For travlt til at fugte din hud? Aldrig.

For travlt til at fugte din hud? Aldrig.

Med Body Yogurt kan du hoppe i tøjet, 15 sekunder efter at du har smurt dig ind. Perfekt til dig, der altid er på farten.

Morgenens minutter er ofte dyrebare. Du skal sikkert både i bad, i tøjet og ikke mindst i gang, inden du kan hoppe i skoene og smutte ud ad døren – på vej til en ny dag. Tanken, om også at nå at smøre sig ind i creme, kan virke næsten umulig. For hvem har tid til at sidde og vente på, at cremen trænger ind i huden, før man kan trække i tøjet og komme afsted? Langt fra alle. I en britisk undersøgelse svarede 35 procent af kvinderne, at de ikke bruger creme til kroppen, fordi det tager for lang tid at bruge.

Men heldigvis er der en løsning på problemet.
Med den nye Body Yogurt fra The Body Shop kan du fugte og pleje din hud – uden at det sætter en stopper for dit morgenflow. Cremen trænger nemlig ind i huden på blot 15 sekunder, så du lynhurtigt kan komme videre i dit program. Gelcremen giver dig en smuk og sund glød og giver let fugt i op til 48 timer. Samtidig sørger den for, at du kommer til at dufte godt og lækkert.
Body Yogurt findes i fem forskellige varianter med duft af blandt andet jordbær, mango og mandel. De nye cremer er 100 % veganske og er naturligvis ikke testet på dyr. The Body Shop er nemlig stærkt imod dyreforsøg. Er du også det? Så kan du lige nu deltage i The Body Shops underskriftindsamling mod dyreforsøg i skønhedsindustrien globalt. 80% af verdens lande tester stadig kosmetik på dyr, og målet er at få indsamlet 8 millioner underskrifter, som skal overrækkes til FN den 4. oktober. Du kan støtte og skrive under her Foreveragainstanimaltesting.dk.

3 gode ingredienser i Body Yogurt

  1. Biofermenteret hyaluronsyre – hjælper med at holde din hud fugtig og slukker tørsten hos tør og følsom hud.
  2. Glycerin af vegetabilsk oprindelse – fastholder fugten i hudens øvre lag og hjælper med at holde huden glat og fugtig.
  3. Community Trade mandelmælk og frugtekstrakter – betyder, at cremerne er 100 % veganske.
Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed