Bliv en bedre løber - uden at gå på kompromis med stilen

Sponseret indhold Af Annonce 08.feb.2016 Sundhed

Løb er populært som aldrig før - fordi det er en sport, hvor alle kan være med. Men én ting har løbere til fælles, uanset om man løber maraton eller korte distancer: Udstyret.

Balance mellem præstation og stil
Dit løbetøj er også vigtig for din præstation. Selvfølgelig skal det tilpasses vejret og temperaturen, uden at det tynger eller generer dig, men du skal også have det godt i det. Ikke bare at tøjet er behageligt, men DU skal føle at du ser godt ud. Ellers er det endnu sværere at komme op af sofaen.

Motion og træning går hånd i hånd med at se godt ud. De fleste af os dyrker motion for at passe på vores krop, fordi vi går op i hvordan vi ser ud. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvad vi ifører os, når skal have pulsen op. Hvis vi har det godt med, hvordan vi ser ud, så præsterer vi simpelthen bedre.

De forskellige løbemærker ved godt, at lækkert løbetøj er vigtigt for vores træning, og derfor designer de også tøj, der både tager højde for din præstation og stil.

Asics har med deres nye fuzeX-kollektion givet et bud på, hvordan du kan forene stil og træning, med løbetøj i minimalistisk design, som kan sammensættes efter vejr og humør - så tøjet aldrig kan være en undskyldning for at springe en løbetur over.

Tøjet er lavet i et let, højteknologisk tekstil, der gør at du kan yde dit bedste og samtidig være beskyttet i al slags vejr.

Gå aldrig ned på udstyr
Løbesko er en vigtig del af dit løbeudstyr, og selvom skoene nu til dags er en helt lille gadget i sig selv, fyldt med teknologi, så bliver skoene også designet med øje for moden. Således har Asics i deres nye kollektion, designet fuseX som mere end en løbesko, men som en sko, du også har lyst til at have på til hverdag, da de findes i et utal af farver, der passer lige præcis til din stil.

Asics er et af de mærker, der hele tiden udfordrer den gængse løbesko med teknologi. Siden 1986, hvor de opfandt den stødabsorberende gel, har teknologi været en essentiel og fast del af deres udvikling

I den nye kollektion er design og teknologi taget til et nyt niveau, der lige præcis har den alsidighed, som morgendagens løbere har brug for.

fuzeX-skoene er udstyret med den nye fuzeGel-teknologi, der er en unik sammensætning af mellemsålsmateriale og gel, der absorberer stød ved landing og giver et ekstra godt afsæt, og dermed giver en ekstremt behagelig skridtafvikling.

Det unikke er, at gelen er i hele skoens længde, samt at fuzeX har et 8 mm fald fra hæl til tå, foruden et specialdesignet mesh, der støtter foden effektivt og bevarer letheden.

Vælg det rigtige udstyr
Det er vigtigt for din krop at du har de rigtige løbesko, da det kan være hele forskellen på om du får succes med dit løb.

Der er mange faktorer, der skal tages højde for, når du vælger de rigtige løbesko:

Husk derfor:

  1. De perfekte løbesko er en smule større end dine almindelige sko.
  2. Dine løbesko skal være behagelige og pæne, så du har lyst til at tage dem på.
  3. Skoene skal være tilpasset din løbestil, og derfor er det en god idé at få lavet en løbetest.
  4. Det er en god idé at skifte sko, når du har løbet 7-800 km i de gamle.
  5. Det allervigtigste er, at skoene giver din fod den rette støtte.

 fuzeX fås både til mænd og kvinder flere farver og kan købes på ASICS' webshop og i udvalgte løbeforretninger verden over fra februar 2016.


Henter...