Forbered din krop på efterårets luner

Forbered din krop på efterårets luner

Det bratte skifte fra sommer til efterår kalder ofte på et ekstra tilskud af mineraler og vitaminer, bliv klogere på udvalget af EASIS’ nye serie af kosttilskud her.

Sommeren er nu blevet til efterår, og de lange lune nætter og hede eftermiddage bliver langsomt erstattet af køligere temperaturer og endda måske blæst og regn. Når vejret pludselig skifter, er det en god idé at ruste kroppen. Udover selvfølgelig regelmæssigt at dyrke motion og spise sundt og varieret, kan det være en fordel at supplere med kosttilskud, der sikrer din krop den rette mineral- og vitaminbalance.

Men hvem har ikke stået på apoteket eller i supermarkedet og være lidt lost i forhold til, hvilket kosttilskud netop du har behov for? Det kan nemlig være en jungle at finde hoved og hale i udvalget af kosttilskud, så for lettere at kunne finde ud af, hvad netop din krop kalder på i det kolde efterår, har vi udarbejdet en beskrivelse over EASIS’ nye serie af kosttilskud, der imødekommer mange forskellige behov.

Find ud af, hvilket kosttilskud der passer til din krops behov

Ikke to kroppe er ens, og derfor har folk ofte forskellige behov, når det kommer til kosttilskud. Det ved EASIS og har derfor netop lanceret en hel serie af kosttilskud, der er et ideelt supplement til de sunde kostvaner. I guiden nedenfor kan du blive klogere på et udvalg af produktserien, der i alt tæller syv forskellige kosttilskud.

Immunforsvar

EASIS Immunforsvar er til dig, som ønsker et kosttilskud med vitaminer og mineraler, der bidrager til normal funktion af kroppens immunforsvar. Kosttilskuddet indeholder vitamin A, D3, B6, B12, C samt folsyre, selen og zink.

Immunforsvar_200.jpg

Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler. Den gavnlige effekt opnås ved anbefalet dosis af produktet. EASIS Immunforsvar, 120 stk., vejl. udsalgspris 99,95 kr.

Chrom med Inulin

Til dig, der ønsker at vedligeholde blodsukkeret med et tilskud af chrom. EASIS Chrom med inulin er medvirkende til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau og bidrager til en normal omsætning af makroenergistoffer. Udover chrom  er der tilsat inulin, som er en ufordøjelig kostfiber, der hjælper dig med at få ekstra fibre i hverdagen.

Chrom_200.jpg

Anbefalet daglig dosis: 2-3 kapsler. 100 % af referenceindtaget for chrom opnås ved anbefalet dosis. EASIS Chrom med inulin, 150 stk., vejl. Udsalgspris 99,95 kr.

Magnesiumcitrat

Til dig, der ønsker et kosttilskud, der mindsker træthed og udmattelse. EASIS Magnesiumcitrat indeholder mineralet magnesium, som bidrager til et normalt stofskifte og mindsker træthed og udmattelse.

Magnesiumcitrat_200.jpg

Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler. 62% af referenceindtaget for magnesium opnås ved den anbefalede dosis. EASIS Magnesiumnitrat, 150 stk., vejl. udsalgspris 99,95 kr.

Fiskeolie med Q10

En gammel kending med et tvist! I fiskeolien fra EASIS er der tilføjet Q10. Fiskeolie indeholder omega 3-fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til hjernens normale funktion. Q10 er et hjælpestof, som findes naturligt i cellerne, hvor det indgår i energistofskiftet.

Fiskeolie-q10_200.jpg

Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler. Den gavnlige effekt opnås ved anbefalet dosis af produkt. EASIS Fiskeolie med Q10, 100 stk., vejl. Udsalgspris 99,95 kr.

Prøv også nyhederne:

- EASIS Fiskeolie med ingefær

- EASIS Ingefær med gurkemeje

- EASIS Loppefrøskaller

Læs mere om og køb EASIS nye serie af kosttilskud her.