ALT for damernes Kvindeløb

Foto: ALT for damerne

Alt dette kan du opleve på løbspladsen til ALT for damernes Kvindeløb

Glæd dig til en hyggelig dag på løbspladsen, hvor du kan vinde fede præmier, få gratis smagsprøver og gode tilbud. Der er masser af spændende sponsorer, som du kan besøge før og efter løbet.

Der er rig mulighed for velvære til kroppen, sødt til ganen og meget mere.

Se her hvilke sponsorer, der står klar til at forkæle dig i den by, du skal løbe i.

boozt_600x600.jpg

BOOZT.COM

Boozt.com er hovedsponsor på ALT for damernes kvindeløb i 2021, så kig forbi Boozt.com på løbsdagene og bliv inspireret af et udvalg af lækre sportsbrands. Boozt.com har en iPad klar, hvor du kan se Boozt.coms forskellige styles og hvordan du kan bruge den voucher, som er med i din goodiebag. Derudover vil der være lidt forskellige give-a-ways i, som du kan se frem til. Du kan møde Boozt.com i alle byer.

REMA sponsor 600x600px.jpg

REMA 1000

REMA 1000 sponserer gavekort, frugt, deres helt nye REMA 1000 proteinbar, samt ½ liters vand, hvor et fast beløb går til Kræftens Bekæmpelse – det kalder Rema 1000 for discount med holdning! Du kan møde Rema 1000 i alle byer.

mofibo_kvindelob_600x600.jpg

Mofibo

I Mofibos stand kan du hver dag vinde Mofibos lækre gavekurv, som bl.a. indeholder høretelefoner, readers, gavekort og andre lækre sager, som giver dig mulighed for at åbne døren ind til fortællingernes univers og forkæle dig selv imens. Derudover har du mulighed for at indløse 2 måneders gratis Mofibo-abonnement, som du får i din goodiebag. Support teamet står klar til at hjælpe med appen, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan møde Mofibo i København.

BiografklubDK600x600_Sponsor_AFD_RUN_2021_final.jpg

Biografklub Danmark

Hos Biografklub Danmark er den røde løber rullet ud. Her serveres friske popcorn, så du kan få lidt salt, mens du hører om de mange fantastiske film, der er en del af Biografklub Danmarks nye sæsonprogram. På Biografklub Danmarks stand kan du møde Biografklubbens personale, deltage i en konkurrence om biografbilletter, høre mere om fordelene ved biografklubben og se trailere for nogle af de storfilm der er med i Biografklubbens program. Du kan møde Biografklub Danmark i alle byer.

Froosh_julia_600x600.jpg

Froosh

Froosh tilbyder travle mennesker en bekvem og lækker måde at få mere frugt i deres hverdag. Froosh smoothies er helt naturlige, uden tilsætningsstoffer og ikke fra koncentrat. Froosh står klar med kolde smagsprøver når du løber i mål i København og Aarhus.Organique 600 x 600 px til sponsorbrik.png

Organique

Du finder Organique-holdet i alle byerne. Vi står klar med smagsprøver, så du kan finde din favorit. På løbsdagene kan du få Organique til specialpriser. Der er Give-aways til dig, som på løbsdagen, deler et billede af din favorit Organique på Instagram. Kig forbi og hør mere om vores veganske, økologiske og bæredygtige produkter, som er med til at passe på regnskoven og vores klima.

Marabou-Premium-70PCT-COCOA-20CA_600x600.jpg

Marabou

På pladsen kan du også møde vores mobile Marabou Premium lounge, hvor du kan nyde et dejligt stykke chokolade og opdage vores spændende smagsvarianter. Du kan finde Marabou standen i alle byer.

Weleda Skin Food 600x600px - 02.jpg

Weleda

I Weledas stand kan du se frem til en masse lækre samples, som vil blive delt ud til alle glade løbere. Derudover kan de se frem til udvalgte produkter med super gode rabatter på -50 og -60%. Du kan glæde dig til at møde Weleda i alle byer.VW.jpgBB_AFD kopi.jpg

Vitamin Well og Barebells

Vitamin Well og Barebells har en samlet stand, hvor du kan slappe af ovenpå en hård løbetur i deres loungeområde med fatboys. Hvis du er i dit sjove hjørne og føler dig heldig, kan du spinne lykkehjulet i håb om lækre præmier og ligeledes kan du gøre dit for miljøet ved vores pantskraldespande som er lavet som en basketkurv – scorer du, får du en Vitamin Well. Her vil der være rig mulighed for at smage og købe Barebells alternative og velkendte sukkerrige chokoladebars. Der vil være noget for enhver smag – så er du vegetar, veganer eller noget tredje, har vi også en snack til dig! Du kan se frem til at møde Vitamin Well og Barebells i alle byer.

truegum1.jpgTruegum_600x600.jpg

True Gum

I True Gum stand kan de se frem til at besøge True Gums Folkevognsrugbrød, hvor der vil blive delt en helt masse gratis æsker ud af deres plastikfrie tyggegummi. Du kan finde standen i København og Aarhus, hvor du også kan komme forbi og få en sludder med True Gums søde personale.

Anita_600x600_ny.jpg

Anita

Anita har markedets i særklasse bedste program for high-impact sports-BH’er, både til små og store skåle. Anita er også lækkert komfort-lingeri og badetøj, også til bryst-opererede. Kom og se det store udvalg på løbspladsen i alle byerne.

Perskindol billede til kvindeløbet.jpg

Novasel (Perskindol)

På Novasel’s stand står de klar med gode tilbud på spændende produkter, som kosttilskud samt varme- og kuldegel til en aktiv livsstil. Der vil være god stemning og de er altid klar på en snak. Kom forbi Novasel og prøv eller få en prøve på det nye produkt i Perskindol-serien Thermo Hot Gel eller Perskindol Active Gel med hjem til de ømme løbeben. Du kan glæde dig til at møde Novasol i Aarhus, Odense, Aalborg og Fredericia.MEFL_Logo_600x600.jpg

Mejeriforeningen

Mælk er for livet arbejder med at styrke mælkekulturen i Danmark. Mælk indeholder mange forskellige næringsstoffer. Mælkematrixen gør mælk til en helt særlig fødevare. Mælk udgør en kompleks cocktail af mange forskellige næringsstoffer, og kan derfor ikke bare erstattes med en kalktablet. Besøg Mejeriforeningens telt i København og smag på lækre velsmagende mejeriprodukter.

CEP_600x600.jpg

CEP Sportsstrømper

Er du klar til at gå sommeren i møde med CEPs pastel linje? CEP Sportsstrømper byder på 3 flotte farver i deres populære kompressionsstrømper, som giver dit løb et ekstra boost. Du kan se frem til at møde CEP i København og Aarhus.Zebla_Gruppe.jpg

Zebla

Hvis du også er træt af den sure lugt og ønsker at både sportstøjet og skoene skal holde længere, så kig forbi Zeblas stand i København og få en snak med dem om, hvordan du nemt kan slippe af med den sure lugt i tøj og sko. De har selvfølgelig super gode tilbud med. Du kan glæde dig til at møde Zebla i København.Orangetheory_AFD_600.jpg

Orangetheory Fitness

Se en demonstration af deres pulssystem, der indgår i deres træning, så man kan blive klogere på, hvor hårdt man bør presse sig selv under træning for at opnå de optimale resultater. De har også  hver dag en konkurrence om 10 klip til Orangetheory Fitness på Prags Boulevard 80 for alle der kommer forbi deres stand. Du kan kigge forbi Orangetheory Fitness stand i København.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb