

Bolette er sundhedscoach og har hjulpet hundredvis af kvinder med hormonelle ubalancer, når det handler om overgangsalder, vægttab, der udebliver, endometriose og andre hormonelle ubalancer.

Bolette er hormon- og slankespecialist, personlig træner og mastercoach i positiv psykologi. Med 16 års erfaring har hun hjulpet mange med at ændre livsstil og opnå overskud og energi.

Med en bred vifte af kompetencer sammensætter hun både individuelle forløb, holdforløb og forløb, der skræddersyes lige præcist til dig.

Hendes mål er at få integreret den sunde tilgang til livet i hverdagen, og hun har hjulpet adskillige på rette vej.

Book en afklarende samtale her.

Kost & Krop ved Rikke CroneKostKrop_614.jpg

Hos Kost & Krop v/Rikke Crone arbejdes der ikke kun med fysisk trivsel, her fokuseres også på mental trivsel. De to ting hænger sammen, hvad enten du ønsker forandringer som mindre madstress, et vægttab, spiseforstyrrelser eller ønsker struktureret træning og bedre motionsvaner.

Her tages der altid udgangspunkt i dine præferencer og langsigtede holdbare vaner. Rikke arbejder samtidig med metakognitiv terapi, der fokuserer på tankehåndtering og strategier for at fremme den mentale trivsel.

Rikke er uddannet Prof. Bach. i Ernæring & Sundhed, EHFA Certificeret personlig træner, Certificeret Meta Mind Coach og har mange års erfaring fra kokkeverdenen som uddannet kok.

Se mere her, på Facebook og på Instagram.