sponsoreret indhold
Få den rette behandling og vejledning af en af landets dygtige ergoterapeuter.
SPONSORERET indhold

Få den rette behandling og vejledning af en af landets dygtige ergoterapeuter.

Døjer du med udfordringer som smerter, stress eller angst? Med den rette behandling kan du komme dine problemer til livs.

26. okt. 2020 | Sundhed

Flere døjer med smerter – måske på grund af en arbejdsskade, tidligere sygdom, stress eller et uheld. Få den rette behandling og vejledning af en af landets dygtige ergterapeuter.

Vi lever i en tid, hvor der er vendt op og ned på vores hverdag. En sådan omvending kræver, at vi indstiller os på en anderledes dagligdag, flere har f.eks. været nødt til at arbejde hjemmefra. Men ikke alles hjem byder på ordentlige betingelser for kontorarbejde. Med den rette rådgivning fra en ergoterapeut kan du heldigvis få vejledning i alt fra inventar, indretning og belysning. Ergoterapi er dog ikke kun en behandlingsform mod fysiske gener. Den har i sin helhed til formål at fremme den enkeltes sundhed og livskvalitet gennem praktiske, fysiske og intellektuelle aktiviteter. Behandlingen anvendes blandt andet også til noget alt for mange danskere rammes af: stress og angst. Ud over det er ergoterapi også oplagt for folk, der har været ude for invaliderende uheld eller sygdomme, der betyder, at de basale ting i hverdag skal indrettes ud fra en række særlige behov. Døjer du eller nogen af dine nærmeste med udfordringer, der kan afhjælpes med ergoterapi, så tjek denne liste over nogle af landets dygtige ergoterapeuter.

En naturlig vej til mental sundhed 
annette_nygaard_1_6821.jpg
Ergoterapeut og narrativ supervisor Annette Nygaard har som vision at fremme den enkeltes mentale sundhed. Annette Nygaard tilbyder strukturerede forløb i naturen som metode til at reducere stress, mental træthed, angst og depressioner. Ved hjælp af meningsfulde aktiviteter i naturen og samvær med andre, vil du som deltager opleve at få ro, øget fysisk velvære og en fornyet livsenergi.
Lyder det som noget for dig, så læs mere her www.ergonatur.dk

Ud over sine behandlingsforløb tilbyder Annette Nygaard tværfaglig supervision og undervisning af ansatte indenfor hele det sociale arbejdsområde. Hun brænder for et værdigt og respektfuldt samarbejde med borgerne og et godt psykisk arbejdsmiljø for de ansatte.

Se mere på www.annettenygaard.dk under menu supervision/undervisning og faglig implementering

Meningsfuld behandling mod stress karinaolsen_stressfoto.jpgDen rette professionelle hjælp kan hjælpe dig ud af en stresset tilstand. Ergoterapi behandler både kroppen, hjernen og sanserne – og med en grundig undersøgelse af din hverdag, får du kyndig vejledning i meningsfulde aktiviteter og metoder, der hjælper dig ud af en vanskelig periode.

Når først du ved, hvad du kan gøre for dig selv, desto lettere er det også at handle- og behandle. Husk, at stress kan opstå af mange forskellige årsager og kan også være en følge af andre sygdomme eller livssituationer.

Gør noget ved dine udfordringer nu, og få mere livsglæde i hverdagen
Ergoterapi – så du kan leve livet, hver dag.

Certificeret Silversplint Expert og Speciale ergoterapeut i håndterapikcpedersen-614x450.jpgKirsten har undervist både studerende og færdige ergoterapeuter samt tværfaglige grupper. Endvidere har hun modtaget Ergoterapeutforeningens anerkendelse som specialist i håndterapi og er medforfatter på forskellige bøger vedrørende ortopædkirurgisk og reumatologisk genoptræning af patienter.

Kirsten har mere end 30 års erfaring som ergoterapeut og 26 års erfaring med at drive egen virksomhed. Til daglig er hun både at træffe på telefonen i hendes webshop hvor hun sælger hjælpemidler, kompressionsbeklædning, arvævsbehandling, skinner/bandager og træningsredskaber samt i Ergoklinikken, hvor hun har patienter.

Ergoterapi i hjemmets trygge rammerkbhErgoterapi.jpgKøbenhavns Mobile Ergoterapi tilbyder træning i eget hjem til borgere med hjerneskade. Træningen tager udgangspunkt i borgerens ønsker og behov, for at forbedre eller bevare deres nuværende funktioner til at udføre deres betydningsfulde aktiviteter f.eks. lave mad, spise og drikke, vaske sig, handle ind, deltage i sociale aktiviteter og meget mere. Erfaring viser, at der sænker sig en helt anden ro hos patienten, når træningen foregår i hjemmet, hvor man føler sig tryg og kender omgivelserne.

Københavns Mobile Ergoterapi fokuserer på vigtigheden af at leve det liv, man har efter en skade – et liv, der både rummer muligheder, og begrænsninger man må acceptere.

Tag styringen over din angst med ReBond konceptetRebekkaBondegaard_rebond_altfdamerne_614x450pix_1.jpg Angst styrer og lammer i hverdagen for rigtig mange danskere. Måske har du selv mærket et skræmmende angstanfald eller er bange for, at et anfald skal overmande dig. Frygten begrænser – og du kan føle dig utilstrækkelig – måske endda flov over ikke at være den arbejdstager, veninde, mor og partner du ønsker.

Sådanne følelser er almindelige, men ReBond konceptet hjælper dig til at finde ud af, hvordan du med naturlige redskaber kan forebygge din angst og tackle akutte anfald. I stedet for at angsten styrer dig – kan du lære at tage kontrollen, så du kan leve den hverdag, netop du ønsker.

Indret din kontorplads, så du undgår arbejdsskadersidsundt_nytbilledemitzilsermac.jpgSid Sundt er en lille, specialiseret virksomhed med ergonomikonsulent Mitzi Falkenberg i spidsen, som hjælper dig med at indrette din kontorarbejdsplads.

Arbejde ved computeren kan sammenlignes med fabriksarbejde. Vi udfører dagligt 6, 8 eller måske 10 timers gentagne bevægelser foran computeren – uden vi bemærker det. Mange bliver først opmærksomme på gener, når kroppen begynder at sige fra.

Sid Sundt hjælper dig med at indrette din kontorplads – både hjemme og på dit arbejde, så dine fysiske belastninger minimeres, og du derved mindsker eller undgår skader. Samlet set vejleder Sid Sund i inventar, indstilling, placering og belysning.