ALT for damernes Kvindeløb

Foto: Lagkagehuset

ALT for damernes Kvindeløb 2021: Glæd dig til lækker mad fra Lagkagehuset!

Igen i år kan du glæde dig til at vælge mellem et lækkert udvalg af frokoster fra Lagkagehuset, når det prisbelønnede bageri endnu en gang tager med os landet rundt til ALT for damernes Kvindeløb i 2021.

På løbsdagene til ALT for damernes Kvindeløb står Lagkagehuset endnu en gang klar til at mætte dig i lækre og sunde sandwiches, salater eller picnic-pakker, som du har mulighed for at tilkøbe sammen med din billet. Frokosten kan forudbestilles som et dejligt måltid, du kan nyde enten før eller efter din gå- eller løbetur.

I Lagkagehusets innovationskøkken har Jesper Kirketerp, tidligere medejer af restaurant Radio, været en stor del af at udvikle og forny både sandwich og salater. Det betyder, at der til sensommerens kvindeløb vil være sammensat en masse lækkerier fra køkkenet.

Her på siden vil du kunne se den komplette oversigt over de mange lækre valgmuligheder, der kan forudbestilles. Det vil desværre ikke være muligt at købe salater, sandwiches og picnic-pakker pladsen. Her vil der dog være rig mulighed for at købe kaffe, chokorug og andre blandede lækkerier fra Lagkagehusets bod.

Tilmeld dig løbet og bestil mad her.

Har du allerede nu din billet til årets kvindeløb i hus, kan du tilkøbe mad helt indtil dagen før løbet. Dette gør du ved at klikke her.

Her kan du se udvalget af de lækre salater, sandwiches og picnic-pakker:

Kyllingesandwich.jpg

Kyllingesandwich

Lækker ciabattaflute med kylling, sprødt bacon, friske tomater og karry-mayo 59,00 kr.

rugbolle.jpg

Rugbollesandwich

Sund og smagfuld rugbrødsbolle med krydret falafelspread, avocado og koriander 59,00 kr.

pastasalat.jpg

Pastasalat

Skøn pastasalat med persillepesto, oliven, mozzarella, soltørret tomat og spinat. 59,00 kr.

klassisk_picnic.jpg

Den klassiske picnicpack

Frisk appelsin/gulerodsjuice, ciabattaflute med kylling, sprødt bacon, friske tomater og karry-mayo, en banan og en lækker brownie 129,00 kr.

sund_picnic.jpg

Den sunde picnicpack

Sund og lækker rødbedejuice, rugbollesandwich med krydret falafelspread, avocado og koriander, en banan og en chokorug 129,00 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb