Anne Bechs 10 coachingtip til kosten
Anne Bechs 10 coachingtip til kosten

Anne Bech kostplan

Anne Bechs 10 coachingtip til kosten

Anne Bech er personlig træner for blandt andre Christiane Schaumburg-Müller O'connor, og ved, hvad der skal til, når det kommer til træning og kost. Få hendes bedste råd her.

1. Sørg for at variere din kost hele tiden. Kroppen er et "vanedyr", og din vægt stagnerer hurtigere, hvis det er det samme, den får at spise hver dag. Skift mellem de forskellige proteinkilder – og gå på opdagelse i grøntsagernes univers.

2. Husk at drikke nok vand. Du vil mærke en væsentlig forskel på dit overskud og din ydeevne, hvis du får mellem 2-3 liter vand hver dag.

3. Tag gerne mælkesyrebakterier som kosttilskud. De sørger for, at din mave og fordøjelse er i topform, hvilket er vigtigere, end du tror, når du skal være fit.

4. Synes du, det er mærkeligt, at du skal spise aftensmad til morgenmad? Prøv at skille ordet ad, så er det faktisk bare mad (om) morgen(en). Tænk over, at den form for mad nærer din krop, og giver den præcis, hvad den har brug for.

LÆS OGSÅ på Fitliving.dk: Slank med 5:2 diæten

5. Har du brug for at kunne træde lidt ved siden af og skeje lidt ud? Så vælg ét måltid om ugen, hvor du kan gøre, hvad du vil. F.eks. i forbindelse med en god middag med kæresten eller sammen med veninderne fredag aften. Og så tilbage på vognen igen bagefter.

6. Er du bange for, du ikke får kulhydrater nok? Bare rolig. Kroppen kan køre på mange forskellige slags "benzin", og lige nu skal den jo forbrænde noget af det fedt, den har for meget af, og desuden kan den også sagtens køre på protein som energi. P.S. Du skal ikke være på kur mere end 28 dage.

7. Må jeg så aldrig få brød? Jo. Bare ikke hver dag. Nyd det en gang om ugen.

8. Hvad med kaffe? Prøv at undgå det, i hvert fald i 28 dage. Så kan du introducere kaffe et par gange om ugen. Men drik kun kvalitetskaffe. Og drik den kun som nydelse. Ikke som opkvikker.

9. Hvis du har svært ved at falde til ro om aftenen, kan du tage et par skefulde skyr inden sengetid. Det giver lidt mælkesyrebakterier til fordøjelsen, kasein til den langsomme proteinnedbrydelse og lidt fylde i maven. Det giver ro.

10. Alkohol er mere end bare tomme kalorier. Det er en lille forgiftning af kroppen. Og med den følger der træthed og lyst til både salt og sødt. Så hold dig fra det i 28 dage, og så nyd det derefter maks. én gang om ugen. For din slanke linjes skyld.

LÆS OGSÅ: Sandheden om sukker

Fakta

Personlig træner Anne Bechs 10 coachingtip til kosten er udviklet i forbindelse med en bootcamp på 28 dage, som skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller O'Connor gennemførte i samarbejde med ALT for damerne. Læs mere om bootcampens træningsøvelser her.
Se, hvad vi ellers skriver om: Anne Bech, Kost, Mælkesyrebakterier og Christiane Schaumburg-Müller