ALT for damernes Kvindeløb

Foto: ALT for damerne Se listen med lækre præmier her.

Vind præmier til ALT for damernes Kvindeløb for mere end 386.000 kr.

Er du tilmeldt ALT for damernes Kvindeløb, kan du se frem til at deltage i konkurrencer om alle de skønne præmier nedenfor.

Der er lagt op til hyggeligt samvær og ægte løbeglæde, når Alt for damernes Kvindeløb 2022 bliver skudt i gang i slutningen af maj. Når du løber over målstregen, er der ovenikøbet en masse lækre præmier på højkant til en samlet værdi på mere end 386.000 kr.

Se de mange præmier her:

Jabra.jpg

Jabra

GOD LYD TIL LØBETUREN
Jabra Elite 7 Active True Wireless er designet til at holde til det hele. Super lydkvalitet og støjreduktion (ANC), der med den unikke ShakeGrip™-teknologi er designet til at blive siddende – uanset hvor hårdt du træner. Ud over flot lyd og perfekt pasform får du op til 30 timers trådløs musik via det medfølgende ladeetui. Vi udlodder 7 sæt til en værdi af 1.399 kr.

BALANCE-ME.jpg

Balance Me

REN OG BALANCERET HUD
Balance Me giver dig rens og fugtighedscreme, der lindrer og booster hudens evne til at genopbygge sig selv samt Super Moisturising Handcream, som virker plejende, beskyttende og helende for dine hænder. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 553 kr.

ROSENDAHL.jpg

Rosendahl

Hold på hat og solbriller
Løb sommeren i møde med et lækkert outdoor kit fra JUNA og Rosendahl. Kittet indeholder den smarte JUNA Monochrome Summer hat i lyseblå, den anvendelige JUNA Pleasantly Paula Multi-functional sleeve og Grand Cru-termodrikkeflasken fra Rosendahl i sandfarve. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 570 kr.

SCANDINAVIAN-COSMETICS.jpg

Scandinavian cosmetics

Duft og hudpleje fra Scandinavian cosmetics
Vind 3 populære dufte på 60 ml fra Clean, hhv. Pure soap, Skin og Fresh flower, som alle tre er forfriskende og skønne dufte. Vind lækker hudpleje fra Filorga bestående af øjencreme, en intenst multikorrigerende dag- og natcreme, et multi-korrigerende anti-rynke serum og en Anti-Ageing Foam Cleanser. Vi udlodder 3 præmier fra Clean til en værdi af 1800 kr. og 4 præmier fra Filorga til en værdi af 1730 kr.

BODY-SHOP.jpg

The Body Shop

Ansigtspleje fra The Body Shop
Få en sundere og mere frisk hud med The Body Shops Drops of Youth™ Concentrate og Avocado Shower Cream. Blødgør dine læber med Mango Sorbet Lip Juicer og byt dine engangs vatrondeller ud med Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 500 kr.

weleda.jpg

Weleda

Bæredygtig hudpleje
Vind en lækker gavepakke fra Weleda, som de sidste tre år i træk er kåret til verdens mest bæredygtige hudplejevirksomhed. Bliv forkælet fra top til tå med naturlige produkter, som effektivt fugter og hjælper din hud tilbage i sin naturlige balance! Vi udlodder 42 præmier i forskellige størrelser.

Værdi fra 569 til 1.839 kr.

boozt.jpg

Boozt.com

SHOP AMOK PÅ BOOZT.COM
På Boozt.com kan du finde alt inden for fashion, kids, sport, home og beauty. Vi udlodder 30 gavekort til en værdi af 500 kr.

CLARINS.jpg

Clarins

Total Eye Lift gaveæske fra Clarins
Vind en Total Eye Lift gaveæske til effektiv øjenpleje med lift-effekt specielt udviklet til at genopbygge og pleje huden i øjenområdet. Den populære Wonder Perfect 4D Mascara giver dig flotte XXL-vipper, og Cleansing Micellar Water giver dig en perfekt ren hud. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 713 kr.

