fit living

Vi vil gerne høre din mening: Hjælp os og vind

Hjælp os med at gøre fit living endnu bedre. Fortæl os, hvad du synes om artiklerne og layoutet i magasinet, og vær med i lodtrækningen om den skønne Chloé Love Story-duft.

Af Redaktionen 29.mar.2016 Sundhed

Kære læser
Tak, fordi du læser fit living. Det er utrolig vigtigt for os, at indholdet lever op til dine forventninger: Hver måned gør vi vores allerbedste for at levere et magasin fyldt med inspiration, underholdning og motivation til dig, der prioriterer et sundt og aktivt liv.

Det er selvfølgelig dig, der afgør, om det lykkes, eller om vi kan gøre det endnu bedre. Derfor håber jeg, at du vil bruge 15 minutter på at fortælle os, hvad du har læst, og hvad du synes om artiklerne og layoutet i magasinet.

Din mening er vigtig for os, så jeg håber, at du vil deltage i læserundersøgelsen, som du finder lige HER. Du vil blive stillet en række spørgsmål om det nummer af fit living, du sidder med lige nu (nr. 4, 2016), og du skal svare ærligt på, hvad du har læst, og hvad du kan lide eller måske ikke synes så godt om.

Som tak for hjælpen er du med i lodtrækningen om den skønne Chloé Love Story-duft. Parfumen er baseret på hvid stephanotis blomst, som symboliserer lykke og glæde. Indhold 50 ml. Værdi 650 kr. Vi udlodder 10 stk.

Deltag i læserundersøgelsen her

Mange hilsner Lone Helleskov, chefredaktør


Henter...