Find de bedste privathospitaler

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Adeas, Søernes Privathospital, Skovhus Privathospital, Mølholm, PrivatHospitalet Danmark, Capio, Aleris Hamlet, ACure Privathospital, CPH Privathospital & Hejmdal Privathospital.

Find de bedste privathospitaler

Behandlingen på de offentlige sygehuse er en del af vores velfærdsydelser, som vi med rette kan være stolte af, men ventetiden kan ofte være lang, og fordi behandlingen skal tilgodese alle, er det ikke muligt at betale for en hurtigere eller individuel behandling.

Det kan man på et af vores mange privathospitaler. Her kan man se frem til en personlig og professionel behandling, hvor patienten er ultimativt i fokus.

De danske privathospitaler har ofte kort eller slet ingen ventetid, og med færre patienter pr. ansat kan privathospitaler tilbyde en tryg og omsorgsfuld behandling gennem hele forløbet.

Vi har samlet en række af de bedste privathospitaler i Danmark, som tilbyder professionel behandling af alle former for sygdomme og lidelser.

Kort ventetid på hjælp til psykiske lidelserHejmdal_922a7250.jpg

Er du bekymret for dig selv eller et familiemedlem?

Hvis du er i tvivl, om du eller en pårørende har brug for hjælp, kan du booke en uforpligtende vurderende samtale på Hejmdal Privathospital. Her kan du vende dine bekymringer med en højtkvalificeret fagperson.

Vi varetager både udredning og behandling, har korte ventetider og mange års erfaring i at hjælpe børn, unge og voksne med psykiske lidelser og udfordringer.

Vores team består af psykiatere, psykologer, sygeplejersker og andre stærke fagligheder, så patienter og pårørende får al hjælp samlet ét sted.

Vi er klar til at hjælpe på tlf. 36 16 05 00.

CPH Privathospital – omsorg, tryghed og førsteklasses behandlingCPH_NYALT_artikel_pic_logo.jpg

CPH Privathospital er det patienten, der er i centrum. De stiler i mod at tilbyde den absolut bedste behandling, hurtig udredning og et trygt efterforløb i indbydende rammer.

De laver bl.a. kosmetisk- og plastikkirurgi i trygge og sikre rammer, og har derudover 14 forskellige specialer, hvor du kan forvente:

 • Ingen/kort ventetid på konsultation og behandling
 • Bedst dokumenteret behandling med det nyeste udstyr
 • Tryghed, omsorg og samme speciallæge igennem hele forløbet

CPH Privathospital blev grundlagt, fordi de ønsker at give patienter mulighed for at få: omsorg, tryghed og førsteklasses behandling - og hvor det ikke kun handler om at følge den gule stribe i gulvet.

Kom hurtigt tilbage til en aktiv og velfungerende hverdagacure_billede.jpg

aCure Privathospital i Lyngby - topmoderne, danskejet og lige tilpas i størrelsen til at skabe den rigtige tryghed.

Har du ondt i længere tid?
Har du svært ved at få en forklaring og diagnose hos egen læge?
Vi kan tilbyde dig konsultation hos erfarne speciallæger og skanning i bedste kvalitet, når DU har tid.

Alle patienter er velkomne både privat og offentligt henvist. Med mange års erfaring og operativ træning kan vi hurtigt hjælpe vore patienter tilbage til en aktiv og velfungerende hverdag.

Vi udreder og behandler med nyeste apparatur og viden for lidelser i ryg, led og muskler, mavetarmkanal og nervesystem og har mere end 25 højt specialiserede læger tilknyttet.

Kontakt os gerne for nærmere information.

98% af patienterne anbefaler Aleris-HamletAlaris_ahh-laeger-614x450.jpg

Aleris-Hamlet er Danmarks største kæde af privathospitaler. Vi har mere end 100.000 patientforløb om året inden for mere end 30 specialer. Sammen med det offentlige hospitalsvæsen er vi en del af danskernes sundhed og trivsel, og vi deltager i forskning og uddannelse af sundhedspersonale.

Vi har stort fokus på, at alle vores patienter skal føle sig velkomne, føle at behandlingsforløbene er enkle, og fremfor alt føle sig trygge gennem hele forløbet. Derfor er vi også meget stolte af, at 98% af vores patienter vil anbefale os til andre.

Vi tror på, at alle skal have et valg, når vi taler sundhed, og i Aleris-Hamlet står vi altid klar med det rette behandlingstilbud i højeste kvalitet hos vores dygtige og erfarne specialister.

Læs mere om vores sundhedstilbud.

Få den samme speciallæge gennem hele forløbetcapio_alt_for_damerne_bt_614x450.jpg

Hos Capio – et af landets største privathospitaler med 5 hospitaler på tværs af Danmark – bliver du behandlet af nogle af landets mest anerkendte speciallæger. Hospitalets tilbud rækker lige fra gynækologi og hudspecialister over behandling af rygsmerter og idrætsskader til kosmetisk kirurgi.

