sponsoreret indhold
Effektfuld pleje til ethvert behov
SPONSORERET indhold

Effektfuld pleje til ethvert behov

En god hudplejerutine er ikke blot en hverdagsluksus, men et must do. For med produkter, der matcher din hudtype og dit behov, kan du reducere fine linjer og få en blødere og smidigere hud.

25. jan. 2023 | Sundhed | L'Oreal

Biotherm har siden 1952 været førende inden for hudpleje, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. En af disse ingredienser er LIFE PLANKTON™ fra de termiske kilder i Pyrenæerne, hvis styrkende fordele anvendes i samtlige af Biotherms hudplejeprodukter. Med ekspertise fra Biovidenskaben har Biotherm fokus på produkter med effektive formler, men altid med behagelige teksture og dufte.

Biotherms mission er et opnå de mest synlige hudforbedringer med den mest naturlige oplevelse.

I bunden af denne side, finder du link til en Biotherms hudplejetest, hvor du kan se hvilken ”Power duo”, der matcher dit behov. Når du tager testen har du mulighed for at læse mere om produkterne samt bestille gratis prøver af den anbefalende ”Power Duo”. 

Biotherms nye Blue Retinol Night Serum reducerer rynker, giver en mere ensartet hud og fremmer din huds fornyelse. Ved jævnlig brug af serummet vil du opleve, at din hud bliver mere blød og smidig, den får en skøn glød og et ungdommeligt ud-seende. De virkningsfulde resultater skyldes en optimal sammensætning af nøje udvalgte ingredienser … og effekten er slående:

94 % oplever en glattere hud
88 % oplever en mere strålende hud
80 % oplever reducerede rynker

*Selvevaluering, 49 testpersoner, 4 måneder.

Det er vigtigt, at du langsomt vænner din hud til Blue Retinol Night Serum, da produktet indeholder den kraftfulde og yderst effektive ingrediens Retinol.
Derfor anbefales det, at du til en start anvender produktet to gange ugentligt i din aften rutine for derefter at øge frekvensen til hver anden aften. Hvis din hud opbygger høj tolerance, kan du med fordel bruge produktet hver aften i hudplejeruting.

Apropos daglig rutine: For at opleve det bedst mulige resultat, er det vigtigt at kombinere med en ansigtscreme, der giver masser af fugt, og som i det hele taget opfylder dine personlige behov. Vælg derfor et ansigtsprodukt, der
passer til dine præferencer.

 

3 dagcremer til 3 behov


Blue Therapy Uplift Cream

OPSTRAMMET HUD PÅ KUN 4 UGER*
bio_skfc_blueretinol_SerumCreamsRepush2023_StillLife_DuoUplift_Tekst-5.jpg
Kombiner dit serum med Blue Therapy Uplift Cream for en opstrammende effekt, der forbedrer hudens elasticitet og fasthed takket være kollagenfraktion peptid og ’Red Algae’-ekstrakt, høstet ved Atlanterhavets kyst. Cremen giver en frisk og rosa glød til ansigtet.

*Kosmetoklinisk resultat af slap hud, 42 kvinder, 4 ugers anvendelse.

Blue Pro-Retinol Cream

3 UD AF 4 KVINDER OPLEVER EN UDGLATTENDE EFFEKT*
bio_skfc_blueretinol_SerumCreamsRepush2023_StillLife_DuoBlueProRetinol_Tekst-3.jpg
Fugtgivende dagcreme, der hjælper med at reducere fine linjer, rynker og pigmentpletter, mens den giver fylde og smidighed til huden. Brug denne creme sammen med dit serum for en udglattende effekt.

*Selvevaluering, 50 kvinder, efter 8 uger.

Blue Therapy Revitalize

9 ud af 10 oplever en sundere glød på bare én uge*
bio_skfc_blueretinol_SerumCreamsRepush2023_StillLife_DuoRevitalize_Tekst-4.jpg
Blue Therapy Revitalize Cream styrker og revitaliserer huden. Cremen er
beriget med gyldne mikroperler, som giver huden en strålende, sund glød, og den sørger for, at aldringstegn mindskes. Huden bliver styrket, gennemfugtet og smidigere.

*Selvevaluering, 52 kvinder, 1 uges brug.

Anbefalet til dig