Fitness, sunde madvaner og vitaminer

Fitness, sunde madvaner og vitaminer

Effektive tips til en sundere hverdag

Drømmer du om et langt og lykkeligt liv, så skal du stille skarpt på dine vaner i forhold til motion og sundhed?

Sponseret indhold Af 28.mar.2017 Sundhed

Du kan ved hjælp af nogle simple værktøjer skabe en sundere hverdag, hvor du smiler mere, føler dig godt tilpas og har lyst til livet.

Gå langt uden om tobaksrygning og alkohol

Hvis du skal skabe en sundere hverdag, så skal du være indstillet på at gå langt uden om tobaksrygning og alkohol. Selvom du kan blive fristet til at drikke et glas rødvin eller ryge en cigaret i pressede situationer, så skal du forsøge at modstå disse fristelser.

Alkohol og rygning er yderst skadeligt for kroppen, hvorfor det er noget, du så vidt muligt skal undgå. Er du ryger, så skal du naturligvis have indledt et effektivt rygestop så hurtigt som muligt.

Vær fysisk aktiv

Hvad enten du vil tabe dig, fastholde din vægt eller tage på, så skal du være fysisk aktiv i din hverdag. Sport og motion er roden til alt godt, fordi du først og fremmest kan mindske risikoen for en lang række livsstilssygdomme. Ydermere kan du forbedre både selvtillid, humør og overskud.

Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at være aktiv hver dag. Du kan løbe en lang tur, cykle en tur på din motionscykel eller forkæle dine muskler med en omgang styrketræning. Foretrækker du at træne i trygge og vante omgivelser, så kan du købe fitnessudstyr og bygge dit eget hjemmefitness. Du kan se et stort udvalg af fitnessudstyr på Sagatrim.dk.

 

Undgå usunde mellemmåltider

Det er en god idé at indtage mellemmåltider i løbet af dagen, så længe mellemmåltiderne er sunde og nærende. Bliver du sulten mellem dine hovedmåltider, så skal du undgå de usunde snacks, selvom de ofte vil friste.

Du har rig mulighed for at indtage et sundt mellemmåltid, som tilfredsstiller både hjerne, mave og smagsløg. Sunde mellemmåltider kan eksempelvis bestå af proteinshakes, frugt, fuldkornsboller eller blandede nødder.

Husk at indtage (de rigtige) vitaminer

Det er ubeskriveligt vigtigt at få sine vitaminer hver dag, da vitaminer hjælper kroppen med at fungere optimalt. Det er muligt at indtage vitaminer via kosten, men det er langt fra sikkert, at du vil få opfyldt dit vitaminbehov.

Hvis du shopper på nettet, så får du dine vitaminer leveret direkte til din hoveddør. Det er mest normalt at indtage vitaminer i pilleform. Skal du være godt dækket ind, så kan du indtage de såkaldte multivitaminpiller.

Der findes mange forskellige vitaminer, hvor nogle er mere kendte end andre. Det er f.eks. værd at vide noget om B-vitamin, C-vitamin og D-vitamin.


Henter...