Hele 99 % af Capios patienter ville anbefale hospitalet til andre.

Capios plastikkirurger er alle erfarne specialister, der stiller mindst lige så store krav til resultatet, som du selv gør. Derfor følges du også af samme læge fra start til slut. Den kosmetiske behandling har altid som mål at skabe et naturligt og harmonisk resultat, og din tryghed igennem forløbet er altid i centrum.

Er ventetiden i det offentlige over 30 dage, kan du henvises til Capio, ligesom du kan komme via sundhedsforsikring eller som privatbetaler.

Din sundhed er vores ekspertisePrivathospDanmark_foto_alt_for_damerne2.jpg

Har du ondt i knæ, skulder, albue eller ankel, kan du trygt komme til os. Vi tilbyder alt indenfor ortopædkirurgiske operationer, så du hurtigt kan vende tilbage til jobbet eller genoptage dine fritidsinteresser.

Lider du af hovedpine eller migræne, kan vores dygtige neurolog tilbyde behandling som ofte fører til markant smertereduktion og dermed øget livskvalitet.

Har du en sundhedsforsikring, kan du hurtigt komme til en undersøgelse.

Indenfor de fleste specialer er der ingen eller meget kort ventetid, bl.a. til:

 • Albue- og skulderoperationer
 • Ankel og fodoperationer
 • Børnesygdomme
 • Gynækologi
 • Ultralyd
 • Hofte- og knæoperationer
 • Hovedpine/migræne
 • Hudsygdomme
 • Mave-tarm
 • Plastikkirurgi
 • Reumatologi

Privathospitalet Mølholm - optimal behandling i hjemlige omgivelserPHM_Drone4_ALTonline_614x450_300dpi_logo.jpg

Mange patienter fortæller, at vores hospital virker mere hjemligt end et typisk hospital. Det er vi meget glade for og stolte af.

Det er vores mål, at patienten skal føle sig tryg og hjemme. På Privathospitalet Mølholm er al ventetid skåret ned til et minimum, vores medarbejdere sørger for, at, al behandling og koordinering sker så optimalt og effektivt som muligt.

Alle, fra servicepersonalet over sygeplejersker, speciallæger og specialister, har et stort personligt engagement i hospitalet. Det handler om udtalt ansvarlighed, vilje og stolthed. Vi tror på, at omgivelser og personlig behandling betyder meget for den bedste oplevelse og behandling.

Helhedsorienteret behandling til psykiatriske problematikkerskovhus_ph_ann.jpg

Alle kan i perioder have det svært, og til tider har man brug for hjælp for at løse sine udfordringer.

Skovhus Privathospital er et psykiatrisk privathospital for børn, unge og voksne. De behandler psykiatriske og adfærdsmæssige problematikker som depression, skizofreni, ADHD og misbrug.

På Skovhus arbejder al personale med en helhedsorienteret behandling, hvor terapi og psykiatrisk behandling går hånd i hånd med supplerende behandlingsformer som akupunktur, mediyoga og hjernetræning.

Den psykiatriske behandling står aldrig alene, og patientens pårørende spiller en central rolle i patientens udvikling under behandlingsforløbet.

Hospitalet er beliggende i Nykøbing med ambulante klinikker i hele Danmark.

Den bedste behandling i de bedste rammersoernes_sp_alt_dk.jpg

Det nye Søernes Privathospital er indrettet i en smuk gammel villa på Frederiksberg i København. Fra opvågningsstuen på første sal kan patienterne nyde den fineste udsigt ud over Sankt Jørgens Sø.

Hospitalet er ejet og drevet af læger, der alle deler visionen om at tilbyde den bedste behandling i de bedste rammer.

Derfor minder Søernes Privathospital faktisk også lidt mere om et boutique-hotel end et egentligt hospital. Formålet er at give patienterne professionel behandling – og en varm og tryg oplevelse.

Søernes Privathospital tilbyder de fleste specialer og har samlet et team af eksperter inden for bl.a. plastikkirurgi, søvnudredning samt ortopæd- og idrætskirurgi.

Se mere her.

Individuel behandling med fokus på din naturlige skønhedAdeas_hud--2.jpg

Hos Privat hospitalet Adeas udføres kosmetiske behandlinger af nogle af Danmarks dygtigste hudspecialister. Der tilbydes en ekspertise, som kun sjældent ses i den kosmetiske branche.

Ud fra behov skræddersyr de en individuel plan med fokus på at fremme din naturlige skønhed og forbedre hudens kvalitet. Der leveres naturlige resultater, og der er sat god tid af til alle kunder, så der er rig mulighed for at tale om ønsker og forventninger.

Det dermatologiske team Christina og Louise har mange års erfaring inden for hudspecialer og kosmetiske behandlinger.

Det dermatologiske og kosmetiske team glæder sig til at tilbyde dig en behandling i trygge rammer i deres afdeling i Parken på Østerbro.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjertet