Forkæl dig selv med alt det bedste indenfor yoga

Foto: Getty Images

Forkæl dig selv med alt det bedste indenfor yoga

Lad dig inspirere af det lækreste træningstøj, og læs mere om spændende yoga-events.

Yoga er en populær træningsform – og det er ikke uden grund. For de fysiske øvelser gavner ikke bare kroppen, de styrker også det mentale. I en omvæltende tid som denne har vi mere end nogensinde før brug for at trække vejret dybt ned i maven og være nærværende i nuet – og i vores krop. I denne guide kan du både lade dig inspirere af en række danske brands, der har specialiseret sig i yogawear og desuden læse mere om spændende yoga-events. 

Anne Buur Studio – designlækkert yogawear, der passer din kropanne_buur.jpg

Anne Buur Studio er et nyt, dansk brand, der designer træningstøj ud fra et fokus på, at kroppen skal have bevægelsesfrihed.

Bag brandet står modedesigner Anne Buur, der selv underviser i yoga og pilates reformer. I sin designproces trækker Anne Buur derfor både på sin ekspertise i forhold til pasform, kvalitet og stilmæssigt udtryk.

Alt tøj er designet fra bunden og ud fra et mantra om, at tøj skal passe til kroppen - ikke omvendt. På den måde kan du nemlig koncentrere dig om din træning og ikke lade dig distrahere af tøj, der ikke sidder, som det skal. Helt eksklusivt får du 20% rabat på alt på annebuurstudio.dk, hvis du bruger koden ALT20.

GOYOGI – udstyr til enhver yogigoyogi.jpg

Hos GOYOGI finder du et bredt udvalg af tøj og udstyr til din yogatræning. Uanset om du er erfaren yogi eller nybegynder, kan du være sikker på at finde produkter, der imødekommer dine behov.

Sortimentet af brands er nøje udvalgt ud fra et fokus på blandt andet bæredygtige materialer og høj kvalitet. Du finder f.eks. både udstyr fra Lululemon, Manduka og Moonchild.

Yoga er ikke bare yoga. GOYOGI sælger produkter til forskellige yoga-stilarter, og brandet tilbyder professionel vejledning, således at du er sikker på at få fat i det udstyr, der gavner din yogatræning bedst muligt. Se meget mere på: goyogi.dk 

Mellem-rummet Retreat, Samsø – fornyet energi og indsigtmellemrummet.jpg

Tag på retreat på Mellem-rummet, og få vinterens mørke ud af krop og sind med en masse yoga, lækker økologisk vegetarisk/vegansk mad, forfriskende havbade og fordybende stilhed.

Det hele finder sted på naturskønne Samsø mellem land og vand – de helt rette omgivelser til at åbne dine sanser og samle dine tanker.

Et retreat her er den rene selvforkælelse, det giver fornyet energi og indsigt – noget, du måske har brug for ovenpå en lidt lang vinter i en omvæltende tid.

Oplev mere på www.mellem-rummet.dk

Wessel Yoga – Yogaoasen på den midtjyske hedeWesseldome.jpg

Den spektakulære Dome ved Gødstrup Sø er som skabt til yoga med sin varme og hyggelige atmosfære. Som tiden er lige nu, guider instruktør Eva Wessel dig dog igennem givende yoga-træning via live-sessioner. Særligt somatics-sessionerne er efterspurgte, fordi de gennem nemme og blide bevægelser frigør spændinger, reducerer smerter og lærer dine muskler at slappe af.

Eva Wessel, som står bag Wessel Yoga, er certificeret yogalærer, somatics movement coach, Hormon Yogalærer og uddanner sig lige nu til Ayurveda specialist. Udover yoga-træning tilbyder Wessel Yoga kvalitetsudstyr og bæredygtigt træningstøj.

Yogologic – fokus på miljøvenlige luksusoplevelseryogologic.jpg

Yogologic er et ungt, fremadstormende dansk brand, der forener hensyn til miljøet med luksus til kroppen. Deres produkter er til dig, som vil dyrke yoga med god samvittighed.

I stedet for at gå på kompromis med kvaliteten i jagten på den billigste produktionspris har stifterne bag Yogologic valgt at få fremstillet deres produkter i Europa, nærmere bestemt Portugal, hvor brandet får produceret luksus yogaudstyr i kork og genbrugsgummi. Med produkter som foamroller, massagebolde, yogablokke og yogamåtter tilbyder Yogologic alt, hvad du behøver for at passe på dig selv i en tid, hvor de fleste af os er mest hjemme.

En korkmåtte fra Yogologic er 100% bæredygtig. Den er både blød og smidig, let og skridsikker og i et design, der gør, at du kan have den stående fremme derhjemme. Den fås i to tykkelser, 3mm og 5mm til henholdsvis 599kr og 749kr.

Læs mere på www.yogologic.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Yoga og Træning