Tor Andersen og Jan Svensson
Foto: Klaus Rudbæk Jan Svensson og Tor Andersen er klar med ny FIT Live bootcamp.

FIT LIVE

Vil du have mere energi og god form? Kom med på FIT LIVES bootcamp

Sommeren står for døren, og inden det går løs med badesandaler, bikinier og badeshorts, har du mulighed for at få kroppen strammet op på FIT LIVES nye bootcamp, hvor du får både livetræning online, motiverende talks og sunde madopskrifter.

Hvis der er noget, corona-krisen har lært os (udover at vi har et tæt forhold til vores køleskabe og slikskuffer), er det at være sammen på andre måder, end vi plejer. I de sidste par måneder har det især været populært med digitale live-events, hvor vi har kunnet træne sammen, synge sammen og grine sammen.

Og netop live-konceptet er grundlaget for bootcampen ”Kom i form til sommer med FIT LIVE”, som er fire uger med online-træning og sund kost.

”For nogle vil det handle om at tabe sig og for andre, hvad de mærker på deres humør og krop. Og her i corona-nedlukninger har vi opdaget, at det betyder noget, at vi træner sammen – også selv om vi ikke er fysisk sammen," siger instruktør Jan Svensson, som sammen med Tor Andersen udgør den dynamiske trænerduo i bootcampen.

”Træningsfællesskaber kan nemlig sagtens opstå, selv om det foregår via computeren eller fjernsynet. Det gør noget godt for motivationen, som ellers kan hænge lidt i bremsen, når det lokale center er lukket ned. Og det smukke ved at samles online er, at vi kan få hele landet med til en time, hvor der kommer sved på panden og smil i ansigtet,” siger instruktør Tor Andersen.

Jan Svensson og Tor Andersen står for de 12 træningspas, deltagerne skal igennem. Træningen varierer mellem puls, styrke og mobilitet, og de kan alle laves derhjemme på stuegulvet. Det eneste, du behøver, er en træningsmåtte.

”Hver uge har et nyt tema; vi begynder med at kickstarte kroppen, ugen efter er der fokus på cardio og bevægelighed, tredje uge handler om styrke og vejrtrækning, og den sidste uge giver vi den fuld gas.”

jan-tor-main.jpg

Derudover får deltagerne besøg af fire kendte – og sunde – danskere, som elsker at træne. Skuespiller Ellen Hillingsø, sportsvært Josefine Høgh, tv-vært Thomas Skov og frisør Gun-Britt Zeller kigger nemlig forbi træningslokalet og sætter deres præg på indholdet.

Det får du på Fit Live Bootcampen

 • 12 live træningssessions (som du kan træne live online, og ellers når du vil) med to professionelle trænere, Tor Andersen og Jan Svensson.
 • En kostplan, der hjælper dig godt i gang med en sundere livsstil.
 • Opskrifter på sund og nem mad.
 • Inspiration fra fire kendte og sunde gæstetrænere, Ellen Hillingsø, Thomas Skov, Josefine Høgh og Gun-Britt Zeller.
 • Lukket online-fællesskab med instruktørerne og de andre deltagere.
 • 3 live-sessioner med inspiration til kost og træning, og hvor du kan få svar på dine spørgsmål om træning og sundhed.

FIT LIVE bootcampen starter d. 31. maj 2020 og koster 299 kr. Tilmeld dig på vores online-platform på Boon.tv/fitlive

”Jeg har været med på mange former for bootcamps, og det, der er godt ved sådan et forløb er, at man bliver kickstartet, og at man hurtigt kan mærke, at ens kapacitet øges. Kroppen er jo en fantastisk mekanisme, så hvis man målretter kost og træning, kan man ret hurtigt opnå resultater,” siger Ellen Hillingsø, der både elsker fysisk hård træning, løb og yoga.

Kalorieberegnede opskrifter & kostplan

Deltagerne får sammen med live-træningen hver uge tilsendt en kostplan og opskrifter, som er kalorieberegnede. Følger man kostplanen, vil man tabe sig i løbet af de fire uger, men man kan også vælge bare at lade sig inspirere til en sundere livsstil.

”Hvis man vil tabe sig, er bootcampen en oplagt mulighed for det, men alt, hvad vi gør, handler om at finde glæden ved at træne. Vores træning ”narrer” dig, så du pludselig har lavet 300 squats, uden du opdagede det, fordi du havde det sjovt imens. Det skal være sjovt, ellers varer motivationen ikke ved,” siger Jan Svensson.

kendisser.jpg

Josefine Høgh, som er en af gæstetrænerne, er tidligere professionel fodboldspiller og har været vant til at træne meget. Hun ser store muligheder i online-træning.

”Der er en kæmpe fleksibilitet i, at man ikke skal møde op et bestemt sted, men kan gøre det hjemme i stuen. Det har vi vildt meget behov for – især i denne tid.”

Som tidligere holdspiller minder hun om, at det er vigtigt at have træningskammerater til at bakke op.

”Det er motiverende, hvis man får lavet et fællesskab, hvor man har en begyndelse og en afslutning sammen, og så man kan dele sin motivation med hinanden undervejs. Man mister forpligtelsen, hvis der ikke er noget fællesskab. Så bliver man liggende på sofaen, siger Josefine Høgh.”

Deltagerne bliver også medlem af en lukket Facebook-gruppe, hvor de kan dele sejre og nedture med hinanden, og hvor instruktørerne løbende vil komme med inspiration og svare på spørgsmål. Hvis man ikke har mulighed for at være med til live-træningerne, er videoerne tilgængelige bagefter.

FIT LIVE bootcampen starter d. 31. maj 2020 og koster 299 kr. Tilmeld dig på vores online-platform på Boon.tv/fitlive

Om trænerne

Jan Svensson, 42 år

 • Har arbejdet 20 år i fitnessbranchen – primært som underviser i fitnesscentre og på danseskoler, conventions og træningsrejser.
 • Er instruktør ved ALT for damernes Dans Dig Glad-events og ALT for damernes Kvindeløb.
 • Skriver i ALT for damerne om kost og træning. 
 • Indehaver af træningkæden Power House.

Tor Andersen, 44 år.

 • Personlig træner og Reformer Pilates Master Trainer.
 • Skriver i ALT for damerne og FIT Living om kost og træning.
 • Indehaver af kæden Power House.
Se, hvad vi ellers skriver om: Træning, Træningsprogram, Kost, Kostplan og Vægttab