Tor Andersen og Jan Svensson

Foto: Klaus Rudbæk Jan Svensson og Tor Andersen er klar med en ny omgang FIT LIVE bootcamp.

FIT LIVE

Vil du have mere energi og god form? Kom med på FIT LIVES bootcamp

Vil du gerne i form og have strammet kroppen op efter en skøn sommer? Vi gentager succesen med FIT LIVES bootcamp, hvor du både får livetræning online, motiverende fællesskab og sunde madopskrifter.

Hvis der er noget, corona-krisen har lært os, er det at være sammen på andre måder, end vi plejer. I det sidste halve år har det især været populært med digitale live-events, hvor vi har kunnet træne sammen, synge sammen og grine sammen.

Og netop live-konceptet er grundlaget for FIT LIVE bootcampen, som er fire uger med online-træning, inspiration til sund kost og motiverende fællesskab med de andre bootcampere.

”For nogle vil det handle om at tabe sig og for andre, hvad de mærker på deres humør og krop. Og under corona-nedlukningen opdagede vi, at det betyder noget, at vi træner sammen – også selv om vi ikke er fysisk sammen," siger instruktør Jan Svensson, som sammen med Tor Andersen udgør den dynamiske trænerduo i bootcampen.

”Træningsfællesskaber kan nemlig sagtens opstå, selv om det foregår via computeren eller fjernsynet. Det gør noget godt for motivationen at vide, at tre gange om ugen er det holdtræning - også selvom det foregår online. Og det smukke ved at samles online er, at vi kan få hele landet med til en time, hvor der kommer sved på panden og smil i ansigtet,” siger instruktør Tor Andersen.

Jan Svensson og Tor Andersen står for de 12 træningspas, deltagerne skal igennem. Træningen varierer mellem puls, styrke og mobilitet, og de kan alle laves derhjemme på stuegulvet. Det eneste, du behøver, er en træningsmåtte.

”Hver uge har et nyt tema; vi begynder med at kickstarte kroppen, ugen efter er der fokus på cardio og bevægelighed, tredje uge handler om styrke og vejrtrækning, og den sidste uge giver vi den fuld gas.”

Det får du på FIT LIVE Bootcampen

 • 12 live træningssessions (som du kan træne live online, og ellers når du vil) med to professionelle trænere, Tor Andersen og Jan Svensson.
 • En kostplan, der hjælper dig godt i gang med en sundere livsstil.
 • Opskrifter på sund og nem mad.
 • Inspiration fra fire kendte og sunde gæstetrænere.
 • Lukket online-fællesskab med instruktørerne og de andre deltagere.
 • Guidet meditation.

FIT LIVE bootcampen starter d. 30. august 2020 og koster 349 kr. Tilmeld dig på vores online-platform på Boon.tv/fitlive

Kalorieberegnede opskrifter & kostplan

Deltagerne får sammen med live-træningen hver uge tilsendt en kostplan og opskrifter, som er kalorieberegnede. Følger man kostplanen, vil man tabe sig i løbet af de fire uger, men man kan også vælge bare at lade sig inspirere til en sundere livsstil.

”Hvis man vil tabe sig, er bootcampen en oplagt mulighed for det, men alt, hvad vi gør, handler om at finde glæden ved at træne. Vores træning ”narrer” dig, så du pludselig har lavet 300 squats, uden du opdagede det, fordi du havde det sjovt imens. Det skal være sjovt, ellers varer motivationen ikke ved,” siger Jan Svensson.

Deltagerne bliver også medlem af en lukket Facebook-gruppe, hvor de kan dele sejre og nedture med hinanden, og hvor instruktørerne løbende vil komme med inspiration og svare på spørgsmål. Hvis man ikke har mulighed for at være med til live-træningerne, er videoerne tilgængelige bagefter.

FIT LIVE bootcampen starter d. 30. august 2020 og koster 349 kr. Tilmeld dig på vores online-platform på Boon.tv/fitlive

Det siger tidligere deltagere om bootcampen

Mette Line Braad, 48 år, advokat

“Jeg synes, onlinetræning er megafedt, fordi jeg kan træne, når jeg selv vil. Jeg er ikke afhængig af faste tider, men kan træne, så det passer med mit arbejde og fritid. Selvom jeg gennem FIT LIVE ikke står ansigt til ansigt med trænerne Jan og Tor, føler jeg en form for nærhed med dem. Ulempen er, at man ikke kan se de andre, der træner og på den måde blive presset af andre til selv at yde mere. Men jeg synes faktisk, at jeg er god til at piske mig selv, og jeg kan mærke, at jeg rent fysisk er blevet meget bedre.”

Anita Takiar, 45 år, salgsdirektør

“Jeg har længe gerne ville i gang med at træne igen, men har været nervøs for at starte i et center i forhold til, om jeg kunne følge med på de andres niveau. Så jeg synes klart, at det er en fordel, at jeg med FIT LIVE kan træne derhjemme i trygge rammer og finde mit eget niveau. Jeg er blevet stærkere, har fået bedre kondition og tabt mig tre kilo. For mig har især live-delen været helt fantastisk. Jeg kunne godt følge træningsvideoer på nettet, men det er ikke det samme. Det motiverer mig, at det er live, og at jeg ikke ved, hvilke øvelser der kommer.”

Christina Borring, 48 år, pædagog og yogalærer

“Jeg løber en del, men synes, at det er kedeligt, så jeg trængte til at prøve noget andet og finde motivationen. Derfor meldte jeg mig til FIT LIVE, og jeg har virkelig været glad for det. Jan og Tor er dygtige trænere, der giver dig ordentlig vejledning til trods for, at du ikke står fysisk sammen med dem. Træningen er varieret og ikke mindst underholdende, og så er det en kæmpestor fordel, at jeg kan træne hjemme i min have i stedet for at skulle afsted til træningscenteret. Jeg kan bare være helt fri.”

Du kan også prøve bootcampen, FIT LIVEe. Læs mere og tilmeld dig her: boon.tv/fitlive

jan-tor-main.jpg

Om trænerne

Jan Svensson, 42 år

 • Har arbejdet 20 år i fitnessbranchen – primært som underviser i fitnesscentre og på danseskoler, conventions og træningsrejser.
 • Er instruktør ved ALT for damernes Dans Dig Glad-events og ALT for damernes Kvindeløb.
 • Skriver i ALT for damerne om kost og træning. 
 • Indehaver af træningkæden Power House.

Tor Andersen, 44 år.

 • Personlig træner og Reformer Pilates Master Trainer.
 • Skriver i ALT for damerne og FIT Living om kost og træning.
 • Indehaver af kæden Power House.
Se, hvad vi ellers skriver om: Træning, Træningsprogram, Kost, Kostplan og Vægttab