sommerben

Foto: Getty Spraytan, epilator, laser, sugarring. Vi har testet lækre behandlinger, der giver smukke sommerben.

Sådan får du flotte sommerklare stænger

Det er tid til at vise ben. Vi har derfor testet behandlinger, der giver dig silkebløde, brune stænger.

 

SUGARRING

BEHANDLING: Voksbehandling med sukker, hele ben, 50 min., 550 kr.
STED: Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg. Se mere på skodsborg.dk
OPLEVELSE: Dette er uden tvivl definitionen på et luksustreat. Ved ankomsten får du udleveret morgenkåbe, badetøfler og chiparmbånd, så kom i god tid, hop i poolen, lad saunagusen sætte gang i din blodcirkulation eller stress af i loungen inden behandlingen. Voks udført med sukker er mere nænsomt for huden, mindre smertefuldt, giver ingen indgroede hår og kræver kun en hårlængde på to millimeter.
EFFEKT: Tre uger efter behandlingen er dine ben stadig glatte. Sugaring kan anbefales til den travle kvinde, der hader hår, og som hellere vil forkæle sig selv med smerte og wellness i ét i stedet for at skrabe flere gange om ugen.
BONUS: Alle behandlinger på 50 minutter eller derover giver fri adgang til spaområdet og saunagus fra mandag til torsdag.

LÆS OGSÅ: Drik te, dyrk yoga + andre tips til at undgå hævede sommerfødder

LASER

BEHANDLING: Hårfjerning med laser, lår og underben, én behandling, 4.295 kr.
STED: Cosmo Laser & Skønhedsklinik, Ny Vestergade 1, 1. sal, København K. Se mere på cosmolaser.dk
OPLEVELSE: En laserbehandling består af ren, koncentreret lysenergi, hvis varme lys ødelægger hårsækkene. Resultatet er permanent, fordi ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Og det er klart, at når du brænder dine hår af, er det forbundet med en vis smerte. Især omkring anklerne, hvor hårene er ekstra kraftige, er den stikkende fornemmelse hidsig. Derfor får du en skumbold at knuge i de næsten to timer, som behandlingen tager, og det hjælper.
EFFEKT: Det er smerten værd! Efter kun to behandlinger, med en måneds mellemrum, er der allerede lidt længere afstand mellem hårene.
BONUS: Få samtidig fjernet hår under arme og i bikinilinje for kun 875 kroner per gang.

 

EPILATOR

BEHANDLING: Silk-épil 9 skinspa, Braun, 1.599 kr.
OPLEVELSE: Har du ikke prøvet epilator før, kan det godt være en smertefuld affære, men det er smerten værd – og heldigvis bliver smerten mindre med tiden. Med epilator har du hele tiden mulighed for at fjerne uønskede hår. Dine hår skal kun være 0,5 millimeter for at du kan bruge maskinen. Du kan derfor sikre dig glatte ben 24/7. Brug den medfølgende eksfolieringsbørste, der forebygger indgroede hår ved at fjerne de døde hudceller. Brug den tilhørende dybdemassagepude sammen med dine favoritprodukter, når du er i bad eller sammen med din bodylotion for at fuldende oplevelsen af flotte, glatte sommerben.
EFFEKT: Efter første behandling kan du godt få irriteret hud, men det forsvinder hurtigt. Herefter har du glatte ben i op til tre uger.
BONUS: Kan både bruges på våd og tør hud. Det giver dig mulighed for en glat hårfjerning, mens du er i bad. Du kan desuden bruge den til arme, bikinilinje og uønskede hår i ansigtet.

 

SPRAYTAN

BEHANDLING: Spraytan, krop + ansigt, 15 min., 249 kr.
STED: Charlotte Bonnén, Jægersborg Allé 23, Charlottenlund. Se mere på charlottebonnen.dk
OPLEVELSE: Gå sommeren i møde med bare ben i fin kulør. Du bliver sprayet fra top til tå med en professionel spraypistol og kan vælge mellem to farver, alt efter hvor mørkt du ønsker det. Vælg den lyse af dem for at opnå et naturligt look. Farven er 100 procent parabenefri, allergivenlig og arbejder med hudens egen farvepigment. For at undgå, at farven smitter af, skal du have løst og mørkt tøj på. Få også gerne din behandling om eftermiddagen eller aftenen, hvor du ikke har planer bagefter. Du må nemlig først gå i bad seks timer efter behandlingen.
RESULTAT: Med spraytan får du en sexet sommerglød. Farven kan godt være ekstra mørk de første dage, få derfor behandlingen to dage inden, hvis det er til en speciel lejlighed. Farven holder en lille uge.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hårfjerning