sponsoreret indhold
Sponseret af Cheasy
SPONSORERET indhold

Få Cheasy´s opskrifter: Den Fitte vs den Lette

Cheasy er meget mere end kun morgenmad. Cheasy har i samarbejde med Fit Living udviklet 37 opskrifter, se her et par stykker.

17. mar. 2017 | Sundhed

Alle vores opskrifter er enkle, nemme at gå til og funderet i en sund, varieret kost og en aktiv livstil. Vi har lavet alle vores lækre opskrifter i to versioner nemlig den FITTE til dig der ønsker at spise balanceret og den LETTE til dig der ønsker færre kalorier.

For at kunne holde motivationen for en balanceret kost i en travl hverdag, er det vigtigt at maden ikke er for kedeligt eller besværligt at lave, for så er det sværere at overholde en balanceret livstil. På samme måde er det vigtigt for os, at den mad, vi spiser, ikke bliver asocial.
Måltidet er for os, som for mange andre, en social ting, som du ofte gør i selskab med familie og venner. Og det vil vi gerne blive ved med at kunne, uanset om der er tale om en balanceret version eller en version med færre kalorier. 
Vi håber, at du vil finde retterne både inspire­rende og velsmagende. 

Du kan finde alle opskrifterne i FIT FOOD, som i denne måned er med i FIT Living, der er på gaden netop nu.

Få meget mere inspiration til opskrifter, træning og velvære igennem vores CHEASY BOOTCAMP, det er aldrig for sent at gå igang. 

Her er et foreslag på en FIT og en LET ret.

DEN FITTE

Foldet æggehvideomelet med grønne asparges, bresaola og hytteost

2 personer

6 æggehvider
½ dl vand
Salt og peber
1 dl basilikumblade
2 tsk. olivenolie
6 grønne asparges
100 g bresaola i tynde skiver
Kryddergrønt
4 dl Cheasy ­hytteost, 1,5 %
10 cherrytomater

SÅDAN GØR DU: Pisk æggehviderne skummende med vand, salt og peber. Varm 1 teskefuld olie i en lille pande, kom basilikumblade i panden, og hæld halvdelen af æggehvidemassen i. Steg den gylden, og vend den derefter ved hjælp af en tallerken. Lad omeletten glide tilbage i panden, og steg den gylden på den anden side. Gentag processen med den resterende æggehvide. Fold omeletterne med asparges og bresaola, og server med hytteost, cherrytomater samt ekstra kryddergrønt.

Energi pr. person: 327 kcal, fedt 25 %, protein 61 %, kulhydrat 14 %

DEN LETTE

Æggehvideomelet med grønne asparges, bresaola og cherrytomater

2 personer

2 tsk. olivenolie
4 snittede grønne asparges
1 dl basilikumblade
6 æggehvider
½ dl vand
Salt og peber
6 skiver bresaola

Servering
2 dl Cheasy ­hytteost, 1,5 %
10 cherrytomater

SÅDAN GØR DU: Varm olien i en lille pande, og steg halvdelen af aspargesene og basilikumbladene kort. Pisk æggehviderne skummende med vand, salt og peber, og hæld halvdelen af æggehvidemassen i panden. Steg den gylden, og vend den derefter ved hjælp af en tallerken. Lad omeletten glide tilbage i panden, og steg den gylden på den anden side. Gentag processen med den resterende æggehvide. Server omeletterne toppet med bresaola samt ekstra basilikum, og giv hytteost og cherrytomater til.

Energi pr. person: 198 kcal, fedt 30 %, protein 53 %, kulhydrat 17 %