Bliv klogere på zoneterapi: behandling og uddannelse
Denne artikel er sponsoreret af: Huskdigselv, FaceYourBody, Malenes Zone, Rask Zone, Dit Alternativ, Brancheforeningen FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter & Zoneterapeut Anette Gammelgaard

Bliv klogere på zoneterapi: behandling og uddannelse

Overvejer du at prøve zoneterapi? Eller drømmer du om selv at blive uddannet inden for den alternative behandlingsform? Så læs med her!

Bliv klogere på zoneterapi: behandling og uddannelse

Der findes mange forskellige former for alternative behandlingsmetoder. Men zoneterapi har i mange år været en af de absolut mest kendte og populære af slagsen, og sådan er det stadig i dag.

Metoden bygger på en holistisk opfattelse af, at krop og sind skal være i balance – og at nøglen dertil gemmer sig under vores fødder. Derfor består en stor del af behandlingen af behandling af bestemte reflekszoner i netop det område.

Her får du inspiration til klinikker, der har specialiseret sig i at behandle bestemte gener med zoneterapi, brancheforening samt uddannelsesforløb til dig, der drømmer om selv at kunne kalde dig zoneterapeut.

Behandling med zoneterapi:

Hvornår har du sidst husket dig selv?huskdigselv_iza_afd_full_size_3.jpgHuskdigselv hjælper dig med at finde hjem til dig selv igen. Her bliver du mødt af professionelle behandlere, der forholder sig åbent og nysgerrigt til de problemstillinger, du har brug for at tale om og få behandlet.

Klinikkens personale har specialiseret sig i alt det hormonelle i kvindeuniverset: lige fra overgangsalder og kuk i cyklus til barnløshed, fertilitet, graviditet og fødsler. Derudover behandler de også mod stress, smerte, angst, allergi, astma og fordøjelsesproblemer.

Hos Huskdigselv kan du få zoneterapi, kropsterapi, øreakupunktur, gravidmassage, rebozo, fødselsforberedelse og gravidyoga. Alt sammen i en smuk gammel bygning nær Gammel Strand Metro i indre København, der emmer af god og positiv energi.

Læs mere om Huskdigselv’s behandlinger på www.huskdigselv.dk.

Du får 100 kr. i rabat på din første behandling ved at skrive ”ALT” i kommentarfeltet.

Avanceret zoneterapi - ansigt, hænder og fødderfaceyourbody_-_alt_for_damerne.jpgHos FaceYourBody behandler Helle Brødsgaard Thomsen med avanceret zoneterapi i ansigt, hænder og fødder – bl.a. med metoden refleksterapi. Hun er RAB-registreret og har 15 års erfaring inden for sit felt.

Helle er uddannet i Japansk Lifting i Den Originale Metode Lone Sorensen – en behandlingsform der giver et naturligt ansigtsløft uden brug af hverken kniv, botox og lignende.

Dertil er hun også Temprana Refleksterapeut og arbejder med rehabilitering af handicappede børn og voksne med særlige behov samt fungerer som instruktør på kurser for forældre/pårørende.

Desuden er Helle certificeret instruktør for Lone Sorensen i Danmark.

Se mere om FaceYourBody på www.refleksterapi-org.dk

Hovedpine kan afhjælpes med zoneterapimaleneszone.jpgKender du til at vågne med en tung hovedpine, som bare aldrig rigtig vil forsvinde? Sådan har ca. 200.000 danskere det hver dag, og det skyldes oftest spændingshovedpine som følge af stress, overanstrengelse, psykiske spændinger samt spændinger i nakke, skuldre, kæbe og tindinger.

Malenes Zone anvender zoneterapi til at finde og behandle årsagen til hovedpinen. Hun påvirker kroppens organer via reflekszoner på fødderne og hjælper på den måde kroppen til at genoprette sin naturlige balance – og hjælper mange klienter til et lettere liv uden smerter, piller og bivirkninger.

Se mere om behandlingerne på www.maleneszone.dk

Føler du dig stressramt?raskzone_alt_for_damerne_billede.jpgMåske kan du nikke genkendende til tilbagevendende hovedpine, koncentrationsbesvær, fordøjelsesproblemer, træthed, manglende søvn og følelsen af at være stakåndet? Hvis du er én af de mange, som f.eks. døjer med følgevirkninger efter stress eller er sygemeldt med det, kan zoneterapi - som en af flere indsatser – have en gavnlig effekt for dig.

Signe Rask har 20 års erfaring som pædagog og er nu nyopstartet som RAB-godkendt zoneterapeut med klinik i Herfølge. Hun starter desuden på uddannelsen til kranio-sakral terapeut til november 2020.

Du kan læse mere om Rask Zone og booke behandlinger her: www.raskzone.dk

Uddannelse som zoneterapeut:

Danmarks mest omfattende zoneterapeutuddannelseditalternativ_img_1107.jpgVil du være én af Danmarks bedste zoneterapeuter? Så tag din uddannelse hos Dit Alternativ i Odense.

Skolens primære formål er at uddanne zoneterapeuter ud fra østens sundhedsprincipper, på et højt fagligt og etisk niveau, i et seriøst og hyggeligt miljø beliggende midt i Odenses gågade.

Denne professionelle uddannelse er med sine 911 timer desuden Danmarks mest omfattende og overstiger langt kravene fra FDZ – Forenede Danske Zoneterapeuter - samt RAB – Registreringsloven for Alternative Behandlere.

Som den eneste zoneterapeutskole i Danmark får du også efteruddannelsen “Muskulær Zoneterapeut” med i den samlede uddannelsespakke.

Læs mere om Dit Alternativ på www.ditalternativ.dk

Er du uddannet zoneterapeut?
fdz_billede_zoneterapi-(1).jpg
Kunne du tænke dig, at blive medlem af en professionel og seriøs brancheforening for alternative behandlere?

FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at RAB-registrere inden for fagene: zoneterapi, akupunktur, kranio-sakral terapi og massage.

Du bliver medlem af en forening, som lever op til alle kravene fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi tilbyder fordele der gør en forskel. Vores medlemmer får en service og støtte som er guld værd, og som er med til at styrke professionalismen i vores verden, og at dagligdagen bliver nemmere som selvstændig behandler - et medlemskab som økonomisk set er en god forretning.

Vil du vide mere om hvordan du bliver medlem hos FDZ, så tjek fdz.dk

Kom i mesterlære og få din drømmeuddannelsezoneterapeutskolenAros_slide3-1.jpgPå Zoneterapeutskolen Aros ved Anette Gammelgaard kommer du i mesterlære. Undervisningen er intensiv, dybdegående og nærværende og består af små eksklusive hold på 6-8 personer, hvor DU kommer i centrum.

I alle 795 timer lærer du om zoneterapi, ernæring, naturmedicin samt personlig og spirituel udvikling både teoretisk og praktisk. Med mere end 600 zoneterapeuter fra Anettes hånd, og tusindvis af klienter gennem mere end 30 år, venter en hel skattekiste af viden og erfaring, som du får del i.

Med Anettes internationale uddannelser, blandt andet fra Akademi for Kinesisk Lægekunst i Schweiz og Functional Medicine i USA, sikres et højt fagligt niveau hele uddannelsen igennem til zoneterapeut.

Se mere om uddannelsen på www.anettegammelgaard.dk 

Se, hvad vi ellers skriver om: Zoneterapi og Energi