ALT for damernes Kvindeløb
Foto: ALT for damerne

Vind præmier til ALT for damernes Kvindeløb for mere end 650.000 kr.

Der er både smukke smykker, vaser og lækre hudplejeprodukter på højkant.

ALT for damernes Kvindeløb er lig med motion og hygge i dejlige omgivelser. Og når du løber over målstregen, er der ovenikøbet masser af skønne præmier på højkant for mere end 350.000 kr.

Se de mange præmier her.

hudplejehits.jpg

Hudplejehits

Forkæl krop og ansigt med lækre produkter fra Skincode: Serum, dagcreme med SPF15, natcreme, lipbalm, håndcreme og bodylotion. Vi udlodder 7 sæt til en værdi af 1.904 kr.

to-go-flasker.jpg

To go-flasker

Vind både termo- og drikkeflaske fra Rosendahls Grand Cru-serie. Begge med silikonedetaljer i mørkegrå og med trykknapfunktion. Vi udlodder 21 sæt til en værdi af 450 kr.

fransk-luksus-til-huden.jpg

Fransk luksus til huden

Clarins’ skønne cremer tilfører fugt, opstrammer og bevarer hudens spændstighed og glød. Vi udlodder 21 sæt til en værdi af 888 kr.

lækre-lokker.jpg

Lækre lokker

Giv dit hår styrke, næring og volumen med shampoo, balsam, mist og hårmaske fra Maui Moisture. Veganervenlige og sulfatfri. Vi udlodder 35 sæt til en værdi af 480 kr.

nervepirrende-krimi.jpg

Nervepirrende krimi

Vind forfatter Camilla Grebes skræmmende og betagende krimiserie: ”Når isen brister”, ”Husdyret” og ”Dvale”. Vi udlodder 14 sæt til en værdi af 520 kr.

boost.jpg

Boost

Effektive kosttilskud fra Pouri. Vi udlodder 35 sæt med fiskeolie, magnesium og C-vitamin, værdi: 517 kr., og 7 sæt med fiskeolie, magnesium, D-vitamin, P3, SB3, Whey Protein, C-vitamin og T-shirt, værdi: 1.850 kr.

anti-age.jpg

Anti-age hudpleje

Crème Paradoxe er Beauté Pacifiques effektive anti-age dagcreme, der genskaber en sund hud. Vi udlodder 35 stk. til en værdi af 465 kr.

godnat.jpg

Godnat

Vind det elegante Solar-sengesæt fra Night & Day i 100% bomuld og uden allergifremkaldende stoffer. Vi udlodder 21 sæt til en værdi af 998 kr.

i-balance.jpg

I balance

Vind Balance me’s Flash Cleanse Micellar Water, Collagen Boost Moisturizer og Stellar Beauty Balm med naturingredienser. Vi udlodder 21 sæt til en værdi af 543 kr.

hjemmetræning.jpg

Hjemmetræning

Kom i form med Carites hulahopring med vægt og yogamåtte. Effektiv og sjov træning, der er med til at styrke taljen, hoften og maven. Vi udlodder 35 sæt til en værdi af 650 kr.

duft-og-solcreme.jpg

Duft og solcreme

Elements Group udlodder 7 styk Cloud Collection No.2parfumer fra Zarkoperfume, værdi: 1.700 kr., og 35 sæt mineralbaserede og økologiske solcremer fra Mádara, værdi: 510 kr.

hjertesmykke.jpg

Hjertesmykke

Precious heart er en elegant og enkel halskæde fra JEWLSCPH. Den er lavet i sterlingsølv og designet af Mai Manniche. Vi udlodder 7 stk. til en værdi af 1.949 kr.

blade.jpg

Yndlingsblade

Vind 3 måneders abonnement på ALT for damerne – et kvindeunivers med livsstil, mad og mode – eller 6 måneders abonnement på FIT LIVING med sund inspiration til en travl hverdag. Vi udlodder 35 ALT for damerne- og 35 FIT LIVING-abonnementer, værdi: hhv. 558 kr. og 390 kr.

boozt.jpg

Shop amok på Boozt

Den skandinaviske onlinegigant Boozt.com tilbyder alt inden for Fashion, Kids, Sport og Beauty. Vi udlodder 35 gavekort til en værdi af 500 kr.

fyld-kurven.jpg

Fyld kurven

Shop løs i REMA 1000, som tilbyder et væld af nøglehuls- og fuldkornsmærkede varer. Vi udlodder 28 gavekort, værdi: 500 kr.

læs-løs.jpg

Læs løs

Mofibo giver dig ubegrænset adgang til tusindvis af e- og lydbøger direkte på din smartphone og tablet inden for alle genrer. Vi udlodder 14 stk. til en værdi af 799 kr.

welda.jpg

Welda

Vind 35 sæt med Skin Food-serien og massageolie, værdi: 523 kr., og 7 sæt med Skin Food-serien, ansigtslotion, håndcreme, fodbalsam og massageolie, værdi: 1.385 kr

hay-godter.jpg

Hay-godter

Vind pose fra HAY med to bløde strandhåndklæder, en opbevaringspose, kosmetikpung og duftposer m.m. Vi udlodder 7 gaveposer, værdi 1.479 kr.

god-lyd.jpg

God lyd

Vind smart trådløst sportsheadset med sikker pasform og komfort fra Jabra. Vi udlodder 7 Elite- og 7 Elite Active 65theadsets, værdi: hhv. 1.699 kr. og 1.499 kr.

velvære.jpg

Velvære

Vind ansigtsmaske, facemist, kropscreme samt en vegansk og multi- funktionel shea-smør fra The Body Shop. Vi udlodder 35 sæt til en værdi af 520 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb