Få velvære i de kolde måneder
Foto: Getty

Få velvære i de kolde måneder

Når det danske vintervejr byder på kulde, regn, rusk og måske endda sne, er det vigtigt at vi plejer vores hud godt. For sund hud i vintermånederne kræver lidt mere for ikke at se trist og træt ud. Derfor bør skønhedsprodukterne også tilpasses vinteren.

Den bedste forebyggelse mod trist hud er at pleje huden hver dag - både morgen og aften. For sund hud i vintermånederne kræver lidt mere, for at bevare sin glød. Derfor har vi samlet en række produkter, der alle kan give huden den ekstra kærlighed, som den har brug for her i de kolde måneder.

Få sund hud og god samvittighedNIGHT CREAM – AHA, POMEGRANATE & ARGANOIL - Pris 180 kr.

Få sund hud med den økologiske natcreme fra Mikaka Skincare. Cremen indeholder adskillige aktive ingredienser, der fugter og plejer dit ansigt, så du kan vågne op med en blød og vitaliseret hud. Natcremen har en regenererende effekt, der skyldes indholdet af AHA frugtsyre, som findes naturligt i sukkerør og citrusfrugter. Den unikke kombination af eksklusive og økologiske olier fra argan, abrikos, mandel og solsikke er medvirkende til, at hudens forskellige lag plejes, hvilket fremmes af det naturligt forekommende squalane fra oliven. Derudover er der tilføjet granatæbleekstrakt, beroligende morgenfrue samt vitamin A, B og E, der booster din hud med beskyttende antioxidanter.

Udover at give dig sund hud med en kærlig hånd til din huds naturlige regenerering under søvn, er du medvirkende til at passe på dig selv og naturen ved at anvende produkter fra Mikaka Skincare. Ingredienserne er nemlig overvejende økologisk certificerede, og materialet er fra bæredygtigt skovbrug med vandbaseret tryk. Desuden støtter de fairtrade, velgørenhed og dyrevelfærd, og de har fokus på overkommelige priser med ønske om, at flere anvender økologi.

Frisk pleje hele dagen


Vitamin C Moisture Mist - Pris 149 kr.

Denne antioxidant spray-mist virker plejende, opfriskende og beroligende i en stresset hverdag. Den er supernem at bruge når som helst på dagen, både oven på dagcreme, solcreme eller makeup.

Den multifunktionelle ansigts-mist giver sund hud og holder den stærk og frisk, samtidig med at den forebygger ældning, giver glød, fugter, heler og beskytter. Ekstrakter af arnica og alantoin giver beroligende og helende virkning til stresset og sart hud. Misten indeholder C-vitamin Ester og et naturligt UVA-filter, der er udvundet af alger. Begge dele modvirker for tidlig ældning forårsaget af sol og forurening. Et absolut must for alle hudtyper, hvad enten du sidder ved skærm, ofte er udenfor, rejser eller bor i storbyen hvor huden udsættes for mange belastende miljøfaktorer. 

SOS Keratinprotein kur til neglene


RescueRXx™ - Pris 229 kr.

RescueRXx™ genopbygger og reparerer skadede og skrøbelige negle, og er blevet kaldt både tryllelak og mirakelprodukt på sociale medier. Hemmeligheden bag produktet er keratinprotein og jojobaolie, der styrker og genopbygger neglene, samt mandelolie der blødgør neglebåndet og gør neglen fleksibel.

Den giver hurtige resultater ved blot at bruge den to gange dagligt.

Anvendelse:
Rystes grundigt før brug og pensles på neglen hvorefter produktet masseres forsigtigt på neglen. Skal bruges på naturnegle uden neglelak på. Anvendes 2 gange dagligt i 1-4 uger. RescueRXx™ eliminerer ikke behovet for negleolie, så brug den sammen med SolarOil™ for bedste resultat. Lad produktet virke i 30 min. Inden hænderne udsættes for vand eller olie.

Naturlig hudpleje, der løser alle dine hudproblemer.Alexandria Travelkit, 4x28 g. - Pris 219 kr.

Hvis du er træt af tør hud, indgroede hår, urenheder og andre problemer, kan Alexandria hjælpe dig til at få en sund hud.

Alexandria er en naturlig produktserie, udviklet til bodysugaring og kan købes på professionelle spaer og hudplejeklinikker landet over. Uanset om du får udført hårfjerning med sugaring eller ej, vil du elske Alexandrias effektive men skånsomme produkter. Deres scrub er lavet på lægende salt fra Det Døde Hav og naturlige olier. Muddermasken er naturlig ungarnsk mudder, kendt for sine terapeutiske egenskaber, og Phenomen-all salven er uundværlig til alle typer hudproblemer som indgroede hår, tør hud og neglebånd, strækmærker, ar mm.

Prøv Alexandrias favoritter af i praktiske rejsestørrelser, som du kan have med dig overalt.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf: 39272319

Økologisk Hybenkerneolie fra Naturligolie - til moden hud, fine linjer og rynker


Økologisk Hybenkerneolie - Pris 125 kr.

Naturlig pleje er nøglen til frisk og sund hud. Gennem livet skifter hudens behov for pleje, og i takt med alderen, kræver huden gradvist mere fugt og næring end tidligere. Vi oplever, at hudens evne til at forny sig selv forringes og som resultat heraf, ser vi fine linjer, rynker, tendens til tør hud og en mere trist eller ujævn hudtone end tidligere.

Et sikkert match til pleje af moden hud, er den økologiske hybenkerneolie fra det danske mærke Naturligolie. Denne hybenkerneolie er rig på A-, C- og E-vitamin samt de essentielle fedtsyrer, omega-3 og omega-6. Disse naturlige aktive indholdsstoffer tilfører din hud styrke, elasticitet, glød og fornyet evne til at regenerere hudens celler.

Hybenkerneolien er en tør olie, der absorberes hurtigt i huden. For optimal effekt masseres hybenkerneolien nænsomt ind i ansigtet og på halsen morgen og aften.

Læs mere om økologisk hudpleje på naturligolie.dk

Lange og fyldige vipper med unik vippeserum fra Sanzi Beauty

Sanzi Beauty øjenvippe serum - Pris 590 kr.

Som kvinde ønsker vi alle at få smukke bambi vipper, der kan fremhæve vores øjne på en særlig måde, som gør at vi føler os tilpas med vores udseende.

Dette kan du opnå ved brug af Sanzi Beauty vippeserum. Ved et forløb over 12-16 uger kan du opnå at få længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde.

Med den patenterede peptid formel i Sanzi Beauty, samt de ekstra tilsatte komplekse ingredienser, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt til at opnå det bedste resultat for dine vipper.

Du skal blot én gang dagligt påføre serummen på dine vipper, efter at du har renset dem fri for makeup. Vi anbefaler at du bruger en oliefri makeupfjerner, da serummen derved lettere kan trænge ind i hårsækkene, og stimulere væksten.

De første resultater vil oftest kunne ses efter 6-8 ugers brug, og bedste resultat opnås ved brug i 12-16 uger

Luksuriøs creme, der giver silkeblød og sund hud

Sensai Cellular Performance Cream 40 ml - Pris 995 kr. vejl.

Cellular Performance Cream er bemærkelsesværdig for sin meget fyldige og luksuriøse konsistens, der indhyller huden i et rigt og fugtgivende slør uden at virke fedtende. Huden efterlades smidig og dybt gennemfugtet med en silkeblød finish og smuk udstråling.

Cremen indeholder Sensais Advanced CPX Vital Ekstrakt, der med Collagen Booster og botaniske ingredienser har en holistisk tilgang til at modvirke alle ældningstegn på celleniveau.

Sensais signaturingrediens er den kostbare Koishimaru silke, der både tilfører, fastholder og stimulerer hudens egen produktion af fugt (hyaluronsyre)og giver silkeblød og sund hud.

Cellular Performance Cream kan anvendes dag som nat.

Bibehold ungdommens glød 


Dr. Grandel Cell Repair - Pris 170 kr.

Med Cell Repair fra DR. GRANDEL kan du bibeholde ungdommens glød i huden. Med stamceller fra æble og grape, sætter du ældningsprocessen i huden i stå, samtidig med at  squalane fra oliven styrker hudens modstandskraft og giver en ungdommelig udstråling til huden.

Med tre ampuller, som benyttes hver anden dag i seks dage, vil din hud blive dejligt opfrisket og godt beskyttet mod vinterens frost og kulde.

Hele ampullens indhold påføres på ansigt, hals og bryst, på rengjort hud.

Ampullerne fra DR. GRANDEL kan købes på apoteker over hele landet. Find forhandler her.