Kvindeløb ALT for Damerne Aarhus

Se dagens bedste billeder fra Kvindeløbet i Aarhus

Tusind tak for i dag, Aarhus. I trodsede regn og vind og beviste, at Aarhus virkelig er Smilets By. Her er billeder fra Mindeparken, hvor årets sidste kvindeløb løb af stablen.

For Anne-Katrine og Marie er det første gang, de deltager i ALT for Damernes Kvindeløb. "Jeg har flere gange været til stafetløb, og hvor det er mere hektisk og pakket, er der noget hyggeligt og rart ved ALT for Damernes Kvindeløb. Man får lyst til at løbe," siger 51-årige Anne-Katrine. 21-årige Marie glæder sig til opvarmningen, og den forhåbentligt påbegyndte tradition med kvindeløb: "Jan Svensson skulle være utroligt god, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage næste år."

LÆS OGSÅ: Tjek din løbetid fra dagens Kvindeløb

Frida, 13 år, Tina, 40 år, og Laura, 11 år, er afsted for anden gang og glæder sig til at løbe i flok. "Vi løber alle tre 5 kilometer, og selvom det er hårdt, har vi trænet op og glæder os til at løbe," siger Laura. "Jeg regner med at komme igen næste år, og jeg håber, at pigerne også vil med igen," siger Tina.

Her har vi et vaskeægte jubilæum. "Jeg har løbet rigtigt mange kvindeløb, og det er 10 år siden, jeg løb det første ALT for Damernes kvindeløb. Derfor har jeg taget T-shirten på fra dét kvindeløb," siger Malene på 45 år.

27-årige Lærke og Malene glemmer ikke sidste år, hvor solen bagte. "Det er blevet en tradition for os at tage vores mødre med under armen og løbe ALT for Damernes Kvindeløb," siger Malene. "Det er et hyggeligt løb, hvor man tager sig tid og er sammen," siger Lærke.

Der er mange mødre og døtre, der benytter ALT for Damernes Kvindeløb til en hyggelig dag sammen, som Nina, 51 år, og Emma, 24 år. De husker også sidste år, men ikke for varmen. "Vores bedste minde er sidste år, hvor vi mødte Chris McDonald og fik et billede med ham bagefter," siger Nina. "Vi er altid afsted sammen, og det er blevet en tradition," siger Emma.

Et af de mange løbehold kommer fra Herning Sygehus. Christina, 27 år, Anne, 28 år, og Almedina, 26 år, synes, at i år allerede er deres bedste kvindeløbsminde. "Det her er det bedste minde – altså at få taget et billede, og være sammen," siger Christina. Det var Almedina, der havde fået idéen: "Jeg var ude at løbe, og så tænkte jeg, at det skulle vi gøre sammen,” siger hun.

Alice, 55 år, Jytte, 56 år, og Ulla, 58 år, kommer for hyggen, sammenholdet og glæden. "Sammenholdet er så dejligt, og det er fedt at gøre noget sammen," siger Alice. Alle tre løber 5 kilometer i år.

"Det er første gang, jeg er med, og jeg glæder mig allerede til at komme i mål," siger Sarah, 22 år, og Mette, 17 år. "Vi har nået alderen, hvor vi skal gå," griner Gudrun, 50 år, der skal gå med veninden, Lone, 49 år.

For førstegangs-walkerne Belinda, 30 år, og Tina, 49 år, er det hyggen, de er kommet for. "Vi er familie," siger Belinda om grunden til, at de alle går 5 kilometersruten sammen.

En pludselig indskydelse er grunden til, at Nanna, 23 år, Jette, 54 år, og Trine, 23 år, er her i dag. "Det er så hyggeligt og en god måde at tilbringe en skøn dag med sin familie og venner," siger Nanna.

Vinder af 15 kilometer-løbet er 33-årige Melissa, der her står ved siden af vinderen af 10 kilometer-løbet, der var så ivrig og glad for at vinde, at hun glemte helt at sige sit navn. Begge kvinder er fra kontinensforeningen, der også har en informationsstand på pladsen.

En af årets yngste vindere er Mille på 15, der løb 5 kilometer allerhurtigst.

Tak til alle, der kom! Det var fantastisk!

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb, Løb og Aarhus