ALT for damernes Kvindeløb
Foto: ALT for damerne

Det kan du opleve på pladsen til ALT for damernes Kvindeløb

Vind fede præmier, få gratis smagsprøver og gode tilbud. Der er masser af spændende boder på pladsen, som du kan besøge før og efter løbet.

Der er rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når boderne til Kvindeløbet slår dørene op. Se på listen, hvilke sponsorer der står klar til at forkæle dig i den by, du skal løbe i.

BOOZT.COM

Boozt.com er hovedsponsor på ALT for damerne kvindeløb i 2019, så kig forbi boden på løbsdagene og oplev et udvalg af sportsbrands fra bl.a. Craft, 2XU, Kari Traa og Under Armour. Når du handler hos Boozt.com har du altid fri fragt ved køb over 499 kr., og med 30 dages fri returret, kan du prøve tøjet i ro & mag derhjemme.

boozt.jpg

REMA 1000

REMA 1000 er sponsor på ALT for Damernes kvindeløb 2019. De sponserer bl.a. gavekort til løbskonkurrencerne og ½ liter vand, hvor et fast beløb går til Kræftens Bekæmpelse. Besøg REMA 1000 på standen og deltag i en hyggelig konkurrence.

rema.jpg

Marabou Premium

Marabou Premium er med i årets goodiebag med varianten Marabou Premium 70% Kakao, der er fantastisk i kager, desserter eller som en lille nydelse til en kop kaffe. På pladsen kan du også møde deres mobile Marabou Premium lounge, hvor du kan nyde et skønt lille premium-øjeblik og opdage vores spændende smagsvarianter.

marabou.jpg

V6

Tandpleje der får dig til at smile. I din goodiebag finder du V6 Dental Strong Mint, der hjælper med at rense dine tænder når du er på farten og gør dig klar til at møde verden med et smil. På pladsen kan du også besøge V6 loungen, hvor du kan dele de ting, der får dig til at smile. Husk intet kan slå et ægte smil.

v6-2.jpg

Weleda

Den originale Skin Food er en næringsrig og fed allround creme til tør, ru hud på ansigt, albuer, hænder og fødder. Cremen indeholder ekstrakter af mild stedmorblomst, morgenfrue, kamille og bivoks. Den øger hudens fugtniveau, fasthed, glathed og celleregeneration betydeligt. Cremen er dermatologisk testet, uden syntetiske dufte, farvestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer fra mineralolier. Mød Weleda på pladsen og benyt dig af mange gode tilbud.

Weleda.jpg

Arla & More

Nogle gange har man brug for et lille mellemmåltid, når den lille sult melder sig. Til ALT for damernes Kvindeløb 2019 kan du prøve Arla&More, som er en ny lækker serie af mellemmåltider med lidt mere af det hele. En nyhed til livet på farten - nyd dem før eller efter løbet!

arla.jpg

Lactocare

Lactocare produkter er et godt supplement til hele familiens hverdag. Hvert produkt indeholder milliarder af mælkesyrebakterier, og flere af produkterne er sammensat af kendte mælkesyrebakterierstammer samt næringsstoffer, der støtter kroppens balance. Bakterierne er behandlet med en patenteret Cryoteknologi, der øger beskyttelsen mod mavesyre og galde. Mød dem i København og bliv klogere på mælkesyrebakterier.

lactocare.jpg

CEP Sportstrømper

Er du klar til at gå sommeren i møde med CEPs pastel linje? På pladsen kan du se de flotte farver i brandets populære kompressionsstrømper, som giver dit løb et ekstra boost. 

Hvad gør kompression for dig?
• Mindsker træthed i benene
• Fjerner hævelse i benene
• Støtter dine muskler
• Forbygger uro i benene
• Mindsker skader og kramper
• Forøger blodcirkulationen.

Få nogle tilbud på stævnepladsen.

CEP sportstrømper.jpg

Anita

Hos Anita kan du finde nogen af markedets bedste for high-impact sports-BH’er både til små og store skåle. Anita er også lækkert komfort-lingeri og badetøj - også til bryst-opererede. Kom og se det store udvalg på den flotte stand.

anita.jpg

Mejeriforeningen

"Mælk er for livet" arbejder med at styrke mælkekulturen i Danmark. Mælk indeholder mange forskellige næringsstoffer, og mælk udgør en kompleks cocktail af mange forskellige næringsstoffer, og kan derfor ikke bare erstattes med en kalktablet. Besøg Mejeriforeningens telt i København og smag på lækre velsmagende mejeriprodukter.

mejeriforeningen.jpg

Leguano

At gå i leguano sko er som at gå barfodet - hvilket giver dig en ny kropsfornemmelse, det fremmer dit velvære og giver dig glæde. Leguano har en tynd fleksibel sål, så fødderne oplever massage fra det underlag, du går på. En sikker garanti for velvære. Besøg Leguano på stævnepladsen og prøv selv.

Leguano.jpg

Perskindol

Perskindol Active Gel er en kølende gel, som indeholder menthol og andre æteriske olier. Perskindol har unikke dobbeltvirkende egenskaber. Den køler straks på huden, virker opfriskende, og ved at massere let stimuleres blodcirkulationen, og musklerne slapper af. Mød Perskindol på pladsen i Aarhus, Odense og Fredericia.

perskindol.jpg

NUTRIWAY

Besøg Amway i NUTRIWAY-velværeteltet i København og få gratis vejledning i vitaminer og kosttilskud, samt tips til at komme godt i gang med vægtstyring og træning. Du kan også deltage i spændende konkurrencer med lækre produkter fra NUTRIWAY.

nutriway.jpg

Zebla

Hvis du også er træt af den sure lugt og ønsker, at både sportstøjet og skoene skal holde længere, så kig forbi Zeblas stand i København og få en snak om, hvordan du nemt kan slippe af med den sure lugt i tøj og sko. Zebla har selvfølgelig super gode tilbud med.

zebla.jpg

Krifa

Kig forbi Krifas stand i Aalborg til en forfriskning og en snak. Du kan også deltage i en spændende konkurrence og høre mere om, hvordan Krifa kan hjælpe dig med at få god arbejdslyst. Lad dig inspirere allerede nu på krifa.dk.

krifa.jpg

 

 

Bodycontrol

Bodycontrol tilbyder igen gratis sports-massage i København. Så mød op før eller efter du har løbet og mød Bodycontrol-teamet af dygtige fysioterapeuter og få en snak med Makis, som har været ALT for damernes faste samarbejdspartner gennem flere år. Makis har dyrket idræt på eliteplan i Tyskland. Han glæder sig til at møde jer igen i år.

bodycontrol-2.png

Greenday

Greenday laver lækre snacks af frysetørret frugt. Produkterne udmærker sig ved konsistens og sødme og samtidig bevare vitaminer og smag. Kom og mød Greenday i Aarhus og smag selv og benyt dig af de gode tilbud.

greenday.jpg

Heineken

Heineken har lanceret en alkoholfri øl med fokus på den gode ølsmag og færre kalorier. 0,0% indeholder kun 69 kalorier – cirka en tredjedel af en almindelig øl. Når du løber i mål i København, står Heiniken klar med en kold smagsprøve.

heiniken.jpg

Daydose

DayDose har udviklet en unik kombination af 13 vitaminer, 10 mineraler og essentielle næringsstoffer og samlet dem i ét komplet kosttilskud. DayDose er inddelt i dagsdoseringer, som gør det let for dig at huske dit daglige tilskud. Mød Daydose i København og få mere at vide.

day-dose-2.jpg

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb