ALT for damernes Kvindeløb
Foto: ALT for damerne

Det kan du opleve på pladsen til ALT for damernes Kvindeløb

Vind fede præmier, prøv en skøn massage eller få gratis smagsprøver. Der er masser af spændende boder på pladsen, som du kan besøge før og efter løbet.

Der er rig mulighed for velvære til kroppen og sødt til ganen, når boderne til Kvindeløbet slår dørene op. Se på listen, hvilke sponsorer der står klar til at forkæle dig i den by, du skal løbe i.

Boozt.com

Boozt.com er hovedsponsor på ALT for damernes Kvindeløb i 2018, så kig forbi os på løbsdagene og oplev et udvalg af sportsbrands fra bl.a. Björn Borg, Craft, Kari Traa og Odd Molly. Når du handler hos Boozt.com har du altid fri fragt ved køb over 499 kr., og med 30 dages fri returret, kan du prøve tøjet i ro og mag derhjemme.

REMA 1000

REMA 1000 er også sponsor på ALT for damernes kvindeløb 2018. Dagligvarekæden sponserer bl.a. gavekort til løbskonkurrencerne, et friskt æble og ½ liter vand. Kom forbi REMA 1000's stand og få mere at vide om deres arbejde - discount med holdning.

ROSE

ROSE er gode danske, konventionelle, velfærds- og økokyllinger produceret med masser af omtanke, smag og protein. Kom forbi ROSES stand på løbspladsen og få en smagsprøve. Du kan også altid finde lækre opskrifter på dejligdanskkylling.dk.

V6

V6 tager vare på dine tænder, så du kan tage vare på dit liv og fokusere på de ting, der betyder noget for dig. Tandpleje. Når som helst. Hvor som helst. I V6-teltet kan du slappe af med familie og venner samt vinde spændende præmier i de sjove konkurrencer.

Marabou

Marabou Premium lancerer en fantastisk nyhed, nemlig økologisk chokolade! Marabou Premium Økologisk chokolade findes i to varianter, 70% og Sea Salt. Chokoladerne er det perfekte kompliment til en god kop kaffe. På pladsen kan du møde Marabou Premiums mobile lounge, hvor du kan nyde et skønt lille premium-øjeblik og smage de spændende nyheder.

Knorr

Knorr Veggie Snack er et nyt, sundt snack-produkt. Det er 100% vegetarisk, er en kilde til protein og fibre og er klar på kun 5 minutter. Kom forbi Knorr-teltet i København og Aarhus og få en smagsprøve.

Weleda

Prisvindende Skin Food fra Weleda er en helt naturlig, økologisk og næringsholdig all round creme, som plejer og blødgør tør hud. Den indeholder beroligende mandelolie, plejende morgenfrue, solsikkeolie, som styrker huden og rosmarin, der er fyldt med antioxidanter. Skin Food kan bruges på alt lige fra tørre hudpletter, læber, fødder og neglebånd til primer under makeup eller til sommerbenene. Du finder en prøve i goodiebaggen og kan møde Weleda på løbspladsen, hvor der er flere gode tilbud til dig.

Daydose

DayDose har udviklet en unik kombination af 13 vitaminer, 10 mineraler og essentielle næringsstoffer og samlet dem i ét komplet kosttilskud. DayDose er inddelt i dagsdoseringer, som gør det let for dig at huske dit daglige tilskud. Mød Daydose på løbspladsen i alle byer og få mere at vide.

Anita

ANITAs sportsbh'er vinder tests og udmærkelser på både design, pasform og evnen til at støtte og fiksere barmen optimalt under løb. Kom ind, og hør mere om ANITAs sportsbh'er og prøv, hvordan den sidder på dig.

CEP

Er du klar til at gå sommeren i møde med CEPs helt nye pastelfarvede linje? CEP byder på tre flotte farver i deres populære kompressionsstrømper, som giver dit løb et ekstra boost.

Hvad gør kompression for dig? Det mindsker bl.a. træthed i benene, fjerner hævelse i benene, støtter dine muskler, forbygger uro i benene, mindsker skader og kramper, forøger blodcirkulationen, og så er de yderst komfortable og funktionelle. 

Artistry

Besøg ARTISTRY-skønhedsteltet i København og få pleje til din hud før eller efter løbet, en gratis, let make-over, samt personlig vejledning og tips til en smuk hud. Du kan vinde lækre produkter fra ARTISTRY, som er en af de ti bedst sælgende premium hudplejemærker i verden.

Kontinensforeningen

Der er ca. 400.000 danskere, som lider af inkontinens. Kontinensforeningen informerer og vejleder om inkontinens, samt nedbryder det store tabu, det er at have lækage. Søg hjælp, det nytter og er aldrig for sent! Kom forbi deres stand og få mere at vide.

Puori

Med Puori P3 har det aldrig været lettere at få dækket behovet for nogle af de mikro- og makronæringsstoffer, som de fleste danskere ikke får nok af via kosten. Hver P3 pakke indeholder en dagsdosis af ren fiskeolie, højtoptagelig magnesium og naturligt vitamin D i jomfrukokosolie. Mød Puori i Aarhus og København og få mere at vide.

Perskindol

Perskindol Active Gel er en kølende gel, som indeholder menthol og andre æteriske olier. Perskindol har unikke dobbeltvirkende egenskaber. Den køler straks på huden, virker opfriskende og ved at massere den let ind i huden, stimuleres blodcirkulationen, og musklerne slapper af. Mød Perskindol i Odense og Fredericia.

The Body shop

Bliv klar til sommeren med produkter fra top til tå fra The Body Shop. Prøv den nye hurtigabsorberende Body Yogurt gelcreme. Den giver masser af fugt, og du kan springe i tøjet lige efter påsmøring. Du kan møde The Body Shop på løbspladsen i København.

Krifa Aalborg

Kig forbi standen i Aalborg til en forfriskning og en snak. Du kan også deltage i en spændende konkurrence og høre mere om, hvordan Krifa kan hjælpe dig med at få god arbejdslyst. Lad dig inspirere allerede nu på krifa.dk.

Zebla

Hvis du også er træt af den sure lugt og ønsker, at både sportstøjet og skoene skal holde længere, så kig forbi Zeblas stand i København og få en snak om, hvordan du nemt kan slippe af med den sure lugt i tøj og sko. Zebla har selvfølgelig super gode tilbud med.

 

Bodycontrol.dk

Bodycontrol.dk tilbyder igen gratis sportsmassage. Kom forbi før eller efter, du har løbet og mød Bodycontrol-teamet af dygtige fysioterapeuter og få en snak med Makis, som har været ALT for damernes faste samarbejdspartner gennem flere år. Makis har dyrket idræt på eliteplan i Tyskland, hvor han fik sin basisviden omkring analyse og behandling af sportsskader. Han glæder sig til at møde jer igen i år i København.

Mejeriforeningen
Mød Mejeriforeningen i København og Fredericia og få smagsprøver på Kefir. 

SSport.dk

SSport.dk glæder sig til igen at møde dig på stævnepladsen i København. De har som altid gode tilbud på bl.a. sportsbh’er fra Zensah og kvalitetsløbetøj fra Tao, som også er fantastisk fritidstøj. 

Ration madbar

Med fokus på lækker smag og max. 200 kalorier får du mindst 10 g fibre og 7 g protein pr, bar. Det giver god mæthed og stabilt blodsukker, så du kan have det godt og gøre godt. Ration madbar udleveres til dig, når du løber over målstregen. Velbekomme!

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb