Skønhedstrend

Skønhedstrend

Drik dig til smukkere og glattere hud

Alt godt kommer indefra – det gælder også din hudpleje. Så hvorfor ikke starte der, først som sidst? Nu kan du nemlig give huden mulighed for at booste både elasticitet og reducere rynker, ved at indtage collagenpulver, helt naturligt. Hvor kan vi skrive os op?

Selvom smilerynker og små bekymringsfurer er charmerende og vidner om det liv, vi lever, så gad vi alle sammen godt, at de ikke bed sig alt for godt fast. At vi kunne bevare vores unge, spændstige og glatte hud, også efter tredivernes milepæl er passeret, og hudens naturlige collagenniveau begynder at falde, og de første fine linjer og aldringstegn begynder at kigge tilbage på os i spejlet. Tænk, hvis man nemt og naturligt kunne få en glattere og mere elastisk hud med færre rynker – uden indgreb eller indsprøjtning af diverse usunde sager, det være sig. Naturligt, men pærelet. Det kan man faktisk med collagen-pulveret, The Solution – Anti-Wrinkle Collagen, som netop er kommet i den danske handel.

Et effektivt kosttilskud


Det giver mening at indtage collagenpulver indefra. I takt med at vi bliver ældre, er det nemlig lige præcis det faldende collagen-niveau, som gør, at huden langsomt mister sin elasticitet, vi får linjer, og siden rynker, og vores hud bliver slappere. Det giver også god mening, at for at noget som helst skal trænge ind i vores mekanisme og tilføre vores krop nødvendigt brændstof og byggesten, så skal det igennem mave- og tarmsystemet og ud i vores blodbaner, og ikke bare smøres på ydersiden. Ved at indtage collagenpulver, kan man øge elasticiteten i huden og dermed hudens tendens til fine linjer og rynker. Men det er ikke al slags collagen, som har den ønskelige indvirkning på huden. Det kræver, at collagenet er nedbrudt i de rigtige peptidlængder, for at have den rette, gavnlige effekt på huden. The Solution – Anti-Wrinkle Collagen er baseret på Verisol®, som er en bestemt type collagen, der er nedbrudt ved hjælp af enzymer til den helt rette størrelse peptider. Disse peptider udgør en kæde af aminosyrer, som har vist sig at kunne påvirke hudens overflade og effektivt reducere rynkedybde og fine linjer.

Nedbrudt collagen i et glas vand


Kosttilskuddet er smagsneutralt og kan tages i alt fra et glad vand, til et glas juice eller i morgenens skål yoghurt, og efter otte uger, ser mange allerede den fulde effekt af kosttilskuddet. Det lyder måske som en storm i et glas vand, men det er det ikke. Der er solide studier, der dokumenterer, at Verisol®, som er det collagen, The Solution – Anti-Wrinkle Collagen indeholder – har en dokumenteret positiv effekt på hudens udseende. I et tysk studie af collagenet fra Verisol®, hvor 114 kvinder i alderen 45 til 65 deltog, viste resultaterne tydeligt, at de tilfældigt udvalgte kvinder, som havde fået collagenpulveret, havde en markant reduktion i deres rynker. Efter fire uger havde de 57 kvinder, som fik collagenpulveret gennemsnitligt reduceret deres rynker med 7,2 procent. Efter 8 uger var rynkereduktionen i gennemsnit helt oppe på 20 procent, mens collagen-tilskuddet i det allermest effektive tilfælde havde reduceret en kvindes rynker med 49,9 procent. Studiet var en såkaldt dobbelt blindtest, hvor hverken testpersoner eller aflæserne af resultatet vidste, hvem der havde fået collagen-pulveret, og hvem der havde fået et placebo produkt, og resultatet er statistisk signifikant. Resultaterne blev desuden målt via maskiner både før og efter behandlingen, og resultaterne viste meget gode resultater på hudens elasticitet og udseende.

Bedre hud fra top til tå

Modsat anti-rynkecremer, opstrammende salver, botox og fillers, betyder skønhedstrenden ”beauty from within” desuden, at man ikke bare plet-behandler. Huden over hele kroppen får gavnlig effekt af forskønnende kosttilskud som collagen-pulveret fra The Solution – Anti-Wrinkle Collagen. Også huden på hals, bryst og hænder vil opleve en forbedring i elasticitet og rynkereduktion, ligesom collagen-pulveret også har en gavnlig effekt på appelsinhud. Desuden giver skønhedspleje indefra med produktet ikke bare en her-og-nu reparation af hudens aftagende elasticitet, men også en forebyggende effekt mod hudens videre dalende elasticitet, og dermed en forbyggende effekt på rynker. ”Beauty from within” tillader i øvrigt at slå bredspektret til for at give sin hud bedre vilkår. Man kan nemlig kombinere kosttilskuddet med sin yndlingscremer og øvrige skønhedsprodukter, og så løber man ikke ind i udfordringen med, at nogle hudtyper tåler produktet. The Solution – Anti-Wrinkle Collagen er til alle hudtyper.

Skal du være med?

The Solution – Anti-Wrinkle Collagen kan købes på Osloskinlab.dk og med rabatkoden ”ALT” sparer du nu hele 40% af enkeltkøbsprisen ved at vælge medlemskab.

Du får derfor The Solution til 299,- og herfter 30% rabat på alle fremtidige køb (dvs. en pris på 349,- pr. måned.) (Rabatkoden gælder ikke til enkeltkøb.)

Medlemspris: 349 kr. per måned
Enkeltkøb: 498 kr. per pakke

En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af collagenpulveret.

Psst…! Virkning er set allerede efter 8 uger – så husk at tag et før og efter billede, når du går i gang!

Oslo skin Lab Danmark kan følges både på Facebook og Instagram, hvor du kan se og læse mere om historierne og produktet
Facebook
Instagram