DESPITE.jpg

Despite

Bæredygtigt active og casual wear
Despite er et 100% dansk active og casual wear brand. Alt er fremstillet af bæredygtige genbrugsmaterialer i toplækker highfunction kvalitet. Du kan læse mere om deres bæredygtige filosofi på despite.dk. Vi udlodder 35 gavekort af 500.

GOYOGI.jpgGoyogi

Bæredygtigt yogaudstyr
Vind både yogamåtte med bærestrop, korkblok og en Triggerpoint bold fra GOYOGI. Yogamåtten er i det skønne naturmateriale kork, som både er antibakterielt og slidstærkt. Yogamåtten kan benyttes til både inden- og udendørs træning. Den populære Yogablok og Triggerpoint bold er fantastisk udstyr til alt fra balanceøvelser, selvkærlig udstrækning og massage.

GOYOGI udlodder 35 præmier til en værdi af 646 kr.

LOREAL.jpg

Luksus multibrand præmiepakke

Kropspleje og ansigtspleje
Vind en lækker cross-brand præmiepakke fra Loréal bestående af Biotherm Lait Corporel (body milk), Biotherm waterlover sun milk SPF 30, Biotherm ansigstsmaske, Lancôme Rénergie H.C.F Triple serum, Confidence in a cream fra IT Cosmetics og Avocado Creamy Eye Treatment fra Kiehl’s. Vi udlodder 7 præmiepakker til en værdi på hele 2.100 kr.

LUCIA-CARE.jpg

Lucia Care

Velvære for huden
Vind ren og certificeret velvære fra Lucia Care - dansk og holistisk hudpleje baseret på økologiske lægeurter, som genskaber hudens balance.

Præmien består af salt scrub, rescue cream og olie. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 557 kr.

MESSYWEEKEND.jpg

MESSYWEEKEND

SOLBRILLER FRA MESSYWEEKEND
Vind solbriller i høj kvalitet fra det danske brand MESSYWEEKEND og støt samtidig oprydningen af havplast! Vi udlodder 35 par håndlavede solbriller med fuld UV400-beskyttelse - LIV Pink & HOBBES Crystal. Værdi op til 650 kr. per par.

NILENS-JORD.jpg

Nilens Jord

Få længere vipper og tættere bryn
Vind Eyelash- og Eyebrowserum fra Nilens jord. Dine vipper bliver fyldigere, længere og stærkere, og dine bryn bliver synligere og tættere. Forvent resultat efter 4-6 uger. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 600 kr.

NORDISK-TEKSTIL.jpg

Nordisk tekstil

Sengesæt i 100% økologisk bomuld
Vind et lækkert sengesæt DELHI fra Nordisk Tekstil er fremstillet af 100% økologisk bomuld i en vævning, som giver et blødt og behageligt sengesæt. Vind 2 sæt sengetøj i Oeko-tex-certificeret bomuld.

Vi udlodder 35 præmier à 598 kr.

OGX.jpg

OGX

HÅRPLEJE MED ARGANOLIE
Hårserien OGX Renewing og Argan Oil of Morocco indeholder næringsrig og plejende arganolie fra Marokko, der gør dit hår silkeblødt og glansfuldt, og beskytter håret mod skader fra styling. I serien finder du udover shampoo og conditioner en dybdeplejende hårkur, en heat protection spray og en tame & shine cream, der giver håret en masse fugt og mindsker krus. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 499,75 kr.

PUORI.jpg

Puori

KOSTTILSKUD FRA PUORI
Suppler din daglige kost med vitaminer, mineraler, fibre og letoptageligt kollagenpulver fra Puori. Vi udlodder 35 præmier til en værdi af 500 kr.REMA1000.jpg

Rema 1000

Fyld kurven
Shop løs i REMA 1000, som tilbyder et væld af nøglehuls- og fuldkornsmærkede varer. Hold øje med mærkerne for et sundere valg. Vi udlodder 28 gavekort til en værdi af 500 kr.AFD&BL.jpg

ALT for damerne og Boligliv

YNDLINGSBLADE
Vind 20 numre af ALT for damerne eller 6 numre af Boligliv med inspirerende boligreportager, DIY’s og hyggeligt haveliv. Vi udlodder 35 ALT for damerne og 35 Boligliv-abonnementer til en værdi af hhv. 959 kr. og 449 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb