FIT festival: Sporty streetstyle
Foto: Camilla Natascha Nivaro

FIT festival: Sporty streetstyle

Selv om Roskilde Festival måske ikke er verdens mest fitte festival, var der masser af chikke og sporty damer på årets festival. Bliv inspireret af dem her.

Hvis man absolut skal brokke sig lidt, og det skal man jo helst som dansker, så var der måske lige lovlig meget urinstøv i forhold til, hvad godt var på årets Roskilde Festival, men solen skinnede stort set fra en skyfri himmel hele festivalen, og det gav plads til ja-hatten, smukke smil på sommerbrunede, unge mennesker, klædelig kamuflage i form af chikke shades på tømmermændsklattede øjne og ikke mindst frit valg på alle hylder, hvad outfit angår.

Gummistøvlerne var parkeret derhjemme, og sneakers det foretrukne valg på fødderne af festivalens gæster. Og det er jo lige noget for et FIT magasin som os. Vi har spottet sporty damer i sneaks og casual, cool outfits.

Christel, dj og forfatter. Hvorfor ikke flashe en tight og tonet mave, hvis man har taget sådan en med på Roskilde Festival? Pift dit afslappede, atletiske look op med røde læber.

Maria, dj. Giv et underspillet, sporty look kontrast med et par flashy sneaks.

Elaine, designer. Kombinér en feminin kjole med chunky detaljer, som Elaine gør med sin kjole og taske, der er eget design.

Camilla, projektleder. Perfekt festivalhår, solkysset hud, et smil på læberne, en florlet top og lidt leopard på fusserne. Opskriften på et boho-street look.

Camilla, redaktionschef på FIT LIVING. Er det White Sensation eller Roskilde Festival? Vi elsker optimismen i at rocke et hvidt look på festival.

Josephine, studerende. Sports-bh, overalls og en hot bun. Et all American hit – undtagen, når du skal tisse.

Sahra, eventkoordinator. Spice et sandy look op med røde detaljer og kamuflage.

Le, dj og CEO. Sommerens absolut bedste accessory: Lange, slanke, solbrune ben. De skal selvfølgelig fremhæves af korte shorts som disse i denim.

Sara, chefredaktør på FIT LIVING. That orange feeling! Vores smukke chefredaktør matcher festivalen perfekt.

Camilla, redaktionschef på FIT LIVING. Giv en feminin kjole modspil med en rå statement-hoodie som denne fra Balenciaga.

 Ann-Marie, læge. En afslappet T-shirt, blomstret nederdel, sneaks og festivalens måske mindst fitte accessory – en white russian milkshake fra Hansen is! Mmm…

Stine, butiksindehaver. Hvis du, som Nakeds smukke boss, alligevel svømmer i de mest eftertragtede sneakers, kan du jo lige så godt bare flabe den rundt på Roskilde i et par Nike React. Jason Markk (rens til sneakers) var eftersigende en god ven dagen efter …

Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj, Stil og Festival