Ellen Hillingsø

Foto: Presse Ellen spiller tennis, dyrker TRX, yoga og anden holdtræning for at holde sig i form

Ellen Hillingsø om træning, sommer og bikini

Ellen Hillingsø: "... at babserne falder ud, er jo ikke særligt smart"

Ellen Hillingsø forsøger altid at få trænet så meget som muligt, og det gælder året rundt - både tennis, TRX, yoga og anden holdtræning.

Q: Gruer du, eller glæder du dig over bikinisæsonen?

A: “Du er da skør, hvis ikke du elsker bikinisæsonen. Du kan jo altid lade være med at iføre dig en bikini. Sæsonen er der i hvert fald ikke noget galt med. Vejret er vidunderligt, det er dejligt at komme ud, ligge at dase på stranden og få lidt sol.”

Q: Er du til bikini eller badedragt?

A: “Jeg er mest til badedragt, men det kommer an på, hvad situationen er. Hvis jeg skal svømme, er det smartere med en badedragt. Er jeg i Syden, har jeg som regel bikini på. Men jeg kan godt føle mig afklædt i en bikini.”

Q: Hvilke mærker, farver og former går du efter?

A: “Både det sorte og det hvide kan blive lidt hårdt, jeg kan derimod godt lide mørkeblå. Og når det kommer til badetøj, går jeg all in og bruger badedragter med skål og betaler gerne mange penge for dem.”

Q: Hvad får dig til at føle dig godt tilpas i badetøj?

A: “Det skal bare sidde godt. Sådan noget med, at du er bange for, at babserne falder ud, er jo ikke særligt smart.”

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivo: Sådan bliver jeg bikiniklar

 

Q: Hvad holder du mest af ved din krop i bikini?

A: “Det ved jeg sgu ikke, hvad jeg skal sige til. Jeg er ikke sådan en, der bliver superbrun, for jeg bruger rigtig meget solcreme i sommermånederne.”

Q: Hvordan bliver du bikiniklar?

A: “Jeg træner, så meget jeg kan, alt efter hvad jeg har tid til. Der er perioder, hvor jeg træner mere end andre. Og jeg laver alt muligt forskelligt for at passe på min krop. Jeg spiller tennis, dyrker TRX, yoga og anden holdtræning.”

Q: Hvor hopper du i havet i år?

A: “På en ferie et sted ... Når du går rundt i dit eget sommerhus, er der altid et eller andet, der kan arbejdes på. Det der med bare en gang i mellem at kunne koble fuldstændig fra, sætter jeg stor pris på, for mange af os har jo så travlt i det daglige. Feriedestinationen i år er dog ikke helt på plads.”

Q: Sol eller skygge?

A: “Jeg kan ikke holde for meget sol ud, det orker jeg ikke. Jeg sidder altid under en parasol.”

Q: Vandhund eller soldyrker?

A: “Jeg elsker at svømme.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Ellen Hillingsø, Sommer og Sol