ALT for damernes Kvindeløb

Foto: ALT for damerne

Alt dette kan du opleve på løbspladsen til ALT for damernes Kvindeløb

Glæd dig til en hyggelig dag på løbspladsen, hvor du kan vinde fede præmier, få gratis smagsprøver og gode tilbud. Der er masser af spændende sponsorer, som du kan besøge før og efter løbet.

Der er rig mulighed for velvære til kroppen, sødt til ganen og meget mere.

Se her hvilke sponsorer, der står klar til at forkæle dig i den by, du skal løbe i.

boozt_600x600.jpg

BOOZT.COM

Kig forbi Boozt.com teltet, hvor du kan udforske det seneste løbegear fra absolutte top brands. Derudover kan du i år svinge forbi Boozt.com "Spin the Wheel" lykkehjul, hvor du kan vinde lækre præmier fra en masse sports brands, gavekort til Boozt.com og meget mere.

Tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb her

REMA sponsor 600x600px.jpg

REMA 1000

REMA1000 sponserer gavekort, frugt og ½ liters vand, hvor et fast beløb går til Kræftens Bekæmpelse. REMA 1000 har i år temaet plast og bæredygtighed. På deres stand Du kan bl.a. vinde flergangsservice, frugt- og grøntpose, indkøbsnet, gratis levering m. Vigo som er deres online shopping tjeneste og gavekort på 100 kr.  

Organique.jpg

Organique

Organique er til dig, som ønsker mere energi fra naturlige energikilder. Produkterne er brygget på bær og urter, og energidrikkene indeholder kun naturlig koffein fra guarana og yerba mate. Nyd dem med god samvittighed før eller efter din løbe- eller gåtur. De står klar med kolde forfriskninger og gode tilbud.

Marabou-Premium-70PCT-COCOA-20CA_600x600.jpg

Marabou Premium

Marabou Premium er med i årets goodiebag med en fantastisk variant – Marabou Premium 70% Kakao, der er fantastisk i kager, desserter eller som en lille nydelse til en kop kaffe.  Men ikke nok med det – du kan også møde deres mobile Marabou Premium lounge, hvor du kan nyde et dejligt stykke chokolade og smage de spændende smagsvarianter. 

Weleda Skin Food 600x600px - 02.jpg

Weleda

Weleda vandt den fornemme pris Årets klassiker til Danish Beauty Awards 2021. Den friske duft, den plejende og blødgørende sammensætning gør den perfekt til tør hud på hænder, albuer, fødder – ja hele kroppen. Du finder mange af Weledas produkter i deres telt og som altid med gode tilbud!

Truegum_600x600.jpg

True Gum

True Gum er et lækkert plastikfrit tygge-gummi, produceret lokalt i Danmark med stor omtanke for miljøet.  True Gum er fri for sukker og palmeolie, godt for tænderne og lavet med 100% naturlige smage. Mød True Gum i København, Aarhus og Odense.

newline_sponsorsite_billede.jpg

Newline

Newline glæder sig til at møde jer på pladsen for første gang og de har taget deres lækre forår/sommer kollektion med, som er fuld af nye interessante styles.

Renault_MeganeElectric_front_600x600px.jpg

Renault

Renault vil være 100% elektrisk i Europa i 2030! Oplev den nye elektriske design-perle og andre af Renaults bestsellere i København og i Århus. Book en prøvetur i din favoritmodel, og du er med i konkurrencen om at vinde den nye Renault Megane og et lækkert spa-ophold på Steigenberger Alsik hotel og spa i Sønderborg.

amazon_caramel_cashew_600.jpg

Barebells

Barebells er den perfekte snack, der ikke går på kompromis med smag og konsistens. De tilbyder en bred vifte af proteinrige produkter til enhver smag – om du er vegetar, laktoseintolerant eller noget helt tredje, så har de produkterne til dig. Mød dem på pladsen, hvor der er gode tilbud men også muligheden for at vinde produkter.

vitaminwellalt_VW_2022_614.jpg

Vitamin Well

Vitamin Wells vitamindrikke er ikke-kulsyreholdige drikkevarer, som indeholder tilskud af vitaminer, frugt- og urteekstrakter. Drikken er udelukkende sødet med en lille mængde frugtsukker. Mød dem på pladsen, hvor der er gode tilbud men også muligheden for at vinde produkter.

illy_Classico_AfD_Kvindeloeb.jpg

illy

Kun de bedste Arabica-bønner er gode nok til at blive til illy-kaffe.
Smag gratis kaffe ved illys røde kaffevogn ved løbet i København – eller kig efter illy i dit supermarked, så du har kvalitetskaffe til søndagens morgenbord og når familie og venner skal forkæles.

Anita_600x600_ny.jpg

Anita

Anita har markedets i særklasse bedste program for high-impact sports-BH’er, både til små og store skåle. Anita er også lækkert komfort-lingeri og badetøj, også til bryst-opererede. Kom og se det store udvalg og benyt dig af deres gode tilbud.

Perskindol billede til kvindeløbet.jpg

Perskindol

Perskindol Active Gel er din redning til ømme muskler og led. Med sine unikke dobbelt-virkende egenskaber køler den straks på huden og varmer i dybden. Mød dem på pladsen i Aalborg, Aarhus og Fredericia og få en prøve med hjem eller benyt dig af de gode tilbud på dagen. 

Compeed Image_600x600_2.jpg

Compeed

Træt af forkølelsessår? Lad Compeed® plaster til forkølelsessår hjælpe dig. Plasteret indeholder aktiv hydrokolloidgelteknologi, der giver hurtig heling og forebygger skorpedannelse. Plasteret virker fra aller-første tegn og gennem alle stadier for at forhindre, at forkølelsessåret forværres. Mød Compeed på pladsen og prøv det!

Lucia Care_Sponsor_billede.jpg

Lucia Care

Lucia Care er dansk og holistisk hudpleje baseret på økologiske lægeurter og naturens egne fugtgivende ingredienser. Den veganske serie forener naturmedicinske traditioner med moderne dermatologi. Møde Lucia Care i København, Aarhus, Fredericia og Odense.

CEP_600x600.jpg

CEP Sportsstrømper

Er du klar til at gå sommeren i møde med CEPs pastel linje? Du kan møde CEP i København og Aarhus og se udvalget i 3 flotte farver i kompressionsstrømper, som giver dit løb et ekstra boost. 


Zebla_Gruppe.jpg

Zebla

Hvis du også er træt af den sure lugt og ønsker at både sportstøjet og skoene skal holde længere, så kig forbi Zeblas stand i København, som selvfølgelig har super gode tilbud med.

ALT-2022-19-Forside.jpg

ALT for damerne

Sidst men ikke mindst skal du huske at komme forbi ALT for damernes telt.

Kig forbi ALT for damernes telt og få et gratis blad eller magasin (så længe lager haves). Du kan også se og købe ting fra ALT for damernes kollektion. Husk også at kigge forbi efter du har løbet/walket for at se, om du har vundet en opløbspræmie.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb