Find roen med yoga
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Blå himmel YOGA, LilleYogaHus, Moonchild Yoga Wear, Nice2Wear, Yoga Collective, Your Yoga Shop & Kropsform.

Find roen med yoga

Lever du en lidt for travl hverdag, og har du svært ved at mærke dig selv, kan yoga være noget for dig.

Yoga har en dæmpende virkning på stress, angst og depression, bl.a. fordi det aktiverer det parasympatiske nervesystem, der sørger for at berolige kroppen, når den er stresset.

Yoga er et 5000 år gammelt indisk træningssystem til indøvelse af åndedrætsteknik, kropsstillinger og moralske forskrifter. Formålet med yoga er at opnå Samâdhi, som er en form for salighed eller forløsning for udøveren. Det hele kan lyde en smule hokuspokus, men yoga kan også bruges som fantastisk styrke- og smidighedstræning som supplement til fx crossfit, fodbold eller håndbold.

Vi har samlet en række yogashops og studioer, som både tilbyder bæredygtigt udstyr og et stort udbud af yogahold.

Køb bæredygtigt yogatøj og hjælp udsatte kvinderMoonChild2_AltfDamerne1.jpgKom godt igang med Yoga med behageligt tøj fra danske Moonchild.

Moonchild er et lille dansk firma, der designer skønt yogatøj i bløde materialer. Alt deres tøj produceres i Portugal på miljøcertificerede fabrikker, og deres kombination af farver og materialer er perfekte til yoga og pilates.

Når du køber Moonchild's produkter støtter du samtidig organisationen Women for Women, der hjælper udsatte kvinder med at starte egen virksomhed, så de kan forsørge deres familier.

Vi anbefaler de skønne Seamless Leggings fra Moonchild, som har høj talje, god pasform og findes i flere smukke farver.

Se det skønne yogatøj på Moonchild's webshop.

Prøv aerial yoga i hjertet af Østerbroblaahimmelyoga2.jpgOplev en gang ægte kvalitetsyoga med nærvær, personlig instruktion og en uhøjtidelig stemning, hvor alle kan være med.

Blå himmel YOGA ligger lyst og lækkert på Strandboulevarden i hjertet af Østerbro. Et hyggeligt lille yogastudie med små hold og egen cafe.

Vi har et alsidigt udvalg af yogahold, herunder aerial yoga, hvor man dyrker yoga i en slynge ca. 1 meter over jorden, som det kan ses på billedet herover.

Vores yogalærere er alle højtuddannede og har masser af erfaring. De vil derfor kunne hjælpe dig med at komme i gang (eller komme videre) fra lige netop dit udgangspunkt.

Yogaunivers med fokus på børnenes fysiske og mentale sundhedlille_yogahus_NY.jpgLilleYogaHus i hjertet af Amager Strand er et helhedsorienteret sundheds- og yogaunivers med børneyoga, terapi og mindfulness, der bringer mere fred og ro til at vokse og gro for børn, unge og deres voksne. 

Som pioner inden for børneyoga i Danmark tilbyder vi med 31 års yogaerfaring en dybdegående uddannelse til børneyogalærer, samt udbyder en bred vifte af professionelle kurser og efteruddannelser for alle, der brænder for at gøre en forskel for børns fysiske og mentale sundhed og fremme deres læring.

Vi er desuden specialister i yogaterapi til børn med særlige behov (ADHD, Autisme mv.) samt børn & unge, der oplever angst, depression, stress og depression.

I vores dejlige lokaler kan du få roen ind under huden og udover flere ugentlige børneyogahold, booke massage/kropsterapeutiske behandlinger samt Ayurvediske sundhedskonsultationer.

Velkommen indenfor i vores skønne yoga hus, hvor der er tid til dig.

Shop yoga- og pilatesudstyr til skarpe priser
NDweb_yoga_alt.jpgKropsform.dk er en af Danmarks største helse-, fitness- og velværdsshops.

Vi har et kæmpe udvalg af yoga- og pilatesudstyr af høj kvalitet til særdeles skarpe januar-priser.
Starter du til Yoga i 2020? Vi har alt, hvad du behøver, for at komme i gang.

Kom i zen med bæredygtigt yogaudstyr
nice2wear_alt_for_damerne_2020.jpgHos Nice2Wear skal alle have mulighed for at komme i ZEN, så her finder du dit YOGAUDSTYR til superskarpe priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I vores brede udvalg finder du yogamåtter i kork til under 300,- kr., Indiske vintage saritæpper til under 400,- kr., bærestop i naturlæder til under 200,- kr., smukke korkyogablokke, lavendelduftende øjenpuder og meget mere.

Du finder også miljøvenligt yogatøj lavet i bambusviscose og genanvendt plast.

En stor nyhed i 2020 er at vi netop er blevet eneforhandler af de smukke, bæredygtige korksandaler fra ”Original Cork”. Se dem, og alt det andet lækre yogaudstyr på: nice2wear.dk/original-cork

Lær at mærke dig selv gennem yogaYogaCollective_lotus_sal_yc.jpgHos Yoga Collective i Aarhus har du tid til dig selv. Vi tror på, at yogaen er vejen til at finde nærvær og ro. Yoga gør os bedre til at slippe tankestrømmen og være mere tilstede i kroppen og nuet.

Gennem yogaen kan du blive bedre til at mærke og sanse dig selv, og måske lærer du endda dig selv lidt bedre at kende.

Hos os er der plads til dig, lige meget hvor smidig eller usmidig du er, og hvor ofte du deltager.

I vores hyggelige studie kan du gå til vinyasa og hatha yoga, yin yoga og blid yoga. Vi har over 20 klasser om ugen. Se vores skema her.

Alt til yoga fra miljøbevidste producenter
YourYoga_yogatops_4806.jpgKender du Your Yoga Shop?

Uanset om du skal bruge et par yogabukser, et helt nyt outfit eller udstyr til din yogapraksis, har vi et bredt & farverigt udvalg fra miljøbevidste producenter.

Tøjet er i økologisk bomuld og bambus, så det både er hudvenligt, behageligt, funktionelt og produceret med omtanke – både for dig og for vores klode.

Vi kalder det ”at shoppe med hjertet” hos youryogashop.dk

Her finder du alt fra yogamåtter til yogabælter, yogapøller, blokke, tasker, tæpper, øjenpuder m.m. i økologiske og miljøvenlige materialer samt sunde drikkeflasker.

Til din meditationspraksis har vi meditations puder, måtter, bænke & klangskåle.

Se, hvad vi ellers skriver om: Yoga og Yogaøvelser