5 retter, der hjælper med overskud i hverdagen

5 retter, der hjælper med overskud i hverdagen

5 retter, der hjælper med overskud i hverdagen

Annonce: Sund kost og motion er og bliver svaret, når du vil skabe mere overskud i hverdagen. En god ide er bl.a. at sørge for protein og kulhydrater. Få fem lette retter med proteinrigt brød.

Dit overskud i hverdagen er afhængig af en sund og mættende kost, ligesom regelmæssig træning også kan spille en signifikant rolle. Men kosten kan faktisk spille en endnu større rolle end selve træningen.

Hvis din træning skal være allermest effektiv, kræver det den rette kost. Her er protein og kulhydrater essentiel, da det kan øge din stofskifteforbrænding, alt imens det holder dig mæt i længere tid.

En god ide er derfor, at du sørger for, at kosten indenholder kulhydrater og proteiner. Disse er ekstra længe om at blive omsat, hvilket betyder, at du holdes mæt i længere tid, mens dit stofskifte kommer på arbejde.

Schulstad Levebrød har lige nu lanceret en helt ny brødtype – Levebrød Proteinrig – hvor proteinindholdet er højt.

Få her fem opskrifter med proteinrigt brød og kulhydrater til morgen, middag og aften. Brød er en god tilføjelse til et måltid, da det er med til at sikre både mæthed og overskud. Levebrød følger i øvrigt de officielle kostråd om grove og langsomme kulhydrater. Udover et højt proteinindhold, så er Levebrød Proteinrig både Nøglehulsmærke® og har Fuldkornslogo.

Morgenmaden:
Yoghurt eller skyr med hjemmelavet müsli af ristet rugbrød i tern, chiafrø, sesamfrø, solsikkekerner, tørret tranebær drysset med kanel. Tilføj Schulstads Levebrød Proteinrig Rugbrød.Frokost:
Quinasalat med mango, gulerod, chili og basilikum. Dertil en Levebrød Proteinrig Rugbrødsbolle.Varmrøget laks rørt med ingefær og skyr på salat på Levebrød Proteinrig Rugbrød.Mellemmad:
Æble, mandel salat med lakridspulver og En Levebrød Proteinrig Rugbrødsbolle.Aftensmad:
Bagt laks med chilicrumble og spidskål/æblesalat samt en Levebrød Proteinrig Rugbrødsbolle.Schuldstad Levebrød er både Nøglehulsmærket og har Fuldkornslogo.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kost