Førstehjælp til ømme muskler og led
Denne artikel er sponsoreret af: Bidro, Biosym, Mezina, Nani & Natur Energi.

Førstehjælp til ømme muskler og led

Vores led og muskler har stor betydning for vores velvære. Se her, hvad du kan gøre, når de bliver ømme – eller hvis du blot ønsker at hjælpe din krop lidt på vej med vedligeholdelsen.

Ømhed i muskler og led kan skyldes mange forskellige ting. Nogle oplever det sjældent, mens andre ofte generes af det – og så kan det måske være en idé at give kroppen lidt ekstra omsorg.

I dag findes der flere forskellige produkter – lige fra kosttilskud til geler og cremer - der er udviklet særligt til at modvirke lige præcis dette. De fleste er endda baseret på ingredienser, du garanteret allerede kender i forvejen; de kommer nemlig fra naturens eget sortiment.

Sunde muskler og ledBidro.jpg
Bidro Ledflex er designet til ømme muskler og led og udviklet med fokus på kvalitet og naturlige ingredienser – som fx ingefær, gurkemeje og pileekstrakt. Pilebark bidrager til sunde muskler og led, mens gurkemeje hjælper med at bevare sunde led og knogler.

Bidro Ledflex kan købes hos Matas, Helsekostforretningerne, på diverse danske webshops, udvalgte apotekere samt bidro.dk, hvor brandet altid gør en dyd ud af altid at yde stor service - til både butikker såvel som forbrugere.

Daglig dosis: 2 tabletter.

Kvalitet til dig og din kropBiosym.jpg

Biosym har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af kosttilskud siden 1986.

Ofte findes der mange leverandører af den samme råvare, hvilket gør markedet til noget af en jungle med mange faldgruber. Råvaren ser tit tilforladelig ud på papiret, men dykker man ned i fremstillingsproces, udgangsmateriale, brug af hjælpestoffer osv., kan sagen være en anden.

Dét ved Biosym med deres mangeårige erfaring, og de går derfor aldrig på kompromis med den høje kvalitet af ingredienser i deres produkter. Sortimentet er bredt med bl.a. multivitaminer, omega-3, mælkesyrebakterier, urte- og led-produkter - og så er det dansk!

Fik hjælp til sine knæMezina1.jpg

Marlena har altid levet et aktivt liv, men på et tidspunkt sagde knæene fra. En veninde, som tager Cartiflex Collagen, anbefalede hende derfor at prøve produktet, og ingredienserne gav god effekt.

Cartiflex Collagen indeholder ingefær, som afhjælper stivheden, samt boswellia, som både kan bidrage til produktionen af kollagen og til god ledkomfort. Produktet indeholder også udenatureret type II kollagen - tilgængeligt i sin oprindelige form, så det kan genkendes af kroppen.

Du kan prøve Cartiflex Collagen på abonnement til halv pris for første pakke: 169 kr. (2 måneders forbrug) og ingen bindingstid. Bestil på 82303040 eller www.wellvita.dk.

Aktiv sommer = ømme og stive led?Mezina2.jpg

Sommeren giver os lyst til at være aktive. Efter måneder indendørs uden den store fysiske aktivitet, inviterer årstiden os ud i det fri. Men sommer + en aktiv hverdag kan være lig med ømme og stive led.

Free Flex Gel er en nyhed i Free Flex-serien fra Mezina. Det er en kølende gel med en stærk sammensætning, der er udviklet særligt til ømme led og muskler. Gelen indeholder bl.a. ingefær, der medvirker til at bevare smidige led, samt eucalyptus og menthol, som sammen med en række andre ingredienser virker kølende og afhjælper ømhed.

Se mere på www.mezina.dk

Kærlig pleje til muskler og ledNani.jpg

I naturen gemmer der sig et helt apotek til vores sundhed og velvære – og her er ømme muskler og led ingen undtagelse! Det ved det danske kosttilskudsfirma Nani, som laver organiske, rene og naturlige kosttilskud. Med deres holistiske tilskud Muskler & Led kan du give din krop og mobilitet kærlig pleje hver dag.

Muskler & Led er sammensat af urteekstrakterne djævleklo, der bidrager til fleksible led og sener, ingefær for vitalitet og energi, samt brændenælde, der støtter blodcirkulationen og kan reducere følelsen af trætte og tunge ben. Alt sammen på helt naturlig vis!

Vil du også smøre led og sener indefra? Så er Nani’s Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie af koldpresset vildlaks også god kropspleje i hverdagen.

Find alle Nani’s naturlige tilskud på nani.dk

Få dine led i formSolaray-(002).jpg

Velfungerende led er vigtige for, at kroppen frit kan bevæge sig. Og motion og bevægelse af kroppen er godt, fordi stærke muskler beskytter alle vores led. Akkurat som hvile også er godt. Med andre ord: Det handler om balance.

Det veganske kosttilskud Led i Form er en unik blanding af 10 forskellige urter - Djævleklo, Yucca, Alfalfa, Vild yams, Sarsaparillerod, Hvidpil, Kelp, Agerpadderokke, Cayenne og Fuglegræs – der bidrager til fleksible led og god bevægelighed.

En daglig dosis består af 2 tabletter, der tages sammen med et måltid. Se mere på solaray.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Energi og Velvære