Er du klar til vinteren? Effektiv guide mod tør hud og livløst hår

Er du klar til vinteren? Effektiv guide mod tør hud og livløst hår

Den kuldeskærende vinter er hård mod både din hud og dit hår. Derfor får du her 4 effektive tip, så du bedst muligt kan få styr på den rødmede vinterhud og det triste hår.

Damn you winter! Minusgrader og stiv kuling er langt fra skånsomt mod vores hud, vi oplever, at huden strammer til, udtørrer og rødmer. Men det er ikke kun vores hud, der er hårdt ramt i vinterhalvåret. Du har sikkert oplevet, at dit hår pludselig går fra saltvandslækkert til tørt og livløst. Heldigvis kan du både komme din sarte hud og dit genstridige hår til livs, det handler bare om at være ude i god tid, inden skaden er sket. Derfor er det oplagt allerede her i efteråret at passe og pleje din hud og dit hår, så begge er rustet til en lang, kold vinter. Disse fire tip vil med garanti hjælpe dig godt på vej. Tjek dem ud her:

1 - Forebyggelse – få styr på indeklima og væskebalance
Når du går ind i kampen mod vinterhår- og hud, kan du med god grund overveje, om der er visse ting i din hverdag, du kan ændre på. Selvom det er koldt udenfor, er det f.eks. vigtigt, du får luftet ud, manglende udluftning skaber nemlig et tørt indeklima, og det påvirker både hud og hår. Husk, desuden at have styr på din væskebalance – drik rigeligt med vand!

2 - Nænsom rens
Hud
Sørger du for at rense din hud nænsomt og med en oliebaseret rens som f.eks. en rensecreme eller balm undgår du, at din hud udtørrer totalt. Du kan med fordel dryppe et par dråber af ansigtsolie i din dag og/eller natcreme, så denne får en lidt federe konsistens. Husk desuden altid at rense dit ansigt i lunkent vand – aldrig varmt, det virker udtørrende.

Hår
Skær ned for antal hårvaske i vinterhalvåret – ikke noget med daglige hårvaske, vask det hellere hver anden dag, eller sjældnere. Hver gang du bruger shampoo, fjerner du nemlig noget af hårets naturlige olielag, som virker beskyttende. Undgå desuden at vaske håret i alt for varmt vand – det virker udtørrende.

3 - Anvend de rigtige produkter
I jagten på de rigtige produkter, er det vigtigt, du vælger med omhu. Produkterne skal være skånsomme og helst uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer. Husk også at tjekke, om produkterne er dermatologisk testet. Alle disse krav lever produkterne fra Rønsbøl op til, og brandet tilbyder blandt andet en række effektive fugtgivende produkter til din personlige pleje.

Rønsbøl Face Oil er en plejende og blødgørende ansigtsolie med naturlig duft af granatæblekerneolie og arganolie. Samspillet af fugtgivende olier og e-vitamin hjælper til med at modvirke aldersforandring og støtter din huds genopbygning. Olien forbedrer desuden din huds elasticitet og efterlader den silkeblød med en sund og ungdommelig glød.


Face Oil 30 ml - pris 299 kr.

Rønsbøl Treatment Oil er en lækker hårolie. Olien er opliver dit hår og gør det mere skinnende og blødt. Den genopretter også glansen i tørt og ødelagt hår, og dit håret bliver lettere at rede ud efter vaks. Desuden mindsker dit krusede og tørre hår.  


Treatment Oil 100 ml - pris 249 kr.

Påføring – sådan gør du… 
Nu er der styr på produkterne, Så er det bare om at påføre dem på den rigtige måde.

Rønsbøl Face Oil:

Anvendelse:

  • Varm to til tre dråber af olien mellem håndfladerne
  • Påfør blidt på ny vasket ansigt, hals og bryst
  • Anvendes med fordel morgen og aften

Rønsbøl Treatment Oil:

Anvendelse:

  • Kan bruges i tørt eller håndklædetørt hår
  • Påføres i hårets længder og spidser
  • Skal ikke skylles ud

Psst… husk også pleje af dine negler

Ansigtsolien fra Rønsbøl kan med fordel bruges til negle og neglebånd hele året igennem.